Bebeklerimiz ve Biz

Hakikaten repler gitmiş heee

elifcim bayramınızda güzel geçmiş allah ağız tadımızı bozmasın
maşalah ruzişe maşallah kuzulara

edaya çok selam sölersin canım kuzusunuda öpüyorum

betülcüm sen nasılsın bayram nasıl geçti rahatsızlığını atlattınmı şekercim
zeyno nasıldı bayramda neler yaptı.

kadisim iyiyim çok şükür bayramda kuzum anneannesi teyzeleri ve kuzenleri ile çok mutluydu.hele erkek yiğenimin peşinden ayrılmadı abi abi diye.yiğenimde alacakaranlığı okuyor samış baya bi köşeye çekiliyor uyuyor numarası yapıyor bizimkine bizimki yutarmı.paçasından tutuyor çocucğu kaçmasın diyeöyle geziyorlardı:))

tekrar selammm

boğazlarımda çok kötü bir ağrı varrr yaa hafifte nezle gibiyim inş. ilerlemez akşam c vitamini almam lazım felaket yanıyor boğazlarım

kadisim çok geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah.herkeste var salgın var yine
bende haftaya eğitime gidicem ya 45 gün işleri yetiştirmeye çalışıyorum
bi yandan da buraya göz atıyorum

selamlar hatunlarrr
bayram güzel geçmiş anlaşılan
kadişcim geçmiş olsun
bendeniz evdeyim, cumartesi doğumgününü yapıcam kısmetse
muhteşem inciler döküldü bayram bayram sevgili zatlardan ama eşim ve ben güldük geçtik
çok komik olmaya başladılar yaaa

tuvalet eğitimi deva ediyor
arada bi anne çiş diyor arada birrrrrrrr tabi o
saat başı oturutuyorum, bide yüz ifadeleri ve harekelerinden anlıyorum
kaçırmalarımız tabiiki devam ediyorrr
bakalım kısmet, ne kadar sürecek

evvet canım yokum özleyeceğim sizleri
nimet hoşgeldin canımm.olacak zamanla.ne güzel başlayabildin sen.biizm kuzununda bu hafta pazar doğumgünü.ama ben haftaya c.tesi kutlayacağı nasipse.

Kadis geçmiş olsun canım,

Benim fıstığımında 2.günü burnu akmaya başladı,3 günü evden çıkmadık ve bakıma aldım , ilerlemeden atlatıcaz inşallah

selam nimocum ohh iyi bari allah bozmasın tam gaz devam he hadi bakalım Daha iyi olcak inş.kaçırmalar devam eder illlaki normal canım alışır yakında inş.

sen nasılsın boşver aldırma yaa ötsün dursunlarr zatlarrr :jeyyar:
inş. yaparsın canım hayırlısı olsun fotoları bekleriz ama

bende düşünüyorum çünkü benim kuzumunkinede az kaldı delikafadulden

Kadis geçmiş olsun canım,

Benim fıstığımında 2.günü burnu akmaya başladı,3 günü evden çıkmadık ve bakıma aldım , ilerlemeden atlatıcaz inşallah

sağol balım thanks

kara kızımındamı burnu akıyor geçmiş olsun canım acil şifalar yezdada sabah öksürüyordu gidince sorucam bakalım gün boyu devam etmişmi inş. yoktur bişeyi zaten bronşiyal başlangıç var bi üşütürse ilerler allah korusun

Selam Mevcan

ev işi bitermi anacım nankördür yaparsın dönüp bakarsın yine aynı malesef
berfe nasıl ankara soğukmu istanbulda pek farklı değil artık iyice soğumaya başladı ben akşamları çok üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…