Bebeklerimiz ve Biz

ılk Günaydın benden olsunn

iyi haftalar bol ereketli hayırlı bir hafta olsun hepimiz için haftamız güzel başlasın güzel bitsin inş.

cuma günü zpazardan turşuluk için salatalık birde kışa dolaba barbunya 5 kilo kadar aldım
akşamında salatalıkları suya bastım barbunyayıda eşimle beraber temizleyip dolaba attık cumarteside sabahtan erken kalktı benim kuzu uyutmadı tabiki kalkıp kahvaltısını yaptırdım peşinede turşumu yaptım ve kaldırdım ev işi sil süpür ütü derken saat 5 yaptık duş aldım ve hazırlanıp eltime gittik iftara çağırmışlardı gecede orda kaldık dün gündüz dönecektik bırakmadılar yezda kuzenleri ile oynadı tepindi durdu iftarı yaptıktan sonra eşimin abisi arabayla bıraktı bizi sağ olsun ama benim inatla devam eden baş ağrım dünde peşimi bırakmadı artık doktor yolu kesin gözüküyor midemide bulandırıyor bizden bukadar canlarım

günaydın kızlar...
umarım bal gibi bi hafta olur...
kuzumu dr.a götürmedim çünkü gayet iyi..ne ateşi var ne halsiz..
sadece iştahı yok..dişi patladı patlayacak..
arada hapşurunca yada ağlayınca akıyor burnu şükür...
çok huysuz..
2 günü zehir etti bana..
ağlamaktan başka sesini duymaz oldum...
gerginleştim sinirlendim...bende ona bağırdım...öff 2 yaş sendromumu başka bişey mi geçsin gitsin artık ya...
ruze iyi bana gribi bana sattı...
çok fenayım..
ayakta zor duruyorum..
orucuda yedim bugün ilça içmem lazım..
umarım herkes iyidir

günaydınlar.
işe yeni geldim gece hiç uyumadı kuzu hasta değildi uykusu bir kaçtı gece 3 te sabaah 6a ya kadar ayaktaydık.babası başında olsun da istemiyor hani sırayla duralım dedik.mahvoldum valla.bende sinirlendim gece ,üzüldüm sonra sinirlenmeme.
cuma akşamı misafir vardı.
c.tesi 2 bebek görmeye gittik kızmla.Aman yarabbi sanki biz o devreleri hiç geçirmemişiz gibi geldi.elime alırken bile çekindim.
pazar günü de iftara misafirlerim vardı tümgün koşturma halinde geçti..
nasıl geçti anlamadım valla.
herkese iyi haftalarrr

Günaydın canım
ruzişin iyi olmasına sevindim canım şükür gerek kalmadı doktora ama burnun akmasını durdurmak için sen yinede peditus ver canım sanada geçmiş olsun canım bu arada olsun sonra kaza edebilirsen tutarsın önemli olan sağlık ilaç iç c vitamini al bol bol canım

bazen huysuzluklarında benimde sabrımın taştığı anlar olmuyor değil bazen çok sıkıyorum bazende patlıyorum ama napıcan çocuk işte mecbur öekicez sabır canım

günaydın kzılarrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafya diliyorummmm
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar
allaha şükür iyiyim hafif halsizlik var hala
naz hanım da bu aralar çok mızmız geceleri uyanıyor
mızmızlanıyor.kendi yatağında yatmak istemiyor babasıyla yatıyor beni de istemiyor yani
anne sen dit benim yatağımda yat diyor zilli
zati bizde çocukların odasında yatıyoruz yere döşek seriyoz hep beraber yatıyoruz eşim çocukları
birtürlü yanlız bırakmak istemiyor

mavilim demek ruzenin dişi patlıyor yavrum o yüzdendeir huysuzluğu

kadiscim ihmal etme dr görün canım baş ağrısıda hiç çekilmez yaa

eftuncum senin kuzuda demek nıznız aynı canım bizimde aynı gece uyanıyor mız mızz sabah ediyoz valla

günaydın canım hayırdır kuzunun nesi varki acep bir yeri falanmı ağrıyordu
çalışan anne için çok zor böle geceler ama büyütene kadar bizi bugünler bekliyor babasını istememesi normal yezdada öle kesinlikle ben olucam anca sabıur taşar sinirlenir kızarsam babaya gidiyor haftan full dolymuş bebiş görmeye gittiniz demek ne güzel allah analı babalı büyütsün küçük meleği

bende öleyim küçük geliyor kendi sıpama baktığım zaman tutamıycakmışım gibi geliyor sanki biryerini incitecekmişim gibi dokunmaya çekiniyorum halbuki bizde geçirdik o günleri sırnaşık şey

günaydın canım hayırdır kuzunun nesi varki acep bir yeri falanmı ağrıyordu acep
çalışan anne için çok zor böle geceler ama büyütene kadar bizi bugünler bekliyor kafamçokkarıştı babasını istememesi normal yezdada öle kesinlikle ben olucam anca sabıur taşar sinirlenir kızarsam babaya gidiyor haftan full dolymuş bebiş görmeye gittiniz demek ne güzel allah analı babalı büyütsün küçük meleği

bende öleyim küçük geliyor kendi sıpama baktığım zaman tutamıycakmışım gibi geliyor sanki biryerini incitecekmişim gibi dokunmaya çekiniyorum halbuki bizde geçirdik o günleri

günaydın canım daha iyi olmana sevindim demek senin sarı şekerde mız mız heee
gönderiyor seni he yataktan cimcimeye bakk ısırırım onu heee

gidicem canım en kısa sürede dur bakalım bizim bir patron şehir dışında gelsinde bakalım
bir patronun tatil yapabileceği en güzel zamanda gitti adam maaş ödemeleri yapılacak hop tatilleee klava:

öle valla kadis hem de 2 bebek gördük 2 arkadaşım 2 si erkek bebek.biri ufacıktı diğeri ise 30 günlüktü gaz sancıları başlamış çok zorlanıyordu annesi.
babasına gündüzleri babaacııımm diye sesleniyor bana anneeeee diye zilli.bide isimlerle hitap ediyor bana ismimi söylüyor da eşime musdana diyişi yok mu :))mustafa da ismi.
ekin demek senin kızda uyutmuyor geceleri.valla çok zor oluyor yaa
mavişli ruze iyiymiş sevindim çok

günaydınnnn herkese mutlu bir hafta diliyorum..... ekinim hastamı oldun canem sen çok geçmiş olsun bidenemmm... daha iyiymişsin şimdi sefindim daha iyi ol inşallah canım....Şeniz

kadiş canım sanada çok geçmiş olsun iyi bakın anacum kendünüzeeeee opuyorumnanaktan

ruzişimde dişmi çıkartıyormu kolaylıkla çarçabuk çıkarsın inşallah meleğim....

tüm annişlere mutlu bir hafta diliyorummmm...

nimooo nasıl oldun yafriii daha iyisindir inşallahh... bak senin için bir resim paylaşıyom kaydirigubbakcemile3 bellayı şutladılar artıkın ben oynuyom :kedi:

maşallah canım zeynebe demek musdana heee :)))) çok güzel yaaa
bu arada benim kocişin adıda mustafa adaşlarrr betülcüm
ama benimki mustafa dendiğinde babammm diyor banada annemler kadiş der hep oda öğrenmiş kadi kadi diye söyleniyor :)

gaz sancıları yokmu ahhh zor yaaa yavrum benim zorlanır tabi annesi anason gazı için iyi gelir canım aktarlarda olur veya marketlerdede bulabilir sallam çay gibi demlesin ılıtılmış şekilde kaşıkla versin iyi gelir veya gaz damlası vericek 4 ayından sonra rahatlar

Günaydın mavicem hoşgeldinn sabah sabah seni burda görmek ne güzelll bakıyoz anacım bakıyıozda işte yinede arada yamuluyoruz :))

sen nasılsın tosun paşalar nasıllar

Günaydın mavicem hoşgeldinn sabah sabah seni burda görmek ne güzelll bakıyoz anacım bakıyıozda işte yinede arada yamuluyoruz :))

sen nasılsın tosun paşalar nasıllar

olsun sizin ekstra ii bakmanız lazım kendinize çalışıyorsunuz...lmaz:

ii yiz canım çok şükür haftaya çağatay okula başlayacak işte onun stresi bastı beni birinci sınıf olduğu için 1 hafta önce başlıyacak.... oruçta var bakacağız artık bir hafta çaresine....:bbo:

günaydın kızlar işe başladık, bi yoğun bi yoğun
ben iyiyim , nil gene dün akşam kustu
ama verdim kreşe bugün
sabah anne ben teyzeye gitmem diyoo başladı gene ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…