Bebeklerimiz ve Biz

Sizin şu su işini halen anlamış değilim. Çok saçma bir uygulama bana göre.

ıyiyiz bizde şükürler olsun yok bir yaramazlık.

yok yavrum ne deposu.aynı gaz gibi paramıza göre su alıp saate yükleyip kullanıyoruz.bi andada bitince böle bayram demeden seyran demeden kalıyoruz..geçen sene yine bayram temizliği yaparken bitmiş burda yine konusu olmuştu:)))

ne bilim yaa öle parayla kredili aldığınızı bacım bizde öle bişey yokya depo geliverdi aklıma :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geldim evdeyim.2 gün rapor verdi dr.mikrobik ,enfeksiyonmş yanidedi.birsürü ilaç verdi.kuzuyu almadım babannesinde ben uzanıyorum.
bu arada bizde dün lcwa dan aldık bayramlığımızı.o puantiyeli mont benimde hoşuma gitti çok.kendimed ebirşeyler ve kuzuya bugün ayakkabı alacaktım ama bugün rahatsızlanınca kaldı.

selam kızlar..
nasılsınız...
ofisin işleri henüz bitmedi..
ama ben bittim...
öyle eve kaçamadım maalesef..üstelik yarından ititbaren sekreter yıllık izinde...
çok yorgunum..

bu sabah moral olsun diye saçlarımı boyattım ama hiç moralim yerinde değil...
bayramlık alışverişini tamamladık..
bi ayakkabı ihtiyacım var o kaldı...

betülüm hastasın galiba...
okudum ama neyin olduğunu anlayamadım..
saflaştım iyice...
geçmiş olsun cnm benim...

ruzenin 1 hafta olacak iştahı yok..hiç bişey yemiyor...
çok üzüyor bu durum beni..

canım geçmiş olsun ilaçlarını kullanırsan toparlanırsın çabucak zeynebin cicileride hayırlı olsun çok güzeldi dimi o mont olsun canım toparlan alırsın ben dün ayakkabısınıda aldım biri kapalı spor kış için diğeride indirimdeydi beyaz yandan çiçekleri var onuda bayramda giyinsin diye aldım

elifcim saçlarını güle güle kullan foto bekliyoruz bu arada
yoğunluğundan dolayıda kolay gelsin diyorum canım

bende ayakkabı istiyorum emme bakalım alabilirsem

ruzişin istahsızlığı neden acaba neyse inş. geçicicidir canım

herkese iyi akşamlar önce kuaföre sonra annemlere gidiyorum iftara ordayım dünürler gelicek yemeğe
zaten yemeğim yoktu gitsemde yetişmezdi herhalükarda annemde yapıcaktım iftarı hepinizi öpüyorum
tabi kuzularıda iyi iftarlar

slm nasılsınız bayram hazırlıkları tam gaz devam edıyor sızlerde yazdıgım mektubu sabah kapıya astım 40 defa aramış uyuyordum duymadım sonra aradı eve gelınce konuşuruz dedı bugunde atış vardı gelmedı hala

Bendede iyi geceler, geldiğimde kimsecikler yoktu biraz dolaştım, şimdi yatıyorum. Nedense bugünlerde uykuya doyamıyorum...

ben kaçtım,öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…