- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.341
Zehra araştırdınmı dr u netten videosu ve yazısı muhakkak vardı, hatta ameliyat olanların yorumlarıda olabilir.
İştahsızlık için pekmez diyorum, kaşıkla içmiyorsa şırındayla verin,bi ilaç kutusunun içinden çıkmıştı şırınga gibi ölçekli bir alet , deniz kaşıkla içmesine rağmen dökülmesin diye o alete çekip veriyorum ne içecekse... İştahsızlıkda mevsim değişimininde etkisi çok tabi,
sağolasın Kadışcim..
iyyiz çok şükür ..
kuzum da iyi uyuyor şuan...
ellerinden öper:))
sen nasılsın? Yezda sultan nasıl?.
düşkün olmaz mı kadis.deliriyor sokak diye...
partinizden resimleri eklersin artık:):):)
tenzılecım basınız sagolsunnn
kızlar tesekkur ederım bugun testlerı yapıldı temız cıktı sukur bagozları anjil olmus antıbıyotık verdı ve yanında bazı sruplarrr
o kdar dkkat edıyorum nsıl hasta oluyo anlamıyorum havalarda sıcak soguk degıl antayadayız neden boyle oluyo bılmıyorum acab dıyorum ben mı bakamıyorum ıyı de hsta oluyıo kendımı suclamaya basladım
selam kızlarrr
tenzilecim başınız sağolsun canım mekanı cennt olsunn
bizde nazla ablasının okuldan çıkış satini bekliyoz
bayılıyor naz okula gitmeye
kadiscim doğum gününe az kalmış
esmacım ardayada geçmiş olsunn
slmlar ben geldim.
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir son 1 güne bakabildim.
okuduklarım doğrultusunda ;
zehram ameliyat istiyormuş bence hiç gereği yok burnunda gayet güzel bacım sen de öylesin.ama kendini daha iyi hissedeceksen yaptır canım araştır tabi muhakkak.senin kendini mutlu hissetmendir önemli olan.arada bana da gelir hele bir dönem bende takmıştım (ki benim daha çok ihtiyacım varkafamçokkarıştı) bu dönem geçti ara ara gelmyor değil.
bu arada kızlar zeynebin gözü çok kötü oldu ne yapacağız şaşırıdım kaldım.o kadar büyüdüki ve büyüyor hala çok canım sıkılıyor.Allah beterinden korusun tabi.
c.tesi biizmde bir hastane faslımız çıktı gözünden dolayı.ama muhtemelen karşıdaki sema hastanesine getireceğiz ve sabah saatlerine ayarlayacağım inşallah.
eşim drla konuşmadı henüz.bu arada sevilim ve nimetim sizleri alabiliriz .
nil de bronşit olmuş çok geçmişolsun.
arda da hastaymış .geçmiş olsun inşallah biranönce toparlarlar.bizimkızda geçtiğimiz hafta burun akıyordu öksürük falan vardı.şimdi biraz daha iyi çok şükür.
kadisim yezda nasıl sen nasılsın.
zeynepçim sizlerde iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?