- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.021
günaydın kızlar...
umarım bal gibi bi hafta olur...
kuzumu dr.a götürmedim çünkü gayet iyi..ne ateşi var ne halsiz..
sadece iştahı yok..dişi patladı patlayacak..
arada hapşurunca yada ağlayınca akıyor burnu şükür...
çok huysuz..
2 günü zehir etti bana..
ağlamaktan başka sesini duymaz oldum...
gerginleştim sinirlendim...bende ona bağırdım...öff 2 yaş sendromumu başka bişey mi geçsin gitsin artık ya...
ruze iyi bana gribi bana sattı...
çok fenayım..
ayakta zor duruyorum..
orucuda yedim bugün ilça içmem lazım..
umarım herkes iyidir
günaydınlar.
işe yeni geldim gece hiç uyumadı kuzu hasta değildi uykusu bir kaçtı gece 3 te sabaah 6a ya kadar ayaktaydık.babası başında olsun da istemiyor hani sırayla duralım dedik.mahvoldum valla.bende sinirlendim gece ,üzüldüm sonra sinirlenmeme.
cuma akşamı misafir vardı.
c.tesi 2 bebek görmeye gittik kızmla.Aman yarabbi sanki biz o devreleri hiç geçirmemişiz gibi geldi.elime alırken bile çekindim.
pazar günü de iftara misafirlerim vardı tümgün koşturma halinde geçti..
nasıl geçti anlamadım valla.
herkese iyi haftalarrr
günaydınlar.
işe yeni geldim gece hiç uyumadı kuzu hasta değildi uykusu bir kaçtı gece 3 te sabaah 6a ya kadar ayaktaydık.babası başında olsun da istemiyor hani sırayla duralım dedik.mahvoldum valla.bende sinirlendim gece ,üzüldüm sonra sinirlenmeme.
cuma akşamı misafir vardı.
c.tesi 2 bebek görmeye gittik kızmla.Aman yarabbi sanki biz o devreleri hiç geçirmemişiz gibi geldi.elime alırken bile çekindim.
pazar günü de iftara misafirlerim vardı tümgün koşturma halinde geçti..
nasıl geçti anlamadım valla.
herkese iyi haftalarrr
günaydın kzılarrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafya diliyorummmm
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar
allaha şükür iyiyim hafif halsizlik var hala
naz hanım da bu aralar çok mızmız geceleri uyanıyor
mızmızlanıyor.kendi yatağında yatmak istemiyor babasıyla yatıyor beni de istemiyor yani
anne sen dit benim yatağımda yat diyor zilli
zati bizde çocukların odasında yatıyoruz yere döşek seriyoz hep beraber yatıyoruz eşim çocukları
birtürlü yanlız bırakmak istemiyor
mavilim demek ruzenin dişi patlıyor yavrum o yüzdendeir huysuzluğu
kadiscim ihmal etme dr görün canım baş ağrısıda hiç çekilmez yaa
eftuncum senin kuzuda demek nıznız aynı canım bizimde aynı gece uyanıyor mız mızz sabah ediyoz valla
öle valla kadis hem de 2 bebek gördük 2 arkadaşım 2 si erkek bebek.biri ufacıktı diğeri ise 30 günlüktü gaz sancıları başlamış çok zorlanıyordu annesi.
babasına gündüzleri babaacııımm diye sesleniyor bana anneeeee diye zilli.bide isimlerle hitap ediyor bana ismimi söylüyor da eşime musdana diyişi yok mu :))mustafa da ismi.
ekin demek senin kızda uyutmuyor geceleri.valla çok zor oluyor yaa
mavişli ruze iyiymiş sevindim çok
günaydınnnn herkese mutlu bir hafta diliyorum..... ekinim hastamı oldun canem sen çok geçmiş olsun bidenemmm... daha iyiymişsin şimdi sefindim daha iyi ol inşallah canım....Şeniz
kadiş canım sanada çok geçmiş olsun iyi bakın anacum kendünüzeeeee opuyorumnanaktan
ruzişimde dişmi çıkartıyormu kolaylıkla çarçabuk çıkarsın inşallah meleğim....
tüm annişlere mutlu bir hafta diliyorummmm...
Günaydın mavicem hoşgeldinn sabah sabah seni burda görmek ne güzelll bakıyoz anacım bakıyıozda işte yinede arada yamuluyoruz :))
sen nasılsın tosun paşalar nasıllar
nimooo nasıl oldun yafriii daha iyisindir inşallahh... bak senin için bir resim paylaşıyom kaydirigubbakcemile3 bellayı şutladılar artıkın ben oynuyom :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?