Bebeklerimiz ve Biz

Yapar yaa benim kızım, yalnız gelmek istemiyor küçük hanım yaa, gelmicem alma beni diyor konuşmuyor benimle telefonda... :)))

ciddimidin inanmıyorum yaa
desene nasıl prenses gibi davranıyolar orda
kural falan da yoktur tabi orda
e peki bugün de almadın ne zaman gidiceksin almaya

walla ,gelmicem diyor başka bişey demiyor.
Tabi canımm ananenin bahçesinde bir dayıda bir teyzede bi kankisi iklimin yanında, dediğin gibi kuralda yok
gece sürekli ıslatmış.
bugün almadım çünkü yarın k.pederin hastanede işleri varmış,by pass dan sonra baya zorlandı kaldi 5 saat kadar hast. kalıcakalarmış tetkikler felan bir gün daha kalsın dedim, yarın babamız alıp getirecek Allah izin werirse.

iyi geceler kızlar
ya ben çok hayal kırıklığına uğradım ya.
eşimin mesaisi çıktı
kendi adıma çok üzgünüm buluşmaya katılamıyorum...

semihacım desene hevesimiz kursağımızda kaldı:gitme:
herşey kısmet güzelim ya
sıkma canını
ne güzel de sevinmiştik, keşke sölemeseydin belli olmadan:a015:

yelizcim güle güle giy cicilerini
bende babetlere bayıldım.
hiç topuklu ayakkabı giyemiyorum ben.

denoyla kankisinede maşallah...

2 sene önce olmuştu tatlım, fakat kaç zamandır ağrım var diyordu, dün gittiler yarın gelin işlemler uzun olabilir demişler. Bakalım ne diyecek.

semihacım desene hevesimiz kursağımızda kaldı:gitme:
herşey kısmet güzelim ya
sıkma canını
ne güzel de sevinmiştik, keşke sölemeseydin belli olmadan:a015:

huyum kurusun içimde tutamamki...:kedi:
sevindiğimi paylaşmadan yapamazdım...lmaz:

Teşekkür ederim semihacım,saol.

Üzüldüm gelememene, sen tek gelemezsin dimi..?

bende üzüldüm yeliz...tek gelmeyi düşünmemiştik canım ya.eşim özellikle istanbula gidip kardeşini görmeyi çok istemişti.şimdi ona sen kal ben gidiyorum demek olmaz ki...

iyi geceler kızlarrrrrrr

yelizcim ayakkabların çok hoş vanım güle güle giyin
ayrıca denoda kankisiyle çok tatlı maşallah
naz gibi kayu delisimi yoksam

semihacım gidemiyormusun canım üzüldüm bende
napalım artık bizde burdan bakıp iç geçiririzzz
aslında cumartesi eşim çalışmasaydı bende gelecektim
ama çocukları bırakıp tek gelmeyi düşünmüştüm sabah erkenden çıkıp akşamada dönerim diye düşündüm
ama eşim çalışıyor aslında sölemiycektim ama tutamam kendimi işteeee
ahhhhh ahhhhhhhhhh o buluşmada olmak vardı beeeeeeee
valla ortamı şimdiden tahmin edebiliyorum sankim 40 yıllık arkadaşlar gibi gülüşüp konuşursunuz
valla kıskanmıyom desem yalan olur ama kötü niyetli değil orda olmayı çok isterdimmmm

Teşekkür ederim zeynep,
yaa sorma kayu ve gece bahçesi sürekli onları izliyor kuzular.

Bende en az sizler kadar üzülüyorum gelememenize, keşke hep birlikte olabilsek keşke..

günaydın hatunlar
dün işyerinden arkadaşlarla iş yerindne bi arakadaşımıza ev misafirliğine gittik
benim bıcırık evsahibin bıcıırğı ve arakadaşın bıcırığı ortalığı talan etti. benimki huysuzdu çok çok ağladı bide iki bıcırık bizimkinden 2 yaş büyük bundan kaçıyorlar bizimkide şaşkın bakıyor onlara
yanlız bişey öğrendim kızlarrr
2sene içinde bi kulak tıkacı almak aşrt bendne söylemesi bide alt komşuyla iyi geçinmeye bakın diyorum çünkü bıcırıklar koridorda çığlık ata ata koştular durdular, noluyozz nan oldum bir an
bunlar bu yaşta böle mioluyorlarrr dedim maalesef dedilerr
eşimle ben böle bakakaldık , ağzımız açık kaldı resmennnn

yani zehracımm cumartesi ortalık birbirine girecek zannımca, gerçi bizim kuzular küçük emmee heeç beelliolmaz
melek etinden et kopartıyorlar gibi ağlammssa o gün gene çok sveinicem, huyu değişti çocuğun resmen, hiç bir şekilde susmuyoruz, hiç bir şekilde bacağımdan ayrılmıyor yapışıp kalıyor, dün valla 2 kez bide orda ağlayarak altına yaptıı
gözüm korktu resmen, sürekli ya bacağıma sarılık vaziyette yada kucağımda ve ağlama halindeee
elşne bonibon verdikte sustu biraz

günaydın kzılarrrrrrrrrr

bak sen zilliyee o çığlıkları tahmin edebiliyorum
bizim sıpada arada öle yapar nasıl çığlık nasıl ağlamak sorma yani

günaydın kızlar....
yelizcim ayakkabıların ve çantan çok hoş fiyatları da çok uygunmuş canım...
bende artık topuklu giyiyorum.. çok rahatlar...
ayrıca denom ve kankisine de maşallahhh

nimicim hakkınızıda hayırlısı olsun..
rabbim yardımcınız olsun...
eden bulur...
bi kapıyı kapatan diğerini açar..sıkma lütfen canını..

bizde bi yaramazlık yok kızlar..
akşam söyledik evdekilere..
allah nasip ederse bu akşam çantalarımızı hazırlayacağım..
cumartesi 11 gibi çıkacağız yola

Selam canlarım...

Nimetcim Allah yar ve yardımcınız olsun... Rabbim tez zamanda güzel bereketli kapılar açar inşalah hem sana hem ılker'e. Bu şartlar altında sürekli çıkartılmak korkusuyla yaşamanın nekadar kötü olduğunu orada daha önce çalışmış biri olarak çok iyi bilirim.
Ay o antrede bağırarak koşturmalar bizde başladı. Hemde ne bağırma resmen sesi kulaklarımızda çınlıyor. Hele birşeye dalmış yada başka birşeyle ilgileniyorsam resmen seseyle aklım başımdan gidiyor.

Yelizcim ayakkabılar ve çantalar çok güzel... O babetlerin gece mavisini görmüş ve çok beğenmiştim ama herşeyle kullanamam iddalı bir renk diye vaz geçmiştim.
Güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah... Bende neredeyse ıreme'e hamile kaldığımdan beri topuklu ayakkabı giymiyorum özel günler hariç. Çalışırken mecburen giyiyordum ama çıktığımdan beri tamamen bıraktım. Birde alışınca düz ayakkabıya topuklu giyince Bihter gibi yürüyorum:))

Semihacım Ekincim gelemiyecek olmanıza çok üzüldüm. Ama sağlık olsun ne diyelim ilerleyen günlerde belki gelirsiniz.

Elifcim bir problem çıkmamalarına çok sevindir. Böyle seyahatler için çanta hazırlamak acayip zevkli oluyor dimi???

Bizde sabah erken kalkma işi rayına girdi. En geç saat 8:30 / 9:00 gibi ayaktayız. Benim içinde çok iyi oldu bu saatlerde dağınklık toplama işim bitiyor. Kuzu öğlen uykusuna yatıncada yemek yada temizlik işini halediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…