- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.381
saol cnm..elimize doğdu be...
ne çabuk büyüyor insan oğlu...
senin de yeğeninin doğumgünü kutlu olsun canım..
yezdanın kutlaması yarınaaa
Günaydın kızlar
Ben bugün daha bi fenayım heryerim bütün eklemlerim ağrıyor, içim titriyor,gözlerimi açamıyorum. Kuzum bu akşamdamı ananesinde kalsa diye düşünüyorum..!
Ahmetcanın yeni yaşı kutlu olsun elifcim.
Sizinde ilk aşkınız hayırlı olsun nimicim.
canım ya allah yardımcın olsun 3 çocukla uğraşmak zor gerçektenselam kızlar,annem geldi bugün,zeynepi görünce bi tuhaf oluyorum artık.
içim acıyo.
alıcam bu gidişle en kısa zamanda.çok koymaya başladı.
ama çokta zor,evi yeni sildim süpürdüm bi baktım annem kucağında zeyneple,sevinsemmi
üzülsemmi,temizlik olayı aşıyo benide!!
neyse o canıım düzenlenmiş ev savaş alanı tabi,pelinde sağolsun kreşten gelince cilasını yaptı tam oldu..
neyse,asıl sorunum şu ve çok üzüldüm nerden çıktı şimdi bu yaa.
elifin vajinasında yapışıklık var,daha önce duymuştum nettende araştırdım,bezide yapabiliyomuş sıkınca
falan neyse.allahtan çişini yapmasına engel olucak kadar değil.
sağlık ocağına gittim anlamadı doktor tabi yok dedi normal.
ya ben bilmezmiyim,zeynepinkine baktım hemen onunki normal,açıklık aşağı kadar devam ediyo elifin etmiyo ve
zaten yapışmış gibi et kaynamış gibi.
neyse jinekoloğamı kendi çocuk doktoruna mı götürsem karar veremedim.
bi kremi var 15 gün sürüyosun açılıyo ama bende doktor görmeden istemiyorum almayı kendi başıma..
öyle işte nerden çıktı şimdi bu yaa..
tekrar geçmiş olsun canımıyı aksamlr kızlar yavrum daha ıyı olmaya basladı ayaga kalkıp gzıyo atesı cıkınca tekrar yatıyooo 3 gun devam eder dedı doktor
hasta oln bebıslerımıze acılll sıfalarrrrrrrrr
canım bebegın ıcın gcmıs olsun bnde duydumn kremle acılıyomus ama bence cocuk doktoruna muhakak goster derımm acıl sıfalarrrrr
Günadınn Hatunlarrr Nasılsınız kuzular nasıllar
kızz bak senn zilliye şimdiden başladı heedün akşam benim kuzu bizi çok güldürdü, banyoda kutay kutay diyemırıldanıyor, babası sordu kutay kim okulda dedi seviyomusun peki dedi arakadaşım dedi, kutay kreşin sahibinin oğlu ben biliyorum dedim eşime, eşim bu kadar erken beklemiyordum dedi, ah bu bücürüklerrr sabah sabah hala ağzında kutay vardı kutay kuutaaaay diye söyleniyordu kendi kendinee bizim zillii, sanırım ilk aşkımız gümbür gümbür geliyor :))))))))))))))))
canımm yeğeninin doğum günü kutlu olsun nice senelereherkese günaydın....
sün akşam ablamın kıznın doğumgünü vardı..
oraya gittik...herkes vardı..
diğer ablamın ruzeden 4 ay küçük oğlu ahmetcan var..
annecim ahmetcana gidiyoruz dedim..
gidene kadar bağırdı sevinçten ahmetcan a gidiyoruz diye..
oynamaya doymadılar yarabbim...
bi kere bile yapmayın etmeyin demedik..
ahmetcanı gördükçe ardanın ne kadar azman olduğu ortaya çıkıyor valla..
hasta anne ve kuzulara geçmiş olsun diyorum...
aşkınız hayırlı olsun nimi...
kutay ha..
senin kız zengin erkeklerden hoşlanıyor demekki
Günaydın kızlar
Ben bugün daha bi fenayım heryerim bütün eklemlerim ağrıyor, içim titriyor,gözlerimi açamıyorum. Kuzum bu akşamdamı ananesinde kalsa diye düşünüyorum..!
Ahmetcanın yeni yaşı kutlu olsun elifcim.
Sizinde ilk aşkınız hayırlı olsun nimicim.
Günaydın zeynepcim okul hazırlıkları başlar birazdan ezgi öğlenci galiba
aynen yelizcim beni o ilaç kendime getirdi 6 saat arayla aldınmı faydasını görüyorsun prospektüsünde öle yazıyordu bende ona göre aldım bu aralar herkeste bir grip ve vücut kırgınlığı var zaten
tünaydın kızlar
nimocan nile ne çok güldüm ya.ilk aşkı hee.elifede katılıyorum seninki zengin erkeklerden hoşlanacak demekki
doğum günü çocuklaırı varmış.yeni yaşları hayırlı olsun hepsinin.
yelizcim sanada geçmiş olsun.deno bir gün daha dursun riske atma derim ben...
biz sabah doktora gittik.tırnağımızda yine tırnak batması oluşmuş.ishal oldu.dünden beri ishal...hepatit A aşımız vardı.hepsini hallettik ve geldik eve.umarım ishalimiz ilerlemez.
gunaydın kızlar esım bugun nöbetçi yarın sabah gelcek ogluşumla basbasayız
Yelizcim gecmış olsun cnm
Buarada babam yarın ameliyata giriyor fakat ben gidemiyorum mikrop bölumu oldugu için çocukla zor olur gelme dıyolar hastaneden çıkınca gitcem
Haftaya çarşambada kayınvalidemler geliyor efenın hem dogum gunu hemde sünnet olcak simokin begendık onu alıcaz
ogluş hala uyuyor onu kaldırayım bende grş kızlar.
selam kızlar,doktor işim yarına kaldı,eşim şehir dışında.
bi umut kendi kendine açılır diyorum ama yok,sanırım yeni kaynamış çok saydam bi yapışıklık..
off yaa.
pelin alıştı sonunda okula,babasıda yoktu sabah hiiç itiraz edemedi kuzu kuzu gitti.
öğretmeni aradı,öğlen uyusun dedi,ben istememiştim çok uyutuyolar akşam 11den aşşa uyumuyo sonra..
dedim tamam bi saat uyutun ozaman..
elif huzursuzdu sabah,uyudu sallayınca bazen yardım alması gerekiyo uyuması için,genelde yatağında kendi
uyuyo..
öyle işte bende durumlar böyle.
ikizlerin mevlütünü d.günleriyle birleştirmeye kara verdim.aynı gün yapıcam amaaan ikikere uğraşamıcam..
selam canımmm acil şifalar babacığına artık çıkınca gidersin canım çocukla zor olur
sünneti niye doğum gününde yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?