- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.681
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a-179.html
kızlar kocişime hediye aldım geldim
2 pantalon aldım
birini emir vercek birini zeynep
bende koccaman bi öpücük
eminim en çok benim hediyemi beğenecektir:asigim:
giderkende böleydim, bi resim ekliyim dedim
kuzuya lcw dan bayramlık ve uzun kollu penyeler eşofman takımı ve kot pantolon aldım .
birde ayakkabı aldık 2 çift biri kış için kapalı diğerinide bayramda giydirmek için önü kapalı üstü açık bir model aldık iyi günlerde giyer inş. yavru kuşum
canım nice senelere sağlıklı ve huzur dolu bir ömürle beraber yaşlanın
olsun düşünüp veriyor en azından okadar nezaketli olmayanlarda var :)
Günaydın güzeller, mutlu bir gün diliyorummm.
Semihacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle fıstığınla nice senelere
Bu arada Münewerin katili cem garipoğlu gün gece teslim olmuş, nasıl sewindim anlatamam...
nasılsınız?
benim uykum var, bu kız beni ne gece uyutuyor ne de sabah
evimi sildim süpürdüm bu saatte düşünün, perdelerimi , koltuk takımının yüzlerinin yıkayım bugün
günaydınlar
yeni geldim işe
sahurdan sonra bir ishal bir bulantı.sevk almaya geldim
biraz dinlenip çıkıcam
semihacımın evlilik yıldönümüymüş, tebrik ediyorum , mutluluklar diliyorum bir ömür boyu , rabbim ağzınızın tadını bozmasın, yuvanızdan huzuru, bereketi eksik etmesin
Tamam yelizcim hayırlısı denemeye değer görücez bakalım :)
zehracım elbisen çok yakışmış yorumumu yaptım ama görmedin galiba çok şık ve hoş olmuşsun canım
yezda cicilerini güle güle giysin.sağol canım teşekkürler
Kadişim Yelizim güle güle iyi günlerde kullansın kuzularınız cicilerini...
saol tatlım görmemişim cnm kusuruma bakma:kedi:
arada gözümden kaçıyo yetişemiyorum bazen
yezdaya cicişler mi aldınız, güle güle giysin prenses:1hug:
bu arada bayramı da yağışlı gösteriyo kızlar haberiniz olsun, neredeyse tüm yurtta yağış varmış
sağol canım iremin cicileride hayırlı olsun iyi günlerde giyinsin kuzum
dimi ama sen dün görmeliydin bizim cadıyı kırmızı üstüne beyaz pıanlı üstünde çantasıda var çok güzel bir yağmurluk vardı tam yezdaya göreydi almış eline kaça kaç gidiyor mağzanın içinde çok sevindi bişeyler aldıkça üstüne giydirdikçe :) onların mutlu olduğunu görünce anne baba daha mutlu oluyor süphesiz
sağol balım teşekkürler olsun sorun değil olur öle arada kaçmalar
evet yaa yağmurlu gözküyor inş. anadolu yakasına çok yağmazda gezebiliriz biraz
Kadınlar karmaşık varlıklar denir hep, aslında değildir karmaşık falan. tek sorun ayrıntıyı sevmeleridir. bir kadın çayı iki şekerli içiyorsa, ve karşısındaki bunu unutmamışsa, bu bile yeterli bir sebeptir o günkü mutluluk için. ufak şeylere sevinir kadınlar, ufak ama önemli şeylere takılırlar.bekledikleri yalnızca umursanmaktır. bunda ne var denmesinden nefret ederler, neden alındın ne var bunda şimdi.
oh çok mutluyum derken bir anda ağlayabilme ya da hırçınlaşabilme yetisine sahiptirler.. ne zor aslında. çevrelerindekinin de işini zorlaştırırlar.. oysa aslında istedikleri sorunları beraber aşmaktır,ama yanlış anlaşılırlar hırpalanırlar..
herşeyden ve herkesten kaçmak için bir yoldur kendini saklamak.belki kendilerinden bile kaçıyorlardır. bir kurtuluş ümidi. gitmek ister en çok kendini bile yanına almadan. anlatmak ister hemde anlatmamak. sustuğunda anlaşılmayı ister.
Kadınlar karmaşık varlıklar denir hep, aslında değildir karmaşık falan. tek sorun ayrıntıyı sevmeleridir. bir kadın çayı iki şekerli içiyorsa, ve karşısındaki bunu unutmamışsa, bu bile yeterli bir sebeptir o günkü mutluluk için. ufak şeylere sevinir kadınlar, ufak ama önemli şeylere takılırlar.bekledikleri yalnızca umursanmaktır. bunda ne var denmesinden nefret ederler, neden alındın ne var bunda şimdi.
oh çok mutluyum derken bir anda ağlayabilme ya da hırçınlaşabilme yetisine sahiptirler.. ne zor aslında. çevrelerindekinin de işini zorlaştırırlar.. oysa aslında istedikleri sorunları beraber aşmaktır,ama yanlış anlaşılırlar hırpalanırlar..
herşeyden ve herkesten kaçmak için bir yoldur kendini saklamak.belki kendilerinden bile kaçıyorlardır. bir kurtuluş ümidi. gitmek ister en çok kendini bile yanına almadan. anlatmak ister hemde anlatmamak. sustuğunda anlaşılmayı ister.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
pek bi filozof gördüm seniyerimseniben
Kısa ve öz öyle güzel anlatılmışki.
Bunu sadece alkışlıyorum.........
Aynı montla aynı kaçış bizde de oldu. Ay hep aynı demek bu zilliler...
Babamızda çok beğendi onu ve onların fendi beni yendi...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Bundan güzel anlatılamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?