Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlar Hayırlı cumalar herkese
çok uykum var gece uyanıp tekrar yattığım zaman zorlanıyorum sabah kalkıncada gözlerim kanlanıyor .

artık sabır edicez az kaldı son 8 gün gecede fazla yemedim ama midem guruldamaya başladı :))))

günaydın herkese...
hayırlı cumalar...kaldı 8 günnnn..çok şükürr
akşam eşimle çok güzel bi yemek yedik..
sonra pasta kestik..
seviyorum bu özel günleri..
kızım iyi çok şükür burun akıntısı ve huysuzluğu hariç..
23,30 dan önce yatmaz oldu..bi duş bile alamıyorum..
allahım nolur eski düzenimize dönelim artık...

tenzile teşekkür ederim...

hergününüz öyle olsun cnm, benim fıstıkda öyle uyutmasam benimle oturur, dün annenemiz geldi bize, kıramadık ananeyi ve 11 e kadar oturdu bizimle kuzum.

Bugün beraberler :)

bizimkide 12 e kadar durdu ya ne yapsam uyumadı bi de sabah 7 de kalkıyor gündüz de 2-2,5 saat uyuyormuş az uyuyor yaa anladım niye böyle yapıyor.
bu arada gözündeki şey de iyice şişti kızlar ya korkuyorum yine ameliyat diyecekelr(

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
kabus dolu geceden sonra sersem gibiyim.uyumamak için bütün gece diretti.10 dk da bir ayaktaydık.anlamadım sebebini.

selamlarrr uyku problemleri var anlaşıldığı üzre bizdede oluyor zaman zaman ama benimkide gündüz 1-1,5 saat uyuyor bazende 2 saat belli olmuyor ne olursa olsun 21:30 dedimmi yatakta bazen diretiyor yatmamak için ama yanına uzatıp gözlerimi kapatıyorum bir uyanıyorumki yatıvermiş cadııı

canım ameliyatsız olmuyormu acaba inş. gerek kalmaz ama sağlığı için gerekiyorsa olacak

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
kabus dolu geceden sonra sersem gibiyim.uyumamak için bütün gece diretti.10 dk da bir ayaktaydık.anlamadım sebebini.

semihacım sarı papatyanın nesi varki acep 10 dk bir uyanmış bir sıkıntısı vardı muhakkak ağrısı falanmı vardı acaba ağrı kesici verseydin

Gündüz uykusu iyi betülcüm, deniz 1 saat anca uyuyor. Gece en azından 10 da yatsa sorun olmayacak.
Göz içinde tekrar geçmiş olsun. Randevu almıştın ama gidemicen dimi..!

aldım yelizcim de bugün gidemedim sel uyarısı verdiler ya.
pzt e erteledim sabah göz hastanesine götürcem inşallh.
kadisim cıbademe 1-2 kere gittik verilen ilaçlar geçirmedi bu sefer çıkan şey de diğerlerine benzemiyor .acıbademdeki dr ilaçlarla geçmezse ameliyat dedi aslında tehlikeli bir ameliyat değil ama yaşı çok küçük narkoz korkutuyor beni.inşallah ilaç falan verirler

uyku problemimiz sadece uyuma saati ve uykuya dalma süresi.
1 saatte zor uyuyutyorum..o kadar çok yanında bekliyorum ki benim de uykum geliyor..
eşimle hiç oturamıyoruz.
dün zorla 22,30 da yatağa soktum 11,30 du ikimizde sızmışız..
eskiden 22,00 oldumu çoktan uyumuş olurdu...

betülcüm canını sıkma .iyi düşünmeye çalış..
inşallah bu götüreceğin dr.. çözüm bulur...

seiha bi ağrı kesici versedin keşke canım...
ruzenin de böyle geceleri çok oluyo..
ağrı kesiciyi içince uyuyor

Semiha çok geçmiş olsun canım, neyi vardı acaba.? bende böyle gecelerde bir ölçek ağrı kesici veriyorum son çare olarak.

Bir ara denizle bende uyuyordum , aynen dediğin gibi eşe vakit kalmıyor. Şimdi ne olursa olsun kendi yatağında yatırmaya çalışıyorum.

Geçicek ama canım merak etme, eski düzenine dönecek en kısa sürede.

inşallah kızlar ya dediğiniz gibi iyi düşünelim iyi olsun.
bu akşam iftara eşimin amcalarına davetliyiz
yarın biz arkadaşları alıacaz iftara,pazar günü biz başka arkadaşlara davetliyiz bayram öncesi son haftasonumuz bir aksilik olmazsa dolu geçecek inşallah

ben de seviyorum çok .özellikle evlerde yapılan iftarlar daha keyifli bence restauranlara göre.yeliz sizin tarafta yağmur var mı şuan

betul aklina getirme ameliyati,insallah ilac damla ws. gecirir,ama yoksa da baska care ameliyat olur kuzucuk , yeterki iyi olsun

uykusuz kuzular warmış allah bol boooool uyku wersin bi saglik sorunu olmasin insallaaaah

bu arada herkese merhabaaaaaaaa

drn'i babnneye yolladim,aksam dernekle iiftar yemegi war,ama az önce arkadas mail atmis ''yagis uyarisi warmis ertelesek mi'' diye,40 kisi yaklasik , we bu saatte mail atiliyor , sinirlendim,sanki mekani su basacak,sanki kışın hiç buluşulmuyor,coluk cocuk kışın sogugunnda fidan dikimine gittigimizi biliyorum

edit: mekan sel olma ihtimali olmayan yukarda bi yerde......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…