Bebeklerimiz ve Biz

yaaaaaa kıskanıyorummm anlatmayın öleeeee yaaaasenağlamasenağlama

çünkü bende hiç istemeden kestirdim hep istedim uzansın topluyim bağlıyim renkli renkli tokalar takıyim kuzucuma ama döküldü mecbur kestim kökü onda biran önce uzasada toplasam acaba badem yapı iyi gelirmi yaaa :uhm:

yawwww kadişim üzme kendini bacım uzayacak tabii, bizimkide bakma sen çok saçlı doğdu ve dökülür diyenlere inat( mallum şahıs) dökülmedi.

ben pediatri portalına bakıyorum ama hiç dikkat etmedim nimocum tek nil iyileşsinde var 1 saat geç gel bişey olmaz kuzu demekki arabada gitmeyi sevmiyor nimocum

aynen sevilcim 4 leventten binersen tek vasıtayla gelirsin ne gerek var 3 vasıtaya

bu ne laaa ne çok yazmışınız oku oku bitmedi.
kadisim yezdamın doğumgünü kutlu olsun ne güzel yazmışsın ağlattın valla beni.Allah nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin kuzunun.
elif gelmene çok sevindim canım sabırsızlıkla bekliyorum valla
sevilcim bi özeline bak hayatım
kızlar zehranın evi maltepedemiydi

sağol canımcım teşekkürler

zehrayla konuş canım tarif etsin size

bende var betülün teli canım..
Vereyim dicektim geldiiiiiiiiiiii

allahım gönlüne göre versin inşallah canım..
Elbet o da olur..sakın takma kafana..

bacım bak her banyodan önce saçlarına saç köklerine iyice badem yağı sür..yarım saat bekle..
Sonra güzelce yıka..
Bak faydasını görceksin..
Ama istikrarlı ol sürekli yap bunu

[

Betülle konuştuk. Büyük ihtimalle birlikte geleceğiz. Sesi okadar sıcak ve candandı ki sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi...
ıyki varsın KK ne güzel dostlar kazandırdın bana...

canım benim aynı içtenliği samimiyeti bende hissettim yaazmaya çalışıyordum ki sen yazdın:)
sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi.
iyiki varsınız kızlar iyiki varsın kk

ay evet ya..
bu buluşma süper olcek inşallah...
bana sık sık istanbul yolları gözükecek gibi...

Ayy şimdi bir kat daha arttı heyecanım

gelsin artık cumartesiii yaaa :) bende herkesi ayrı ayrı merak ediyorum nekadar resimlerimizi görsekte canlısı gibi olmuyorrr

kaç kişiyiz şimdi bakiim.........

zehra ve zeynep-emir
yeliz ve deniz
kadis ve yezda
sevil ve irem
betül ve zeynep
nimet ve melek
elif ve ruze

ana hiç erkek bebek yok..
sadece eir abileri var.
benim bilmediğim gelecek başka kişi var mı

heyt be listeye bak hepte kızzz maşallah
emir abilik yapıcak artık
bir ihtimal semiha katılabilir süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…