Bebeklerimiz ve Biz

ay içim daralıyo geldim geleli işe
patron makinalarımızın bir ksımını yeri belli oplmayan bir yere göndermiş
şirket battı batacak
borçda gırtlakta napacaz bakalım

Günaydın güzel bir gün diliyorum,

Oruca yeniden başlamak çarptı beni.... Sinir küpüyüm.. Ama mavicenin resmi beni güldürdü. :))

günaydın kızlar işe başladık, bi yoğun bi yoğun
ben iyiyim , nil gene dün akşam kustu
ama verdim kreşe bugün
sabah anne ben teyzeye gitmem diyoo başladı gene ağlamaya

iyi olmana sevindim bacım birdaha yaşanmaması dileği ile
nilin kusması durmuşmuydu canım belki hastalığına dayalı değildir. bişey dokunmuştur belki
demek ağladı gitmem diye kıyamam kuzuta bu arada kaynanan ne alemde gelip gitmiyormu sormuyormu hiç nili özlemedilermi yahu tırunlarını klava:

nil çok huysuz ve çok iştahsız
hiçbirşey yemiyorrr
huyu tamamen değişti
hastalıktır diyorum ama, ağzına ne koyduysa çıkarıyor
zayıfladı aç geizyor resmen
sürekli ağlıyor
bazen sıyıracak gibi oluyorum
bağırıyorum
busefer de diyorum o daha bebe hastaaa nasıl anne yüreğin var senin diyip kendime kzııyorumm

perşmebe günü tel açmışlar iftara çğırmışlar cumartesi için, eşm hasta olduğumzuu evde yattığımızı sölemiş ama aramadılar , cumartesi biz gitttik iftara
dedesi çok özlemiş
ama bizimki babanneden haladan hep kaçtı
unutmuş bizi dediler
bilmiyorum yaaa

Günaydın güzel bir gün diliyorum,

Oruca yeniden başlamak çarptı beni.... Sinir küpüyüm.. Ama mavicenin resmi beni güldürdü. :))

günaydın yelizcim

başladın heee demek moladan sonra zor olur canım bakalım ben ne yapıcam gerçi bişey yiyip içmiyorum pek farkımda yok oruçludan ama :)

relax canım sakin olll oruçluyken aynı zamanda sabırlı olmakta gerekiyor :)

haftaya doğumgünüde var
yapacakmısın dediler
ramazandan sonra deyip geçiştirdim
ikitarafdabirer normal pasta alır götürüm herhalde
öle parti verecek durumda değilim

hoşgeldiniz kızlar... ya imo çok üzüldüm yaaa :çok üzgünüm: kıyamam doktor ne dedi kuzuyaki tekrar geçmiş olsun canım....

yelizzzz ne gülüyon beaaaalmaz: benim belladan neyim eksük hatta bayağı bir fazlam var kaydirigubbakcemile3 ne yani bizim de canımız vampir çekmezmi yane allam yaaaa
nimooo o bir kerem bi star artıkın halka mal olmuş biri benim deyip özelleştiremezsin kaydirigubbakcemile3 öyle denecekse işte ahanda fotom edfırt benim bikerem :lepi:

canım geçirdiği hastalıktan dolayı bunların olması çok normal istahsız olması yememesi tabikide üzülürsün üzülmezmisin ishal çok etkiliyor bizi bile kaldıki çocuklarıı etkilemesin
vitamin falan verdimi doktor onları vermeyi ihmal etme mutlaka öle toparlar anca

yavaş yavaş toplarlar canım merak etme üzme kendini sende bırakırsan kendine nile kim bakıcak annesi sabılı olmaktan başka yol yok nimocum iyi olcak toparlanıcak inş.

nekadar umarsamazlar ya hasta olduğunuzu bile bile gelmeyi bırak aramadılar bile hee pes yanii evladın ya bunlar senin kadındaki vicdan pes dedirtecek gerçektende
ee çocuktan nerden ilgi geldiğini anlamaya başladı

zor oluyor gerçekten moladan sonra tekrar oruca başlamak.
nil düzelir inşallah en yakın zmanda çok zor oluyor çocuk yemek yemeyince bilirim.

Elifcim Ruzeye geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim, sabrını zorlamış biraz, kıyamam kuzuma sıkıntısı var kolay değil...

Nimicim sizde iyimişsiniz maşallah, kendini toparlasın iştahda yerine gelir merak etme.

Betülcüm sizde gece zorlanmışsınız biz gibi, gece çok sıkıntılıydık bizde, üstüne birde barış kaldı, bir deniz ağlıyor bir barış hangisine koşacağımı şaşırdım... sahuru zor yaptım ve yattık 3 saatlik uykuyla duruyorum... Zor bir geceydiii......

oyy ortalık kaynamış..herkesler gelmiş..
geçmiş olsun diyen hepinize teşekkür ederim..
mq yapacak durumda değilim.kafam sepet gibi..
tylol hot içtim gözüm açılmıyor ya..
nimicim allah yardımcın olsun cnm her konuda...
çok çok geçmiş olsun tekrardan...

aynurr o resim nasıl cuk oturmuş öyle..
bi gözüm açık bi gözüm kapalı doğru mu gördüm diye baktım..doğru görmüşüm yahu...

yelizim bitanem sen nasılsın..denom iyi mi..
allah sabır versin oruç için..çoğu gitti azı kaldı :)

betülüm hafta sonun yoğun geçmiş..ben uzun zamandır küçük bebek görmüyorum...

kadiscim sen nasılsın cnm.baş ağrın nasıl oldu

o kadar boş gözlerle bakıyorum ki şimdi mavili diyince farkettim resme baktım süper olmuş valla.bende başlıyorum kitabına merka ettim valla nimet o kadar bahsettiniz.serisini buldum ielimdeki kitaptan sonra başlıyacağım

Off o ilaç daha çok uyku getiriyor elif, Denom çok iyi canım haftasonumuzda çok güzel geçti,
c.tesi hiç planda yokken harbiyeye konsere gittik, dayım yengem kuzen ve biz, denoyu ananeye bırakıp sonra istiklalde turladık eve geldiğimizde davul çalıyordu, öğlenden sonra eve geldi...
Akşam fenaydı ama iki çocuk ikiside huysuzlandı ikiside birbirinin ağlamasını duydu ağladı,
2. Çocuk işini düşenmek lazım kanımca...

yeliz düşünüyormusunuz 2.cocuğu??konser kimin konseriydi.
valla ben o bebekleri görüne hem özendim biraz hem de çekindim

aynen öyle canım azcık kafamı koydum rahatladım...
ay ne güzel geçmiş hafta sonunuz..kimin konseriydi...
senin şu dayınla yengen süperler vallahi...
maşallah maşallah....

2. çocuk benim için bir hayal...
ruze beni çıldırttıkça hepten yapmamayı bile düşünüyorum...
zaten arda yetiyor..
ya varya eskiden arda ruzeyi döverdi..arda yaramazlık yaparsı..arda süt dökmüş kedi benimki azman..çocuğu dövüyo oyuncak vermiyor..
ruze ardaya vurdukça arda "vursun yengem şaka yapıyo o bana "diyo..
bişiler oldu bizim veletlere

heee ruzenin son zamanlardaki en güzel hali...
arda kaka yapıyo lazımlığa onu görüyo...
bağırarak "aboooooooooooooo" diyo..
herşeye aboooooooooooooooooo diyo çok güzel diyo...
ama onun dışında ağlamasından başka sesini duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…