- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.961
sizdede var kuzular bilirsiniz:) iyi şükür uyudu diye fırsat buluyorum bakmaya daha 4 buçuk aylık kendileri:)doktor emzik izin vermedi küçükken tamamda şimdi zorlanıyorum büyüdükçe cadı oldu iyice:)bu sefer gittyimizde bi daha sorcam emzik olayını bizde hamdolsun iyiyiz küçük kuzuyla savaş halinde oluyoz bazen:)))))))
sagolun kızlar hepiniz gecmisolsun dilekleriniz icintenzile, derine geçmiş olsun, tam havanın geçiş dönemi, kuzulara çok dikkat etmeliyiz kızlar
evine hoşgeldin bu arada tenzile
nilüden ne haber, sana yazmıştım geri sayfalarda okuyamadın muhtemelen
onlar nasıllar, ayayı, nilüyüde gördünmü, özledik onuda , pc yi yaptıramamışlar mı yoksa
Şimdi bankadan haber geldi, aylık taksidimizde kredi faiz düşüşlerinden dolayı 100 tl indirim oldu buda 100 ayda 10 bin yapıyor. Çok mutlu oldukk :))))
slm kızlar
pazartesi günü şiddetli boğaz ağrısıyla uyandım.
salı burun akıntısı ve öksürük
çarşamba sadece öksürük
perşembe tam iyileştim derken
bugünde kuzum grip oldu
gece ateşliydik ama şimdi ateşi yok sadece burun akıntısı ve öksürüğü var.baktım dişte geliyor.yine vücudu dirençsiz kaldı sanırım.
geçmişe çok bakamadım.
ama derin ve ruzede rahatsız sanırım.çook geçmiş olsun sizlerede...
Şimdi bankadan haber geldi, aylık taksidimizde kredi faiz düşüşlerinden dolayı 100 tl indirim oldu buda 100 ayda 10 bin yapıyor. Çok mutlu oldukk :))))
Çok geçmiş olsun semihacım ateşi olmaması iyi
geçmiş olsun kuzuna cnm yaa
havalardan sanırım , inşallah ilelemeden düzelir hemencecik
süper bi haber bu yelizzzzzzzz:sm_cool:alkisalkisalkis
bunu mutlaka ıslatmamız lazımdelikafadulden
annadın sen onu artık:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?