Bebeklerimiz ve Biz

Aminnn Nimicim Aminnn

ıyiyiz betülcüm bitanecim ananesinde ve keyfi gıcır :), bende iste bir kırgınlık var.

Siz nasılsınız? demek geçmedi gözü prensesin, bakalım bu götürceğiniz dr ne diyecek.?

ıyı aksamlr kızlar yavrum daha ıyı olmaya basladı ayaga kalkıp gzıyo atesı cıkınca tekrar yatıyooo 3 gun devam eder dedı doktor

hasta oln bebıslerımıze acılll sıfalarrrrrrrrr

canım bebegın ıcın gcmıs olsun bnde duydumn kremle acılıyomus ama bence cocuk doktoruna muhakak goster derımm acıl sıfalarrrrr

heker sizede geçmiş olsun diyeyim.berra dada 2 aylıktan bu yana bu sorun var.o merhemi düzenli aralıklarla kullanıyoruz canım biz.bezden sonra rahatlar diyor doktorlar ama ben beceripte çocuğuma bir türlü şu wc eğitimini veremedimki:çok üzgünüm:

iyi geceler

hekercim gecmis olsun , doktora goster bence de muhakak etkili bir tedawi werir,

zehracim bence ameliyatlik durumun yok guzelim,ama yine de sen bilirsin mutlu olacaksan neden olmasin ama dinen sakincali mi degil mi acaba?

Betülcüm yardımı dokunur mu bilmem ama sabah sabah serviste düşünrüken aklıma geldi, ben yıllardır aynı göz doktoruna giderim diyimki sana 2 aylıktan beridir aynı göz doktoru , çok güvenirim ona. muayenesi küçükçekmecede , arzu edersen numarasını verebilirm. benim çevremdeki bütün insanlar ailem arkadaşlarımı hep oraya gönderdim memnun kadılar, tabi arzu edersen .

dün akşam benim kuzu bizi çok güldürdü, banyoda kutay kutay diyemırıldanıyor, babası sordu kutay kim okulda dedi seviyomusun peki dedi arakadaşım dedi, kutay kreşin sahibinin oğlu ben biliyorum dedim eşime, eşim bu kadar erken beklemiyordum dedi, ah bu bücürüklerrr sabah sabah hala ağzında kutay vardı kutay kuutaaaay diye söyleniyordu kendi kendinee bizim zillii, sanırım ilk aşkımız gümbür gümbür geliyor :))))))))))))))))

herkese günaydın....
sün akşam ablamın kıznın doğumgünü vardı..
oraya gittik...herkes vardı..
diğer ablamın ruzeden 4 ay küçük oğlu ahmetcan var..
annecim ahmetcana gidiyoruz dedim..
gidene kadar bağırdı sevinçten ahmetcan a gidiyoruz diye..
oynamaya doymadılar yarabbim...
bi kere bile yapmayın etmeyin demedik..
ahmetcanı gördükçe ardanın ne kadar azman olduğu ortaya çıkıyor valla..

hasta anne ve kuzulara geçmiş olsun diyorum...

aşkınız hayırlı olsun nimi...
kutay ha..
senin kız zengin erkeklerden hoşlanıyor demekki

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AY HİÇ GÜLECEĞİM YOKTUU NİMOCUM YAA:roflol::roflol:

Elifcim Yiğeninn Doğum günü Kutlu Olsun nice yaşlara nice yıllara

benimde bugün ablamın oğlunun yarında kuzumun doğum günü

saol cnm..elimize doğdu be...
ne çabuk büyüyor insan oğlu...

senin de yeğeninin doğumgünü kutlu olsun canım..
yezdanın kutlaması yarınaaa

Günaydın kızlar

Ben bugün daha bi fenayım heryerim bütün eklemlerim ağrıyor, içim titriyor,gözlerimi açamıyorum. Kuzum bu akşamdamı ananesinde kalsa diye düşünüyorum..!

Ahmetcanın yeni yaşı kutlu olsun elifcim.

Sizinde ilk aşkınız hayırlı olsun nimicim.

geçmiş olsun cnm...
bencede kesin orda kalsın.
senden ona dag geçmesin hem sende dinlenmişsin olursun iyice..
gerçkten hastasın yanlış anlamışsın bebeişim...
ilaç var mı yanında tylol hot falan..
gelem iyileştirem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…