Bebeklerimiz ve Biz

Hayırlı cumalar güzel annişler...
Semihacım Elifcim geçmiş olsun kuzlarınıza inşallah tez zamanda düzelirler.
Betülcüm sende içini ferah tut inşalah iyi haberler alırsın doktordan. ne diyelim rabbim dermansız dertlerden saklasın...
Ohhh denomunda yeliziminde keyfi yerinde annişleri gelmiş. Yine süper bir haftasonu sizi bekliyor zannımca... Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Bizdede uyku aynı durumda dün gece 1,5 da yattı oda ağlaya zırlaya...
Özümcüm benim zillide öyle ince noktam çişi çok kullanıyor yatınca. Önce çiş diyor gidiyoruz yapıyor. Arkasından "anne yine çiş" diyor yine kalkıyoruz 1-2 damla olsada yine yapıyor. Böyle 3-4 tur yapıyoruz. En sonunda wc elektiriği gitmiş diyorum yatıyor. Oda bende alıştık bu duruma:)))
Çok beterler çok dahaşimdiden oynatmaya başladılar bizi....

hoşgeldin tenzilecim.sağol canım.planların son anlarda ertelenmesini bende sevmiyorum hertürlü hazırlığını yapmış oluyorsun çünkü,yoldan mı korktular acaba?
sevilim hoşgeldin canım inşallah canım sağol.demek senin kuuz da aynı numarayı yapıyor he bizdaha başlamadık ya tuvalet eğitimine bizimki de yapar.oynatıyor çünkü bizi ağlama numaraları ile:)

bilmiyorum betulcum ama gerim gerim gerildim
biri nezleymis
biri simsek cakmasindan korkuyormus ws.ws

Hepimiz Allah'a emanetiz betülcüm...

ınsanlar korkuyor tenzile, hava soğuk dememiş iptal sebebine, yağışlar olağan dışı olduğu için tedirginlik çok normal. Hayırlısı olsun.

Sevilcim canım, annem büyük ihtimalle yarın eve dönücem kızkardeşimin eşi yurtdışına çıkıyor kardeşimde annemde kalıcak. Bende hayaller kurdum ama saadetimiz kısa sürecek. . ırem hanım nasıl geceler dışında.?

Son düzenleme:
öle gerçekten hepimiz Allah a emanetiz.
yollar korkutmuş olabilir bende hastane randevumu iptal ettim sel görüntülerini görünce.

şöyle ki;
insanlarin cogu sehrin batı yakasinda oturuyor we gidilecek mekan we ona gidilen yol sel basma ihtimalinin olmadigi batıda bir yer,sebep olarak gosterilen sey korkma da degil yelizcim ;biri gripmis,biri simsek cakma sesinden korkuyormuş,bla blaaaaa kişisel seyler ugruna 40 kişilik yapılan rezerwasyonun saat 12 de iptal edilsinmi diye mail yollanmasi cok abes,gelebilen gelir gelemeyen korkan hasta olan zaten gelmez bu kadar da basittiir

sen ilk iletinde yağış sebebiyle iptal ediliyor dediğin için, bende haklılar dedim.

kişisel sebeplerden iptal ediliyorsa o zaman iş değişir , sinirlenmekte haklısın.

Son düzenleme:

Valla canımcım şöyle söyleyeyim nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir gün içinde sevgi ve kızgınlığa ait tüm duyguları yaşatıyor bana... En önemliside evin içinde beni bulamadığında "annem nerde, annem nerye gitti, beni bıraktımı" diye feryat ederek beni araması varya tüm eziyetlerine bedel oluyor. Ama genel olarak aksi ve mutsuz bir çocuk portresi çiziyor. İnşallah tez zamanda düzelir bebişim....

yerim onu ben , kaybetme korkuları başladı değilmi.. . Emin ol tek değilsin canım kimimiz az kimimiz çok ama hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Bende geçicek elbet diyorum şekerim senin gibi.

kişisel sebepleri olanlar gelmesin yahu organizasyon niye iptal oluyor.
düzelir inşallah tez zmanda sevilcim bende eve gittiğimde anneee diye bir koşturup sarılması varyaaa

sen ilk iletinde yağış sebebiyle iptal ediliyor dediğin için, bende haklılar dedim.

kişisel sebeplerden iptal ediliyorsa o zaman iş değişir , sinirlenmekte haklısın.
maile oyle yazmis ama
sonra tek tek döküldü etektekiler

gelen gelir gelemeyen gelmez haksizmiyim,
bu iftar icin butun programini degistiren buna gore isini ayralayanlar war
ben bile bosuna mi yolladim kuzumu , babannesi yeni gormustu hem ...
hem carsambaya ertelense ,yagmur yağmayacaginin garantisi warmi allah askına

zehracim bana da denk gelirse o buluşma cook berhudar olurum:)))
tabi tenzile, burda olur denk gelirsen güzel olur, kalabalık olucaz bu sefer inşallahhihoyyyt

slm kızlar, hayırlı cumalar olsun
sahurdan sonra yatmadım, sabah 9 dan sonra yattım 12e kadar
tam sahuru yaptık, namaz kılayım diye abdest almaya gittim ki baktım regl olmuşum
bi namazı kılmak bile nasip olmadı, bi sürüde kahvaltı yemiştim boş yere:gitme:

maşallah topik pek bi hareketli, geçmişi okuyamadım canlarım
çocuklar park istiyo yağmur yağmadan götürüp geleyim hemen
dönüşte görürşürüz

bencede haklısın sinir bozucu bir durum kişiler türlü bahaneler üretmişler hani tek bir kaygı olssaydı neyse ama bu şekilde ayıp olmuş gerçekten

bu iptal olursa zaten gitmem ama bizim dernek olarak yardımlar disinda yaptiğimiz kişisel orgaizasyonlarda hep sorun olur,muhakak 3-5 yer değişir- ws. ws.
şu şu şudur denilip direkt bir yere gidildigi yoktur.gecen seneki iftarda da aynı sey oldu yagmur oolmamasina ragmen 7 tane yer degiisikligi
tabi plansizligi sewmeyen kocam direkt gitmiyoruz dedi,..
cunku adama diyorum ki su tarihte suraya gitcez,tamam diyo,sonra ben bunu 7 kere degistiriyorum
ay olacak sey degil
neyse sizinde caninizi sıkmayayım

selamlar ben geldim ..
hayırlı cumalar herkese..
nasılsınız canlar..
özümcüm rahatsızmış. geçmiş olsun cnm..

ay kızalr dün iftara yakın sular tamamen kesildi yine..
iftar , çay, meyve bulaşıkları yığıldı..
bir makine doldu ama geride iki makineden fazla vardı..
neyse sabah parmak kalınlığında akıyordu.. belki tekrar kesilir korkusuyla makineyi çalıştırdım geri kalanlarıda elimde akıttım ..
sonra kuzuyu yıkadım.. suyla olacak bütün işleri hallettim.
baya yoruldum sanıırm. bir ağırlık çöktü üstüme..
neyseki akşama davetliyiz yemek derdim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…