Bebeklerimiz ve Biz

zehracım elbise sana çok yakışmış.zaten seni elbiseyle daha bir beğeniyorum.çok güzel taşıyorsun.

yezda cicilerini güle güle giysin.

canım nice senelere sağlıklı ve huzur dolu bir ömürle beraber yaşlanın
olsun düşünüp veriyor en azından okadar nezaketli olmayanlarda var :)

sağol bitanem.değil mi:):):)

sağol canım.
katilin bulunmasına bende çok sevindim.

nasılsınız?
benim uykum var, bu kız beni ne gece uyutuyor ne de sabah
evimi sildim süpürdüm bu saatte düşünün, perdelerimi , koltuk takımının yüzlerinin yıkayım bugün

oo hamaratım benim.isteyince nasıl yapılıyormuş bak...kolay gelsin sana...

günaydınlar
yeni geldim işe
sahurdan sonra bir ishal bir bulantı.sevk almaya geldim
biraz dinlenip çıkıcam

betülcüm geçmiş olsun.

semihacımın evlilik yıldönümüymüş, tebrik ediyorum , mutluluklar diliyorum bir ömür boyu , rabbim ağzınızın tadını bozmasın, yuvanızdan huzuru, bereketi eksik etmesin

sağol zehracım.aminnnn...

Günaydın canlarım...
Dün alışverişimizi yaptık birsürü cici aldık kuzuya nasıl sevindi anlatamam. Giydiriyoruz gidip bakıyor aynaya sonra geliyor yanımıza beğendim alalım diyor. Resmen gözlerinin içi gülüyor bu çocukları sevindirmek aslında nekadar kolay....

Semihacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... Mutlu,huzurlu daha nice senelere inşalah....

Zehram yine süpersinnnnnn yakıyorsun ortalığı... Rabbim nazarlardan saklasın seni güzeller güzeli arkadaşım...

Kadişim Yelizim güle güle iyi günlerde kullansın kuzularınız cicilerini...

Betülcüm çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın kendini...

Kevsercim sanada günaydın... Topiğin küçük prensesi nasıl baklım???

Tamam yelizcim hayırlısı denemeye değer görücez bakalım :)

zehracım elbisen çok yakışmış yorumumu yaptım ama görmedin galiba çok şık ve hoş olmuşsun canım

saol tatlım görmemişim cnm kusuruma bakma:kedi:
arada gözümden kaçıyo yetişemiyorum bazen
yezdaya cicişler mi aldınız, güle güle giysin prenses:1hug:

bu arada bayramı da yağışlı gösteriyo kızlar haberiniz olsun, neredeyse tüm yurtta yağış varmış

semihacım ve sevilim şımarttınız beni gene

sevilcim güle güle giysin iremcik cicişlerini
nasılda mutlu oluyolar yeni bişeyler aldığımızda

Kadişim Yelizim güle güle iyi günlerde kullansın kuzularınız cicilerini...

sağol canım iremin cicileride hayırlı olsun iyi günlerde giyinsin kuzum
dimi ama sen dün görmeliydin bizim cadıyı kırmızı üstüne beyaz pıanlı üstünde çantasıda var çok güzel bir yağmurluk vardı tam yezdaya göreydi almış eline kaça kaç gidiyor mağzanın içinde çok sevindi bişeyler aldıkça üstüne giydirdikçe :) onların mutlu olduğunu görünce anne baba daha mutlu oluyor süphesiz

sağol balım teşekkürler olsun sorun değil olur öle arada kaçmalar
evet yaa yağmurlu gözküyor inş. anadolu yakasına çok yağmazda gezebiliriz biraz

Kadınlar karmaşık varlıklar denir hep, aslında değildir karmaşık falan. tek sorun ayrıntıyı sevmeleridir. bir kadın çayı iki şekerli içiyorsa, ve karşısındaki bunu unutmamışsa, bu bile yeterli bir sebeptir o günkü mutluluk için. ufak şeylere sevinir kadınlar, ufak ama önemli şeylere takılırlar.bekledikleri yalnızca umursanmaktır. bunda ne var denmesinden nefret ederler, neden alındın ne var bunda şimdi.
oh çok mutluyum derken bir anda ağlayabilme ya da hırçınlaşabilme yetisine sahiptirler.. ne zor aslında. çevrelerindekinin de işini zorlaştırırlar.. oysa aslında istedikleri sorunları beraber aşmaktır,ama yanlış anlaşılırlar hırpalanırlar..
herşeyden ve herkesten kaçmak için bir yoldur kendini saklamak.belki kendilerinden bile kaçıyorlardır. bir kurtuluş ümidi. gitmek ister en çok kendini bile yanına almadan. anlatmak ister hemde anlatmamak. sustuğunda anlaşılmayı ister.

Aynı montla aynı kaçış bizde de oldu. Ay hep aynı demek bu zilliler...
Babamızda çok beğendi onu ve onların fendi beni yendi...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
pek bi filozof gördüm seniyerimseniben

Kısa ve öz öyle güzel anlatılmışki.
Bunu sadece alkışlıyorum.........

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Bundan güzel anlatılamazdı

Aynı montla aynı kaçış bizde de oldu. Ay hep aynı demek bu zilliler...
Babamızda çok beğendi onu ve onların fendi beni yendi...

sizdemi lcw daydınız sevilcim çok komikti yaa neasılda dikkatlerini çekiyor cadların ben almadım ama belki indirime girerse ilerde alırım sen aldınmı ?:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…