Bebeklerimiz ve Biz

Ben yaklaşık 3 haftadır hastayım yaa!!!Bronşit-faranjit-az biraz orta kulak iltihabı. Okulda hastaneye götürelim diyo millet ben öksürdükçe. ılaç falan fayda etmiyo naapcam bilmiyom.

sağol nimocum, fotoları bi güncelleyim, avatardaki ablamın düğününden, onları koycam albüme.

özümcüm bence doktora görün canım allah korusun bronşit falan olur önlemini al canım acil şifalar

Canım gitmem mi 2 ayrı şehirde gittim ama yok şekil değiştiriyo bu hastalık griple başladı, eklem ağrısı, nezle vs. sonra öksürükle devam etti, hala öksürüyorum hele yolda bi tıkanışım var yaşlı teyzeler gibi, herkes yol veriyo geçerken!

hay allah yaaa gitmişinde niye geçmediki acep sen yinede başka doktora görün gittim ama faydası olmadı de

hay allah yaaa gitmişinde niye geçmediki acep sen yinede başka doktora görün gittim ama faydası olmadı de

küçük ilçedeyim ya belli doktorlar var -aynı tedavi ama Bursa'ya gidicem devam ederse. Allahtan burun tıkanıklığı, boğazımda yanma vardı onlar geçti.

ekinim senin verdiğin cevizleri kırıyoruz kocişle
yarın güllaç yapıcaktım, evde ceviz kalmamış aklıma geldi, kıralım dedik
kırarkende seni anıyorum cnm arkadaşım

gecmis olsun özuum

elifci dogum gunun kutlu olsun canm nice yaslar diliyorum mutlu mesut

zehracim bana da denk gelirse o buluşma cook berhudar olurum:)))

Ya kızlar bu sıpalar dillendikçe çok gülecez galiba, akşam mert uyumamak için direniyo, en son hassas noktamı bildiği için çişim var dedi, hemen hemen dedi sonra ben de bu numaraya daha önce kanmış biri olarak çok heveslenmedim ama belki doğrudur diye kaldırdım, tuvalete giderken dedim ki 'inşallah doğrudur Mert' cevap aynen 'işallah doğruduğ' !!!

Ya ben yine kapanışları yapar oldumgece kuşu- kendi kendime sohbet ediyom.

Sahurda ya da sabah ilk uyanana bir GÜNAYDIIIIIIIIIN benden!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…