Bebeklerimiz ve Biz

ewet cnm bende pekmezin iştah konusunda yararını çok gördüm..
özellikle dut pekmezi....
faydaları çok ama geçenlerde astım ve bronşitede de iyi geldiğini duydum..
ayrıca çocukların büyümesine, gelişmesine ve zeka gelişimindede etkili...vs..

saol kadis iyiyiz...
bir dışarda bir içerde günü bitirmeye çalışıyoruz
sen nasılsın...

bu arada zehram ameliyat olma kararı vermiş.hayırlı olsun zehracım.kendini nasıl mutlu hissedeceksen o yönde at canım adımını.

arda hastaymış.geçmiş olsun esma.

tenzile başınız sağolsun...

ıyiyiz canım sağol berram da dışarı düşkünümü yezda gibi :))))))

bizde doğum günü hazırlıkları başladı menüyü değiştiriyoz ekliyoz bizim gelinle pazar gününe nasipse yapıcaz doğum gününü kuzumun aslında perşembe ama mecbur hafta sonu olcak

sağolasın Kadışcim..
iyyiz çok şükür ..
kuzum da iyi uyuyor şuan...
ellerinden öper:))

sen nasılsın? Yezda sultan nasıl?.

düşkün olmaz mı kadis.deliriyor sokak diye...

partinizden resimleri eklersin artık:):):)

sağolasın Kadışcim..
iyyiz çok şükür ..
kuzum da iyi uyuyor şuan...
ellerinden öper:))

sen nasılsın? Yezda sultan nasıl?.

Bizde iyiyiz şeker ne olsun yezda sultanda iyi evde yaramazlık yapıp duruyor akşama kadar bizim gelinin peşinde geziniyor dileee dilee diye

:dance:

tenzılecım basınız sagolsunnn

kızlar tesekkur ederım bugun testlerı yapıldı temız cıktı sukur bagozları anjil olmus antıbıyotık verdı ve yanında bazı sruplarrr

o kdar dkkat edıyorum nsıl hasta oluyo anlamıyorum havalarda sıcak soguk degıl antayadayız neden boyle oluyo bılmıyorum acab dıyorum ben mı bakamıyorum ıyı de hsta oluyıo kendımı suclamaya basladım

selam kızlarrr

tenzilecim başınız sağolsun canım mekanı cennt olsunn

bizde nazla ablasının okuldan çıkış satini bekliyoz
bayılıyor naz okula gitmeye

kadiscim doğum gününe az kalmış

esmacım ardayada geçmiş olsunn

slmlar ben geldim.
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir son 1 güne bakabildim.
okuduklarım doğrultusunda ;
zehram ameliyat istiyormuş bence hiç gereği yok burnunda gayet güzel bacım sen de öylesin.ama kendini daha iyi hissedeceksen yaptır canım araştır tabi muhakkak.senin kendini mutlu hissetmendir önemli olan.arada bana da gelir hele bir dönem bende takmıştım (ki benim daha çok ihtiyacım varkafamçokkarıştı) bu dönem geçti ara ara gelmyor değil.
bu arada kızlar zeynebin gözü çok kötü oldu ne yapacağız şaşırıdım kaldım.o kadar büyüdüki ve büyüyor hala çok canım sıkılıyor.Allah beterinden korusun tabi.
c.tesi biizmde bir hastane faslımız çıktı gözünden dolayı.ama muhtemelen karşıdaki sema hastanesine getireceğiz ve sabah saatlerine ayarlayacağım inşallah.
eşim drla konuşmadı henüz.bu arada sevilim ve nimetim sizleri alabiliriz .
nil de bronşit olmuş çok geçmişolsun.
arda da hastaymış .geçmiş olsun inşallah biranönce toparlarlar.bizimkızda geçtiğimiz hafta burun akıyordu öksürük falan vardı.şimdi biraz daha iyi çok şükür.
kadisim yezda nasıl sen nasılsın.
zeynepçim sizlerde iyisinizdir inşallah

herkese selam, jegecim öncelikle başın sağolsun canım, mekanın cennet olsun dedenizin...

buluşma hazırlıklar başlamış, orda olmayı çok istiyorum ya, çok kıskanıyorum sizi...fotolara bakıp iç çekerim artık...

zehracım ameliyat olcakmış, eşi de destekliyormuş ne güzel, herkese böyle bir eş nasip etsin rabbim, mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün

esmacım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

sibelcim tlf hattım açık, zaman zaman çekmiyor burda, ben de unutuyorum açmayı bazen, cep tlf kullanma özürlüyüm de biraz canım...

yelize, kadişe, zeyneplerime,nimet,sevile selamlar....

Kendini suçlama canım biz hiç istermiyiz hasta olmalarını keza canımız gibi bakıyoruz en iyisini yediyoruz giydirriyoruz allah şükür böle böle büyüyecekler allah beterinden korusun :Saruboceq:

sağol canım evet az kaldı :))))))

iyiyim canım yezdada iyi teyzesi sağolasın
hadi ya niye şiştiki acep kuzum kıyamam ona yaaaa

Selam çokocum hoşgeldin,Nabersiniz? nasıl gibiyor paşaların iyimi? keşke sende gelebilsen .

Ya bende grip başladı burnum sızlıyor, hemen ilaç aldım

hasta annlerede şifalarr
sabır isteyenlere sabır
huzur isteyenlere huzur
sağlık isteyenlere sağlık
borçlulara eda
versin allahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…