- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.521
bu ne laaa ne çok yazmışınız oku oku bitmedi.
kadisim yezdamın doğumgünü kutlu olsun ne güzel yazmışsın ağlattın valla beni.Allah nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin kuzunun.
elif gelmene çok sevindim canım sabırsızlıkla bekliyorum valla
sevilcim bi özeline bak hayatım
kızlar zehranın evi maltepedemiydi
çok geçmiş olsun canım...
Neyse dr. Bulmuşsun inşallah sende meleğimde memnun kalırsınız.
Betülle daha konuşmadın onun tel. Yok bende... Akşamı bekliyorum saat 5-6 gibi giriyor topiğe bakalım uyarsa onlarla gelirim. Olmazsa 4. Leventden 500 t geçiyor. Kadiş şimdi ordan geçtiğini söyledi onla gelirim herhalde... Bunu duymam iyi oldu yoksa m.köyden gelecektim ki ozaman 3 vesait olacaktı.
laa elifim bacım altımda araç olsa heeeç dert etmem böle şeyleri ben ama nil anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor yollarda benimmm, tepişik kurtlu nolcekkk, şöle uslu uslu dursaaa heç dert etmem, mızmız zati bu aralarrr
zati bu aralar buaraba mevzusunu fena dert ediyorum kendime
kreşe gidip gelirken zor oluyo, canım dostum zavvalım özel şöförlüğümüüz yapıyo ama yazık o kızada, o olmayınca şirketten birine rica ediyorum. Hergün içim sıkılıyoo vallahi
ah şu borç haç olmıyacaktı, bide şirket düzgün olcaktı giriveriridim hemn taksidine vallhi emme velekinnn olmıyıırrrr
takıyorum kafamaa
yaaaaaa kıskanıyorummm anlatmayın öleeeee yaaaasenağlamasenağlama
çünkü bende hiç istemeden kestirdim hep istedim uzansın topluyim bağlıyim renkli renkli tokalar takıyim kuzucuma ama döküldü mecbur kestim kökü onda biran önce uzasada toplasam acaba badem yapı iyi gelirmi yaaa :uhm:
kaç kişiyiz şimdi bakiim.........
zehra ve zeynep-emir
yeliz ve deniz
kadis ve yezda
sevil ve irem
betül ve zeynep
nimet ve melek
elif ve ruze
ana hiç erkek bebek yok..
sadece eir abileri var.
benim bilmediğim gelecek başka kişi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?