Bebeklerimiz ve Biz

aynı durumdayız elif artık o kadar bağırmasına alıştım ki o ağlıyor ben bakıyorum ne yapsam susmuyor ilgisini başka yöne çekeyim diorum oda olmuypr.neyse Allahın izniyle geçecek.Allah sağlık versinde

Betülcüm düşünüyordum halende düşünüyorum ama çok zor olacak besbelli, bakalım herşey kısmet.

Yorum'un konseriydi kızlar.Çok Keyif aldık, Dayımla yengemi sorma, Aradık bilet var gelirmisiniz?dedik Ne demek dediler :). Çok sewiyorum ikisinide,

Demek arda ile ruze rolleri değişti, buda güzel. Bizde durum bire iki barış bir vuruyor deniz iki. Dün gece iftarda çıldırttılar bizi , en son k.peder bir gürlerdi ikiside sustu,aynı kardeş gibiler bir buluşunda birde ayrılınca öpüşüyorlar onun dışında sürekli didişiyorlar.K.walidem siz varken böyleler , yokken çok güzel anlaşıyorlar diyor.

gördüüüüü kaydirigubbakcemile3 zaten kıskanıyordu kudurdu ii ce hee sankim edfırt kollarını açmış beni bekliyordu... evet valla pozda cuk olmuş yane :asigim:

walla iyi cesaret ben geçen kadınlarda din değiştirmenin nedenleri diye bir mail geldi, yukarda yakışıklı papazlar aşağıda bizim cüppeliler, kızlara yollarken kocamıda takmışım arasına, hoş hiç farkına bile varmadı, umursayacağınıda sanmıyordum, akşam geldiğinde benimle konuşmuyordu ve 3 gün o mail yüzünden trip yaptı.... Böyle bişey yapsam Allah mutafazaaaa

tekrar selammm kızlarr yezda 2 gündür bezini tutuyor böle 20 dk bir falan anne çiş diyip duruyor artık sinyal verdiği kesin ama kaka yaparkende sanırsam çiş diyor

ne yapayım ben böle sölemeye başlamışken unutmadan başlasammı:uhm:

vallahia aynur bencede iyi cesaret benimkide olsa herhalde surat yapardı ben cesaret edemem yapmaya kaldıki telefonla bile yabancı numara araken açmayacaksın diyor kıskançç heriff:)

valla kadisim bence başla pek tecrübem yok ama sanki senin vakit gelmiş gibi.
bende lise ve üni hayatım boyunca kenan imirzalıoğlu fanatiğiydim.eşimle tanıştığımızda ve çıkarken de öyleydim gıcık olurdu:)
yelizim hayırlısı olsun hakkınızda canım

kızlar bugece rüyamda kendimi hamile gördüm hemde ikizdi böle şaşkın vaziyette uyandım hayır olsun dedim inş. dün eltim markete gitti eşiyle 3 tane kızı var en küçüğü 14 aylık yeni yürüyor büyüğü 3 sınıf ortancada 4 yaşında bide bizim cadı olunca 4 tane kızzz eşime diyorum bunların hepsi bizim olsaymış ben herhalde kafayı sıyırırdım uğraşmak çok zor yaaa kardeşi olmasını istiyorum tabiki ama şimdi değil daha zaman var diye düşünüyorum :) herşey için hayırlısı tabiki
ama rüya ilginçti böle doğuma gitmeye hazırlanıyorum etkisinde kaldım bayağı

hayırdır inşallah kadisçim valla zor tabi de çocukları tek çocuk olarak büyütmekte çocuklara haksızlık kardeşin varlığından sevgisinden mahrum etmek gibi geliyor.ama bende kararsızım çok.Allah nasip ederse 2-3 yıl sonra isterim.aslında bu sene gireceğim sınavı kazanamazsam daha erkenede çekebilirm:)

slm kızlar
geçmişi okudum bayadır burdayım ama yazamadım işlerden
ruziş iyilemiş alif hastalanmış geçmiş olsun cnm, düzelirsin hemencecik inşallah, orucu fazla yemeden:)

nimom da düzelmiş ama gelinim kusuyomuş, sanırım nil bu yuvaya henüz alışmadı dünürüm ya, bana öle geliyo, psikolojik olarbilirmi acaba diyorum yememesi falan bi tepki olarak?
tekrar geçmiş olsun gelinime umatrım en kısa zamanda adapte olur

eftuncumda misafir ağırlamış, ayrıcas iftara gitmiş, bebek görmüş ne güzel, her bebek görüşümüzde bizim de içimizde bi kıpırdanmalar olur, hatta esprisini bile yaparız zeynep büyüdü:)) ama sonra toparlanıyoruz tabii:) demek babasına musdana diyoo cadı yaa ne tatlı oluyodur kimbilir

aynurum uğramış, cnm hayırlı olsun yakışıklımızın ilk senesi, eminim hemen adapte olup çok çok başarılı bi öğrenci olacaktır yakışıklın

yelizcim haftasonunuz çok dolu geçmiş ne güzel valla gece gezmelerini o kadar özledikkiama bizim için hayal oldu artık çünkü bizim çocukları bırakabileceğimiz hiç ama hiç kimse yok zaten asla ikiside ayrı kalmazlar
alıştıramadık biz yaaaaaaa(

kadişim rüyan hayırlara çıksın, bende çok görürüm hamile olduğumu dediğin gibi insan çok etkileniyoo
bu arada bak sana kaç kere yazdım yezda hazır bi adaptör al başlasınlar öğretmeye, hemen öğrenir herhalde , öle zannediyorumm
kevser hoşgeldin cnmm kızın nasıl

sibel sende hoşgeldin, kavuştun kocişinle ne güzel, efe nasıl yaramazlıklara devam mı?

vallahia aynur bencede iyi cesaret benimkide olsa herhalde surat yapardı ben cesaret edemem yapmaya kaldıki telefonla bile yabancı numara araken açmayacaksın diyor kıskançç heriff:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizde bi alemsiniz ya la edfırt nere ben nere bizimkide bostan korkuluğu değil herhalde ama şuuda ii bilir öle saçma sapan kıskançlık triplerine felan karnım tok benim aslada çekmem ve gıcık olurum oda bunu ii öğrendi.. kıskançlığın ben sevgi emaresi olduğuna inanmıyorum ve hiç bir kuvvette beni buna inandıramaz kıskanan insanı ya kendine güveni yoktur yada karşısındakine bahsettiğim kıskançlık öyle ufak tefek tatlı çekişmeler değil mesela bu yaptığım resimden dolayı bana tavır koyacaksa tavırın alasını görür.... yanee:1closedeyes:

ekinim nazım daha iyiyimiş sanırım çok şükür
demek naz seni atıyo artık yataktan, sen dit miş:))

bizimde her gece yataklar değişiyo canım yaa
sorma hele emirde bu son 2 aydır falan acayip korkular oluyo
yatağında sürekli ağlıyo geceleri, korkuyomuş
seyrediyo adnalı vs.. dizileri sonra ya hırsızlar gelip onu kaçırırlarsa imiş,
her gece tantana evde bende uyuyamıyorum dolayısı ile
gece de çok kalkıyoühatta geçen gece kalktı yatağından
anne dedi ben ses vermedim uyuyomuş gibi
baba dedi babası zaten uyanmaz
emirde girdi banyoya baya bi zaman geçti çıkmadı
gidip bakıyım ki ne göreyim
oturmuş banyonun paspasının üstüne bekliyo sabah olmasını
çok korkuyomuş
en güvenli yer orasıymış, bizim odaya yakınmış onu ordan kaçıramazlarmışş
kafayı yiyecem artık
ne kendi uyuyo ne bizi uyutuyo
zombi gibi oldumm
yat deyince 10 da falan yatmıyo 12 de biz yatarken ben korkuyorumlara başlıyo
ya ben her gece onunla yatıcam ya da babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…