Bebeklerimiz ve Biz

günaydın arkadaşlar herkeze güzel bir gün dilerim

sanada günaydın canım nasılsın kuzun nasıll

nasılsınız?
benim uykum var, bu kız beni ne gece uyutuyor ne de sabah
evimi sildim süpürdüm bu saatte düşünün, perdelerimi , koltuk takımının yüzlerinin yıkayım bugün

nimocum gece uykusun problemlimi nilin ayy canım yaa kıyamam sana bu uykusuzlukla birde işlere koyulmuş zor yorma kendini canım ya

günaydınlar
yeni geldim işe
sahurdan sonra bir ishal bir bulantı.sevk almaya geldim
biraz dinlenip çıkıcam

geçmiş olsun canım soğukmu aldın acaba doktora görün ilaçlarını kullan hay allah bayram üzeri ya tam ailene gidecekken inş. zeynoya geçmez acil şiafalar betülcüm
patates püresi falan ye bol bol

Canımcım ilk başlarda 1,1,5 saat de bir tutuyordum ben,ama sıvı çok almışsa daha sık tutuyodum ve tutuyorum.

Nasıl gidiyor?

nil söylemiyor çşm var diye
ben 20 dakka da bir oturtuyordum, sonra arayı açtım saatle ama inat ediyor oturmuyor, kendi keyfi geirse
bu sabah kuru klktı bezini çıkardım dedim çişn gelirse yap
bi baktım oturmuş yapmış
2.5 saattir yapmıyordu, biraz önce yere şar şar durumu
bilmiyorum yaa

hakketen konuya girmişken bende tecrübeli annemiz yelizde kopyta çekeyim bari bayrama nasipse düşünüyorum bende başlamayı wc yee

benim cadı kendi kendine birden bezini tutup çiş diyor gerçektenmi geliyor ölesinemi söylüyor bilmiyorum ama geçen akşam iftardan önce kaka yapmış oturup yere kendini sıkıyor bezini çekiştiriyor bunlar artık sinyal verdiğini gösteriyor dimi?

ikinci olarak ilk başata 1 satte bir mi tutayım alıştırma kilodunu takayımmı üstüne ne dersiniz

Nimicim sabah kuru kalkması süper , 20 dk çok sık ama 2,5 saatte çok uzun canım ilk başlar için.
ınatcılık onların doğasında olduğu için, çok normal aynılarını denizdede yaşadı o ilk başlarda hevesli olan çocuk gitti sürekli altına işeye, inat eden ağlayan çocuk geldi, Kuralcı olmak çok önemli bu eğitimde senden yüz bulursa birdaha toparlayamazsın ucunu,
Oturmak istemiyorsa, ona cazip teklifler sun, bitane şeker ver, alkış kıyamet diz boyu olsun,çişini yaptığında
beraber ellerinizi yıkayın sifona o bassın vs vsss onun özgüvenini destekle birazda.

Kadiscim wc konusunda hepimiz tecrübeliyiz artık, sende olucaksın en kazasızında :).
Bunlar tabiki işaret benemeden bişey kaybetmezsin sende dene, alıştırma kilodu giydirirsen iyi olur, ama bez olarak aygılamasın diye, gündüz giyindirğinde "gündüz kilodumuzu giyinelim" gece giyindiğindede "gece kilodumuzu giyinelim" şeklinde konuşursan ona güvenip salmaz,ben öyle yaptım.

Son düzenleme:
Kakasınında saati ortalama bellidir zaten, yemeklerden önce yada sonradır.
onun söylemesini bekleme, söylemez çünkü, sen oturt.

dünürüm zeynepte çok yaptı külotuna kakasını
kısım bu işler bir çırpıda olmuyo
evdeyken bu fırsatı değerlendir, pes etme
zorlu bi sreç, kolay olduğu söylenemez

saol tatlım, beğenmene sevindim cnmmmmm:1hug:
bende sevdim bu sarı rengi:icecream:

evet cnm yakalanmış katill , ayrıntıları netten okuyacağım bende şimdi
netten bayram için hava tahminlerine debakayım bari, bavul yerleştiricem bugün

günaydın arkadaşlar herkeze güzel bir gün dilerim
kevsercim hoşgeldin cnmm, nbr fıstık kızın nasıl

günaydın arkadaşlar

günaydın dünürümm

nasılsınız?
benim uykum var, bu kız beni ne gece uyutuyor ne de sabah
evimi sildim süpürdüm bu saatte düşünün, perdelerimi , koltuk takımının yüzlerinin yıkayım bugün

uykusuzluk hepimizde var cnm yaa ama sende daha çok sanırım, kolaylıklar diliyorum
tüm işleri aynı gün yapma kıss mahvolursun

günaydınlar
yeni geldim işe
sahurdan sonra bir ishal bir bulantı.sevk almaya geldim
biraz dinlenip çıkıcam
geçmiş olsun eftuncum , düzelirsin inşallah bir an önce

semihacımın evlilik yıldönümüymüş, tebrik ediyorum , mutluluklar diliyorum bir ömür boyu , rabbim ağzınızın tadını bozmasın, yuvanızdan huzuru, bereketi eksik etmesin

Tamam yelizcim hayırlısı denemeye değer görücez bakalım :)

zehracım elbisen çok yakışmış yorumumu yaptım ama görmedin galiba çok şık ve hoş olmuşsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…