Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin mecbuea.s., kuzunu allah bağışlasın
topiğimizin en küçük kuzusu ünvanını aldı hemen:))
bizimkiler burda doğdu burda büyüyo , abla abi oldu artık hepsihihoyyyt

evet en küçük kuzu benim ki galiba kısmet olursa benim kuzuyuda burda beraber büyütürüz teyzeleri:))))

kızlar ben yarın 2 yeni doğmuş bebek ziyaretine gideceğim bu haftaya sıkıştım.pazarda iftara misafirlerim var.bi aksilik olmazsa dolu dolu bi h.sonu beni bekliyor:))sizin çevrede de öylemi bilmiyorum ama bu sıralar ne çok doğum yapan var:)

kızlar ankarada otururken hem ortaokulu hem lisayi beraber okuduğum bi arkadaşım vardı zeynep:)
istanbulda memurluk yapyo, bugün onu çağırdım iftara
güveçte etli kurufasülye yapıyorum ama nasıl kokuyo bi bilseniz, sardı heryeri güveçin kokusu
geçen sefer açıp 1 poşetini de buzluğu attığım kıymalı mantımı çıkarıcam, yanına birde pilav
süzme mercimak çorbası dünden kalan pastırma ve mantarlı pizzam var
birde salata ve cacık yaptıkmı yeter sanırım

sagolun kızlar hepiniz gecmisolsun dilekleriniz icin

betulcum pazartesi sabah geldim perşembe akşam dondüm canim...

zehracim gordum postunu hatta cewapta yazdim,nüye ulasamadim bu ara ew tel de cewap wermiyor, en son kandilde annemi aramis iyilermiş ama ben gorusemedim,,nsallah iyilerdir

hoşgeldin tekrar mecbue :)

oooh menuer harika gorunuyor kızlar
ellerinize saglik
eski dostlarla hasret giderin ikinizdee bakalim,
bizde arkadaslara gidecegiz,habire gidiyruz da hala ben daha kimseyi alamadim,haftaya halledicem bu işi:)
cok sewap...
menulerimi bende paylaşırım o zaman:)

Şimdi bankadan haber geldi, aylık taksidimizde kredi faiz düşüşlerinden dolayı 100 tl indirim oldu buda 100 ayda 10 bin yapıyor. Çok mutlu oldukk :))))

slm kızlar
pazartesi günü şiddetli boğaz ağrısıyla uyandım.
salı burun akıntısı ve öksürük
çarşamba sadece öksürük
perşembe tam iyileştim derken
bugünde kuzum grip oldu
gece ateşliydik ama şimdi ateşi yok sadece burun akıntısı ve öksürüğü var.baktım dişte geliyor.yine vücudu dirençsiz kaldı sanırım.
geçmişe çok bakamadım.
ama derin ve ruzede rahatsız sanırım.çook geçmiş olsun sizlerede...

geçmiş olsun kuzuna cnm yaa
havalardan sanırım , inşallah ilelemeden düzelir hemencecik

Şimdi bankadan haber geldi, aylık taksidimizde kredi faiz düşüşlerinden dolayı 100 tl indirim oldu buda 100 ayda 10 bin yapıyor. Çok mutlu oldukk :))))

Çok geçmiş olsun semihacım ateşi olmaması iyi

sağol yelizcim bende bu duruma şükrediyorum.

geçmiş olsun kuzuna cnm yaa
havalardan sanırım , inşallah ilelemeden düzelir hemencecik

sağol zehracım.
ilerlemez inşallah.morali bozuluyor çünkü insanın ister istemez.

aranızda deneyimli ev hanımlarına sesleniyorum bana yardım edin:)dün akşam eşim bütünü uyarılarıma rağmen japon yapıştırıcısını oturma odasında koltuğun kenarında bişey yapıştırdı ve ne oldu hop olduğu gibi koltuğun kenarına damladı hemde 4_ 5 damla koltuğun kenarı siyah damlalar bembeyaz duruyo gördükçe moralim bozuluyo japon yapıştırıcısını ne çıkarır yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…