Bebeklerimiz ve Biz

Bugün birtek ben varım galiba uğrayan ve çalışan
birazdan çıkıcam çıkmadan herkese iyi bayramlar dilemek istedim

topiğimize bayramda kimse uğramaz herhalde pek herkes sevdikleriyle bir arada olur rabbim böle güzel günlerden esirgemesin

bayramda herşeyin gönlünüzce olması dileği ile sevdiklerinizle ve kuzularınızla güzel dakikalar geçirmeniz dileği ile ramazan bayramanız mübarek olsun diyorum

evde olursam arada bakarım kimse birşeyler yazmışmı diye

slm canlarım.
herkesin bayramını kutluyorum.Allah hepimize kuzucuklarımızla nice hayırlı bayramlar geçirmek nasip etsin.ramazan bayramımız mübarek olsun güzel anneler.

selam arkadaşlar bayramın ilk günü

babamız bayram namazına giti bizde kuzuyla kalkıp evi topladık ve kahvaltı hazırladık kahvaltıdan sonra üstümüzü giyinip anne anne ve dedeye gidip el öptük ordandan kaynoşlara gittik orda öğle yemeğimizi yiyip çayımız içtik ve eşimin amcası gile uğradık 1-2 saat kadarda orda oturduktan sonra evimize geldik kuzu yolda uyudu bugün yoruldu bayağı gündüzde yatmayınca bu satte yattı
kız kardeşim ve eşi geldi şuanda annemdeler ama gece bendeler :)
yarında ablamlar geliyor bir araya gelicez inş. keyifli bir gün daha bizi bekliyor nasipse yarında gidilecek birkaç yer var oraları ziyaret edeceğiz sonraki günde zaten son günümüz belki yezdayı gezmeye götürürüz bir meomarinde safari park turu yapabiliriz.

bizden bukadar herkesi çok öpüyorum

Şekerler hepinizin bayramınızı kutluyorum, mutlu bayramlarr

Bizi arayıp, soran kulaklarımızı çınlatanlara teşekkürler. Umarım herkesin keyfi yerindedir, bizler çok iyiyiz şükürler olsun. Günler adeta suuu gibi geçiyor prensesimle. Herkesi öpüyorum

Selammmm

Herkesin bayramı şeker gibi geçiyor anlaşılan. Kimsecikler uğramamış,bizimde şeker gibi maşallahhh.

öbdüm herkesleriii :)

gümaydın kızlarrrrrrrrrrr
geçmiş bayramınızı kutluyorummmmmmmmmmmmmm
hepinize güzebir gün diliyorummmmm

evime döndümm kalabalığa alıştım nasıl canım sıkılıyorr
aileleriyle bir arada olanlar çok şanslı yaa

Günaydınlarrr güzel bir gün olsun herkese

geçmiş bayramınız tekrardan kutlu olsun kızlarrr bayram tatilimizi dolu dolu geçirdik ve iş başı yaptık
aslında alışmıştık güzeldide zor geliyor şimdi kuzudan ayrılıp iş başı yapmak
sabah ayrılırken yine ağladı arkamdan kuzum

wc eğitimine malesefki başlayamadık cumartesi çalışmam işi bozdu ve bayram gezmelerinden dolayı yapamadık artık zor başlarız sanırım havalarda soğumaya başladı hayırlısı bakalım

dilleri iyice açıldı kuzunun havayı yapmurlurlu görmesin yağmumu yağyo anne dedi hepp :))
artık ne sölesek aynısını söylemeye başlıyor cadım ablamla kız kardeşim bende kaldılar sabahına ilk kez teyze dedi :) sırnaşık şey

herkese günaydın..
geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum kızlar...
dopdolu geçti bayramımız hiç evde oturmadık..
yavrum çok alıştı 4 gün gezmeye anneye babaya..
dün akşam babannesi annen yarın işe gidecek deyince başlamış ağlamaya...
sabah bıraktığımda allahtan uyuyordu...
dillenme bizde de iyice arttı...
uzun cümlelere şaşırır olduk..
allahım hepsini nazarlardan saklasın..

veee allah nasip ederse bu hafta sonu edalar geliyor...
yoğun hazırlık içersindeyim..
çok heyecanlı

ben baktım herkesin repleri sıfırlanmış...
ne gıcık bişi...

edayı hatırlarsın sanırım canım..kendüleri benim dünürüm olur...
kelebek.81
sapancada oturuyordu...
biz onlarla sürekli görüşüyoruz ailecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…