Bebeklerimiz ve Biz

selam kzılarrrrrrr

bugün okullar açıldı ezgiyi okula götürdüm eve geldim
nazda uyusu ev nasıl sessiz oldu ya
rabbim bütün kuzulara zihin açıkllığı versinn

yelizcim aynen o şekil boyuyorsun canım
yanlız boyadıktan sonra makinanı bir seferliğine boş çalıştır
yoksam giyisiler mahfolur
ben bu konuda tecrübeliyimde
pantolomumu boyamıştım akşam üstüde makinaya beyaz çamaşır attım simsiyah çıktı
hepsi çöpe gitti yaniii

tamam canım senin referansınla alıp boyuyacağım, :)

yamuk yumuk ya resim, bence değiştir.

Oyy maşallah ya amin diyen dilleri yerim, benim kuzuda ramazanda babanesiyle camii ye gitti, ben gelincede yaptıklarını anlattı nil gibi :)

Aaaaaaaaa inanmıyorummm geçmiş olsun zeynepcim yaa söylediğiniz iyi oldu. ılk fırsatta aktardan alıp halledeyim umarım iyi sonuç alırım. Kalıcımı peki.?

Bu arada Ezgi'ciğine ve tüm anne kuzularına Allah zihin açıklığı versin. Yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.

saoll canımmm umarım bu ders yılıda güzel geçer

ben memnun kaldım canım çok güzel oldu
tavsiye ederimmmmmm

selamalr güzel anneler..
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..
bugün okula başlayan yavrucuklarada zihin açıklığı diliyorum..

slm kızlar nasılsınız bızde lojmanın anaokulundan geldık efeyı 10 gun sonra bı aksılık olmazsa anaokuluna yazdırıyorum konuştuk normalde almıyolarmış 2 yas ama ben yazıcam alıcaz dedı çok mutlu oldum sadece yarım gun duşunuyoruz çantamızı kalemımızı boyama kalemı ve defterımızı aldık bı suluk ve pandufumuz kaldı bıze göre daha onlar ne ıstıcek bılmıyorum.

günaydınlar.
dün dr aa gittik bildiğiniz gibi.cerrahilik değil henüz dedi.ilaçla tedavi etmeye çalışalım dedi.hergün banyosunda sıcak tülbentle gözlerine pansuman yapacaksın dedi.dün başladık bakalım.1 hafta sonra görücem dedi.bakalım şifa olur inşallah kuzuma hayırlısıyla

Günaydınlarrr güzel bir gün olsun herkese

betülcüm hadi gözün aydın inşallah canım operasyonsuz şekilde sölediği tedaviyle atlatırsınız canım
acilşifalar

bizim gecemiz çok kötüydü 3-4 saatlik uykuyla duruyorum
kuzu gece çok ağladı günler önce başlayan öksürük ve hapşırma ilerledi ilaç kullandık ama malesef burun akıntısı başladı gece çok huysuzdu katılana kadar ağladı ağlamaktan nefesi kesiliyordu nerdeyse babasını istemedi hiç
hep bana sarıldı başını göğsüme yasladı veya omuzuma koydu uyudu kuzum
yutkunmakta zorlandı bütün gece ,boğazları şişti yine galiba soğukta vermiyorum yaa çok dikkat ediyorum(ruz) yinede oluyor iştee bağışıklık sistemi hiç kuvvetli değil hemen çabucak hastalanıyor ateşi yoktu ama çok huysuzdu acıyorr dedi durdu. saat 3 ten sonra süt verdim birde dolven belki süt yumuşatmıştır biraz boğazlarını sabah annem geldi uyuyordu gece çok uyanık kaldığı için herzaman uyanan yezda uyuyordu hemde hafif horultuyla burnu tıkalı galiba yada boğazından dolayı ses çıkıyordu nefes alırken bugün mali müşavir burda mecbur geldim işim erken biterse 16:00 gibi çıkıcam aklım kuzuda nasıl vericem işe kendimi bilmiyorum

Son düzenleme:
herkese günaydın...
betülcüm gözünüz aydın mı denir bilemedim ki.
inşallah ilaçla geçer operasyona gerek kalmaz canım...

kadiscim geçmiş olsun cnm...
annenler bi dr.a götürseler cnm ilerlemesin daha fazla...
yavrum kıyamam ya...
allah şifa versin inşallah

biz iyiyiz çok şükür..
allah nasip ederse akşam 18,30 da burda edalar çok heyecanlıyım..
yarın işe gelmeyeceğim..
pazartesi fotoları paylaşırım...
şansımızdan hava da çok güzell

elifcim betülcüm sağolu kızlarr

daha kötü olursa zaten bugün izliyim bi ilaçların etkisine bakayım ondan sonra geçmezse yarın götürürüm yarın bende evdeyim nasıl olsa

başımda çok ağrı var uykusuzluktan sanırım

edaya çok selam söle elif kuzusunuda öpüyorum iyi eğlenceler

bi ağrı kesici al canım sana enerji lazım...
inşallah ilerlemez de ihtiyacı kalmaz kuzunun dr.a gitmeye...

baş üstüne canım seve seve söylerim..

Selam kızlar,

Ancak geldim,

Kadiscim çok geçmiş olsun kuzuna cnm, ıhlamur felan versin annen boğazları için, yumuşar en azından dr unlada bağışıklık için görüş cnm.

Betülcüm sizin sonucada sevindim umarım hiç gerek kalmaz ilaçlarda şifa bulur fıstığın

Günaydın güzel annişler...
Betülcüm çok sevindim. ınşalah tez zamanda tedaviye cevap alırsınız ve hastalığınız tekrarlamaz.
Kadişcim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını verir inşalah kuzuna...
Elifcim şimdiden iyi eğlenceler size... Resimleri dört gözle bakliyorum. Ay süper bir haftasonu olacak ne güzel. En kötü gününüz öyle olur inşallah...
Yeliz maşallah ne kadar güzel olmuş Denom öyle... Allah nazarlardan saklasın suratı nekadar düzgün ve muntazam... Valla ütü işinide kıvırmış kocaman bir alkış meleğime...........

günaydın ve geçmiş olsun kadşcimm, bağışıklık sistemi kuvvelensin diye ben meleğe immuzinc veriyorum içinde ekinezya var. tavsiye ederim.
inşallah bir an önce atalatır kuzun çok geçmiş olsun

betülcüm sevindim canm, inşallah tavsiyeleri işe yarar ve gerk kalmaz. derin bir oh çkersin sende

denom herzamanki gibi fıstık giib çıkmış. akıllı kuzu. hadi yaşadın iyiisn ev işlerinde yardımcın var artık

doğumgünü için ne ypayım bilemedim
akşam yemekli mi olsun yoksa, börek çörek olayına mı grsme bilemedim
kayınvalidme yemek yapma dedi
teyzemler falan gelcek onlar yemek istermi kestiremedim
ne yapayım
neler yapayım menü önerileir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…