Bebeklerimiz ve Biz

Hakikaten müde vardı yeliz konuştunmu hiçç oda gelseydi hiç değilse 2 erkek olurlardı :))))))

nasıl canım sıkıldı kızlarrr bilemezssiniz
yarın 30yakın çalışan çıkarılacakmış
ve bomba haberrr
şirket iflasınıverip ertelediği için çıkarılanlar tazminatlarını almaıcaklar taki erteleme bitene kadar, yani yarın işten çıkarılırsam en aşağı 3 sene beklicem tazminat alabilmek için
yaa bu patron milletine niye bu kadar hak tanınıyor, niye bu kadar yasalarda açıklar var, niye işçi hakları bu kadar az savunulur
delirdim resmen yaaa
delirdimmm

sağol sevilcim pilav seviyor verdim dün ve bugün ama daha etkili olmadı.

nişastayı annem söylemişti ama doktor ilaç verince unuttum bak iyi oldu söylediğin alıpta yapayım...

sevilcim 500T yi biliyorum canım ona binince tek vesait mi olacak??? gelirsem öğrenmem lazım.

ay canım umarım korktuğun gibi olmaz.allahım dara düşürmesin kimseyi.dularım seninle be canım.

kızlar baklavayı da yaptık çok şükür , inşallah kıvamı lezzeti yerinde olur
tatlı yı tek çeşit yapıyorum eee ne de olsa kadişim elmalı kurabiye, yelizimin de tiramusu sözü varrrrrrrrropuyorumnanaktan

nasılda herşeyi kılıfına uyduruyolar yaa
o kadar emek vermiş, yıllarını geçirmiş insanların hakkını yiyip bakalım öbür dünya da ne yapacaklar
keşke kanunlarda bu kadar boşluk olmasa
inşallah sen ve eşin çıkarılanlar arasında olmazsınız cnm benim:Saruboceq:

ne kdar insafsızlarr hakkınızda hayırlısı olur inşallah ya

Ellerine sağlık bakalım c.tesi vercez notunu :)
deee ben tiramisuyu hepten unutmuşum bari yarın akşam yapayım :)

Nimicim Allah yardımcıları olsun çıkarılanların rabbim dara düşürmesin kimseyi, bir kapı kapanır biri açılır sözü gerçekten çok doğru,yeterki yiyecek lokmamız olsun.

Bu arada akşam akşam alışverişin gözüne vurdum yineşakkıdı
bir babed,(13,75tl) bir nubuk ayakkabı(27,50tl), bi çanta(15tl),birde kemer(5 tl) aldım.
Sözde sadece bi çift ayakkabı almak için gitmiştim maltepeye görünce dayanamadımmafoldumben

Son düzenleme:
Ellerine sağlık bakalım c.tesi vercez notunu :)
deee ben tiramisuyu hepten unutmuşum bari yarın akşam yapayım :)

oluuum not vermeye mi geliyonuz:dilcikar:
ben not falan istemiyom :icecream:
yemekteyizcilik mi oynuycaz sankimmlmaz:
hem iyi olursa ben yaptım kötü olursa kızlar yaptı derimmm:roflol:

güle güle giy yelizcim:1hug:
bize gelirken giy de bakalım cicişlerini
ben bayadır alışverişe çıkmadım
hiç de hevesim yok:1no2:
başka takıntılarım var şimdi biliyosunuz:bbo:
bi süre böle devam ederim sanırım

ıyi olursa Allahdan kötü olursa kuldan diyorsun:)

Giyerim tabide du bi resim ekliyeyim 2 ayakkabı biri giderken biri gelirken giymek zorunda kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…