- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.841
Selam canlarım...:1hug:
Maşallah herkesin bayramı dolu dolu geçmiş. Rabbim tekrarlarınıda nasip eder inşallah...
Bizimde ilk günümüz aile ziyaretleriyle geçti. Ama irem beni çok yordu babasıda dahil kimseye gitmedi sürekli kucağımdaydı akşam belimin ağrısından gözüme uyku girmedi. 2. günü babamız çalıştığı için evdeydik bütün gün yattık keyif yaptık kuzuyla.... 3. günde İremindi önce Beşiktaş sahilde gezindik sonra Taksime çıktık meydanda ramazandan kalma standlar vardı oraları gezdik ireme moncuk(boncuk) aldık trabzon peştamelinden cepken aldık ufak bir lunapark kurulmuştu orda atlıkarıncaya bindirdik yemeğimizi yedik evimize geldik. Yani şeker tadında bir bayram geçirdik bizde...
Kadişcim sanada kuzuyada çok geçmiş olsun. Bizim öksürükde hafif hafif devam ediyor.
Betülcüm dualarım sizinle inşallah iyi haberler alırsınız. Operasyon dersede Allahın izniyle iyi geçer fıstığın kavuşur sağlığına inşallah...:Saruboceq:
Elifcim sizede geçmiş olsun. Nekadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum. Konu evlat olunca akan sular duruyor. Bundan 7-8 ay önce eltimin kızı (küçükde değil 8 yaşında) İreme tokak atmıştı ogün bugündür kıza içim acayip soğuk... Kızlarada sonuna kadar katılıyorum yetiştirmekle ilgili ama yapacak çok fazla birşey yok önce öğretiyorlar sonrada ayıp yapma başkasının yanında söyleme diyorlar((
Semihacım sizede iyi gezmeler. En sevdiğim şey böyle 3 kuşak gezmeler...
Yelizcim Denom güle güle kullansın cicilerini... Kız işte bak daha şimdiden ütü yükünü hafifletti. Yerim ben onun ütü yapan küçük köfte parmaklarını...
Okullarda açıldı ama Zehram yok ortalıkda haberi olan varmı daha dönmediler mi???
Bu arada okula başlayan kuzularada Rabbim zihin açıklığı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?