- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.541
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...
Bu ishal çok hırpalıyor kuzuları iştahıda sıfıra düşüyor. Pilav seviyorsa yağsız yap hem tok tutar hem ishalinide iyi gelir.
semihacım, biliyosun belekde bu şekilde ishaldi, reflor falan bizde işe yaramadı ama şöel bişey yapabilrsin denedim fayadasını gördüm
nişaştayı bir bardak suyla içinede biraz şker kaynata muhallebi kıvamına gelsin biraz ılıt pelte giib oluyor ben öyle yedire yedire kestim ishali
oda nerden mi aklıam geldi amcamın çocuklarının ishalini hep yengem yoğurdun içine nişsta katarak geçiriyormuş, deidmki nişasta yarıyor demekki bende böle deneyeyim dedim ve oldu
istersen bi dene
Çok geçmiş olsun canım...
Neyse dr. bulmuşsun inşallah sende meleğimde memnun kalırsınız.
Betülle daha konuşmadın onun tel. yok bende... Akşamı bekliyorum saat 5-6 gibi giriyor topiğe bakalım uyarsa onlarla gelirim. Olmazsa 4. Leventden 500 T geçiyor. Kadiş şimdi ordan geçtiğini söyledi onla gelirim herhalde... Bunu duymam iyi oldu yoksa M.köyden gelecektim ki ozaman 3 vesait olacaktı.
nasıl canım sıkıldı kızlarrr bilemezssiniz
yarın 30yakın çalışan çıkarılacakmış
ve bomba haberrr
şirket iflasınıverip ertelediği için çıkarılanlar tazminatlarını almaıcaklar taki erteleme bitene kadar, yani yarın işten çıkarılırsam en aşağı 3 sene beklicem tazminat alabilmek için
yaa bu patron milletine niye bu kadar hak tanınıyor, niye bu kadar yasalarda açıklar var, niye işçi hakları bu kadar az savunulur
delirdim resmen yaaa
delirdimmm
ve bomba haberrr
şirket iflasınıverip ertelediği için çıkarılanlar tazminatlarını almaıcaklar taki erteleme bitene kadar, yani yarın işten çıkarılırsam en aşağı 3 sene beklicem tazminat alabilmek için
yaa bu patron milletine niye bu kadar hak tanınıyor, niye bu kadar yasalarda açıklar var, niye işçi hakları bu kadar az savunulur
delirdim resmen yaaa
delirdimmm
ve bomba haberrr
delirdim resmen yaaa
delirdimmm
kızlar baklavayı da yaptık çok şükür , inşallah kıvamı lezzeti yerinde olur
tatlı yı tek çeşit yapıyorum eee ne de olsa kadişim elmalı kurabiye, yelizimin de tiramusu sözü varrrrrrrrropuyorumnanaktan
Ellerine sağlık bakalım c.tesi vercez notunu :)
deee ben tiramisuyu hepten unutmuşum bari yarın akşam yapayım :)
Bu arada akşam akşam alışverişin gözüne vurdum yineşakkıdı
bir babed(13,75 tl) bir nubuk ayakkabı(27,50 tl) bi çanta(15 tl) birde kemer(5 tl) aldım.
Sözde sadece bi çift ayakkabı almak için gitmiştim maltepeye görünce dayanamadımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?