Bebeklerimiz ve Biz

kadişcim çok geçmiş olsun cnm yezdaya..
acil şifalar diliyorum..
boğazları için ıhlamur iyi gelir cnm..bir iki yudum da içse şifa olur..

betülcüm sizinde operasyonsuz atlatacağınıza çok sevindim cnm. acil şifalar ..
öpüyorum meleğini..

zeynepçim hoşgeldin sağol canım.valla zeynep de öle ağlıyor çok ikna etmenin yolarını arıyorum ama çoğunlukla çaresiz kalıp alıyorum istediğni

Selam Zeynep geçmiş olsun böbrekle ilgili bir problemim yok dimi.? Belkide üşüttün.
İnat konusunda çok zor ve hassas dimi, almasan olmaz alsan olmaz...

oy oy oy yerim ben senin o ütü yapan minik ellerini..
alışverişte yaparmış
mamşşallah sana maşallah maşallah..
kocaman öptüm seni..

Teşekkür canım, bizde öpdük :)

kim cnm o sizin akrabamı?
hemen bakayım cnm..

yokbe canım akraba değil soyisim benzerliği ama keşke akraba olsaydık çok marifetli :)
Bana mücüm tavsiye etti denediği tariflerde olmuş ve beğenilmiş. Bende inceledim ve
bi kaç tarif aldım yapım aşamasını hep fotoğrafladığı için ve anlatımı güzel olduğundan benimde hoşuma gitti.

herkese iyi tatiller ben yarın yokum kuzuyla beraberim
yelizcim ütü masası ve ütüyü bende almayı düşünüyorum kuzunun keyfi yerinde olursa bende gelip realden alabilirm belki hava inş. güzel olur hafta sonu

herkesi çok öpüyorum iyi akşamlar

Amcana geçmiş olsun Nimet. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...

Zeynepcim sanada çok geçmiş olsun. Ayaklarını üşütmüşsündür. Sıcak tut kendini...

Dün gece ırem'de de felaket gaz vardı. Yavrum artık acısını biliyor. Anne karnım acıyo Adem karnım acıyor diyip durdu. Sürekli gaz çıkardı durdu ama yinede rahatlayamadı yağla ovdum karnını ardında sıcak havlu koydum rahatladı. Anne ya bebek gibi gaz çıkartıyorum demezmi. Babasıyla beni konuşurken duydu herhalde. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim???
Sürekli çoraplarını çıkartıp duruyor böyle olacağı belliydi. Kilotlu çorap sezonunu açma vaktimiz gelmiş anladık...

Hekercim sende hoşgeldin aramıza... Allah yardımcın olsun ben birtaneyle bazen çıldıracak gibi oluyorum. Çok istemiştim ikiz ama rabbim dağına göre kar veriyor işte...

sevilcim merhaba
geçmiş olsun.ne alem ya.demek bebek gibi:)))
sizden duydu galiba.yine size satıyor

Merhaba arkadaslar
bugun oglen kuzu ile Istanbula tasinacak bir arkadas icin weda partisine gittik kuzu ile
irdan cikip direk zafer plaza avm'ye gezdik snra da ewe donduk
derken yemegimizi yiyip yine kuzu ile kina gecesine gittik,bir oyun bir oyun,sewmezdi eskiden simdi bayiliyor,birde gelinle illa dans edecek:) alem wallahi

boyle bir yorgunluk coktu we direkt sızdı

sizler iyisinizdir umarim

heker hosgeldin , kolaylıklar diliyorum 3 kizla

dogum gunu menuleri oluşmuş mm canım cekti,simdiden afiyetler olsun

iy geceler cumleten utu yapmam lasim yarina yatili misafirim war

utu demisken gerilerde Denonun fotosunu grdum masallaaaah diyorum 41 kere allah nazardan saklasin
yelizcim

Ohhh maşallah herkesin haftasonu bizimki gibi dolu geçmiş anlaşılan,

Cumartesi ani bir kararlar Volkan Konak konserine gitti kardeşim eşi babam ve biz, annem gelmedi herzamanki gibi bebişiyle evde kaldı. Konser muhteşemdi, büyük bir zevkle dinledik. Bugünümüzde güzel geçti. bu arada bahsettiğim elbise için boya aldım siyah ama elbise koyu yeşil oldu fena değil,bir sürü bu şekilde takıldıkdan sonra yine bir siyah denemesi yapacağım :), hee birde çok uygun fiyata duvar stickerı aldım salon ve hol için, onlarda fena değil :)

Benden bu haftalık kadar herkesi sewgiyle selamlar iyi geceler dilerim...

Son düzenleme:
Bizimde haftasonu iyiydi... Güzel havanın tadını çıkarttık.
Cumartesi annaneye gittik birlikte pazar keyfi yaptık. Sonra ufak bir sahil turu ve kuzuya park keyfi yaptırdık. Sonra anneme geçtik babam gelmişti. ırem dedesini görünce demezmi dedişkom gelmiş. Gülmekten yerlere yattık sanki öğretmişiz gibi hoşumuza gittiğini anlayınca yatana kadar dilinden düşürmedi:))

Bugünde kaynoş ve görümcemle pazar keyfi yaptık. Gidiyorlarmış benide çağırdılar eeee gitmemek olmaz dimi ama???

Akşamüstüde eşimin kankisinin sözü vardı oraya gittik.

ışte böyle dopdolu 2 gün geçirdik....

Yelizcim güle güle kullan elbiseni ve stickerlarını... Dediğin gibi biraz bu renk kullan tekrar siyahı denersin...
Konserde süper olmuş. Volkan Konağı dinlemeyi çok severim kesin canlısı dahada zevklidir...

iyi geceler
ankaradan gelen misafirleri agırlama gezdirmme derken aksam uzeri ugurladik we ist'dan mahalle ; ayni zamanda ilk-orta-lise arkadasimin bursa inegöldeki dugunune gittik.
haftasonu cok cabuk gecti yani,hiç bişe anlamadim
onumuzdeki haftasonu da isttanbuldayiim :)

günaydın kızlar
bizimde haftasonumuz çok güzeldi.lise arkadaşlarımla geçirdik c.tesi ve pazarı.eşleri ve çocuklarıyla kalabalık bir haftasonuydu.berra çok eğlendi arkadaşlarıyla.fakat gezmek bitip eve gelince aniden öksürmeye ve kusmaya başladı.4 defa kustu.gecede çok olnmasa öksürdü.bakalm korumaya aldık.iyileşir umarım çabucak..

birde iş teklifi aldım ama canım çok sıkkın.berra yı bırakacak yerim yok.kendi annem çalışıyor.kayınvalidem ise allahlık zaten.çocuğa bakmayo onu sadece oyalayıp güldürmek sanıyor.hiç bir şekilde eğitici olamaz.yeme içmesinde zorlamaz bana bile yemiyorsa bırak acıkınca ister diyen bir tip.eşimle konuştuğumsa ise sen anneme güvenmiyorsun işe giderken çin rahat etmeli aklın berra da kalmamalı birde annem nasıl bakarsa ses çıkarmaman gerekir göz yumman gerekir çünkü bu yaştan sonra yola girmez sen çok üzülürsün bunalırsın diyor.
kreşe versem burdada kreş fiyatları pahalı.600 civarı... ee benim elime 350-400 gibi bir para kalıcak.bunun içinde berra yı küçük olduğu için kreş ortamında ezilmesini istemiyorum.evdede çok bunaldım.maddi sorunumuz yok ama kendi para kazanmayı ihtiyaçlarımı kendime göre karşılamayı çok özledim.o kadar arada kaldım ki.

günaydın hatunlar
iş başı
kreş başıı
ağlayarak bıraktık ama biraz önce aradım iyiymiş
tuvalet eğitimimizde rayına girmeye başladı. söylüyor, arada kaçakalarımız oluyor tabii
fabrika bomboş, bi tuhaf
evde oturamam gibi geliyor bana, çalışma hayatına çok alışmışım
baklalım görücez neler getirecek hayat

semihacım, bir sene sonra bu iş teklifi gelmiş olsaydı eminim dahaiçin rahat kreşe verirdin.
eline çok fazla bi miktar kalmadıkatan sonra bence fazla bir anlamı yok ama genede sen bilirsin
evde olmak çok bunlatıcı çünkü, heleki benim gibi çevrede çokfazla gezecek insan yoksa
kayınvalidene bırakmana gerek yok yeni bi düzen, huyu değişit çocuğun emin ol. kreş daha uygun ama eline bu sefer bişey kalmıyor, eğitim açısından kreş kesinlikle dahaiyi ezilme diye bişey yok, merak etme 2 yaş gurubunda en fazla 3-5 çocuk oluyor. bizimkincde 3 kişiler bir öğretmen başlarında güzlece ilgileniyor

emeinimçok bunalmışımdır ama bi düşün iyice tart, eşinde pek atraftar değil gibi çalışmana

bu arada doğumgünümüz güzel geçti foto falan yok kargaşandan anlamadım bişey bir ara babası pastayı üflerken videoya almış, onu bile izlemedim daha, dünde biraz kuzuya pantalon alalım dedik ee okulu başladı çocuğun giyecek lazım, gittim bi salopet 2 pantalon bi gömlek bide tshirt aldım almasınada ben pantalonları denemeden direk 3 yaş aldım boy iyi dedim ama seneye neyseevegelince etiketleride bi güzel kestimmii, neyse sabak salopedin giydireyim cici cici olsun dedim ana boy tamamda göbek kurtarmadı, anne bu küçük çıkar diye tutturdu, sıktı çocuğu tabi , pembe pantalon almıştım zar zor kapandı düğmesi 1-2 ay içinde oda olmaz zannımcaaaaaaaaa, oof offf niye 4 yaş almadımki yaaaa

benden de herkese kocaman günaydın...........
mükemmel geçen bir hafta sonu ve iş başı...
cuma akşamı geldi edalar..
az önce bindirdik...
doyamadık valla ya..
ne gezdik ne gezdik...kuzucuklarımızda çok iyi anlaştılar..
sabah onlar giderken ruzem "kardeş gidiyo" diye yırttı kendini...
çok gezdik çok yorulduk..
3 gece boyunca bikaç saatlik uykuyla durduk ama değdi..
size resim ekleyeceğim birazdan..
çok uykusuzm gözlerimi açamıyorum..geleceğim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…