Bebeklerimiz ve Biz

kızlar çok yoğunum , giremiyorum, 2 dakika bakayım dedim
berramızın doğum günüymüş
nice mutlu yıllara minik meleğim, güzel kızım
zeynep te 2 gün sonra yani bayramın ilk günü 3 yaşına girecek inşallah
bugün yolculuk var, hazırlanıyorum telaşla

Zehracım iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin inş.

şimdiden zeynonun doğum gününü kutluyorum nice yıllara iyki doğdun zeynep
rabbim sağlıklı şanslı uzun ömürler tatlı kızım yüzünün güzelliği bahtınıda vursun inş.

herkese iyi iftarlar yarın uğramayacak arkadaşlar için söylüyorum

Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun kuzularınızla ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile

bende herkese hayırlı bayramlar diliyorum...
yavrularımızla sıcak yuvamızda huzurlu nice güzel bayramlar görelim inşallah...
allahım tekrarına erdirsin inşalah...
iyi tatiller güzel arkadaşlarım

ayyy ben ona okadar üzüldümki ona daha 1,5 yaşında ya melek allah sabır versin ailesine
ee o istanbuldadaki selde olmadımı bursa kurşunluda nasıl oluyor yaaa benmi yanlış biliyorum

güzelim istanbulda kaybolmuş selimpaşada ama marmara denizine sürüklenmiş ordanda bursaya kadar gelmiş iste yavrum.

sağol canım benim.
sanada hayırlı yolculuklar.

zeynonun doğumgününü şimdidien kutluyorum dünürüm
iyi olculuklar

betülcüm sanada iyi yolculuklar

biri baklavaaaaaaaa mı dediiiiiiiiii
yerim ben yerim yeriim

Selam canlarım...
Sabahdan beri koşturup duruyorum sorsanız ne yaptın hiçççççç bugün ne hikmetse birtürlü toparlanamadım.

Semihacım senin annelik yıldönümün Berramında yeni yaşı kutlu olsun. Güzel yüzü gibi bir ömür boyu peşini güzellkiler bırakmaz inşallah....

Elifcim ruzemede çok geçmiş olsun. ınşallah biran önce toparlar. O iştahsızlık bizdede son noktada ağzına lokma sürmüyor. Dr. kızıyor ama benim içim raha etmiyor zorla şerle 3-4 kaşık sıkıştırıyorum

Zehram Betülüm sizlerede şimdiden iyi yolculuklar kazasız belasız gider gelirsiniz inşallah...

Varsa atladığım affola....

Yarın büyük ihtimalle uğrayamam anneme gideceğim azcık evini temizliyeceğiz birde malum tatlı dolma telaşı falan...

Bayramınız şimdiden kutlu olsun güzel annişlerim... Sağlıkla, huzurla sevdiklerimizle daha nice nice bayramlar görürüz inşallah...

saolun canlarım,çok özleyeceğim sizleri:gitme:
bende şimdiden bayramınızı kutluyorum
hepinizi çok çok öpüyorum
hakkınızı helal edin, yola gidiyorum sonuçta
benden yana varsa helal olsun

helal olsun canım benim ne demek...
sağsalim gidip dönün inşallah..
hadi siz gidin gelin..
biz geleceğiz

iyi yolculuklar zehra & betul
gule gule gidin gelin
ben bayramin 1.gun aksami istanbuluma annecigime gidecegim allah kismet ederse
2.gunde liseden arkadaslarla bulusacagiz:)))cok mutluyum

herkese iyi geceler....berrracım iyiyki doğdun...nice mutlu yıllara...
ruzeme çok geçmiş olsun...zehracım ve betüle iyi yolculuklar...allah kazasız belasız bir yolculuk nasip etsin inş.
sevilcim sana da yarın için kolay gelsin tatlım
jegecim güzel bir bayram tatili seni bekliyor anlaşılan bol bol gez eğlen canım...

slm kızlar semıhavcım kızının dogum gunu kutlu olsun cnm
bu arada nımetçim nılın dogum gununu kutladımmı ınan hıç hatırlamıyorum kafam dalgın ben yınede kutlayım unuttuysamda affola

zehracım zeynonunda dogum gunu kutlu olsun bu arada yanlış yazdın sanırım zeyno 3 degıl kız 2 yasına gırıyor ıyı yolculuklar öpuyorum

tenzılecim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…