Bebeklerimiz ve Biz

ne diyim ki ya...
allahından bulsunlar...
eşini de çıkartmasalar bari...
allahım yardımcın olsun..meleğin şansı hep yanında olsun canım..
dilerim allahtan burdan çok daha güzel bir iş bulursun..
hemde evine yakın...
kasıma çok var...
56 günde gönlüne göre bir iş bulacaksın eminim ben...
hepimizin dualrı seninle..

kızlar beklenen son geldi işten çıkarıldım
56 gün ihbar süremi kullandıttırıyorlar
25 kasım son

yapma be nimetcim.
inan ki çok üzüldüm.
eşini çıkarmasalar bari.
56 güne kadar neler değişir be güzelim
mevlam bi kapıyı kapatır,ötekini açarmış.
hayırlı rızk diliyorum sana.

iyi akşamlar kızlar..canım çok sıkkın..10 gündür berfe tekrar altına çiş yapmaya başladı.kapıların ardına gizleniyor.yapınca geliyor..kakasını söylüyor ama çişi inatla söylemiyor..tatlı dille anlatıyorum olmuyor,bağırıyorum olmuyor,vuruyorum öfkemden hafifçe olmuyor..bu sefer ağlıyor kıyamıyorum kendime kızıyorum..kafayı sıyırmak üzereyim neden böyle oldu..3 aydır herşey normaldi..ne zaman düzelir bu ya..nolur bi şeyler deyin delirdim öfkeden..

nimocum üzüldüm geçmiş olsun canım..allahtan umut kesilmez inşallah çok daha güzel bi iş bulursun en kısa zamanda..

kadiscim yezdanın d.günü fotoları atlamışım canım ben ya.:kedi:
çok güzel çıkmışsınız.
:lepi:
pastasının şeklide çok hoşuma gitti.cokacimcoook
tekrardan nice yıllara YEZDA...
alkisalkisalkis

yarın bizim 7.evlilik yıldönümümüz inanın berfenin sıkıntısından evde patlamak üzere olan bi bomba gibiyim.içimden hiç bi şey gelmiyor..

slm mevcan
daha wc eğitimi verememiş bir anne olaraktan çok fazla bir bilgim yok ama
geçici bir süreçtir diye tahmin ediyorum...

yarın bizim 7.evlilik yıldönümümüz inanın berfenin sıkıntısından evde patlamak üzere olan bi bomba gibiyim.içimden hiç bi şey gelmiyor..

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bu arada profiline bakarken dikkatimi çekti.senin 2 çocuğun mu var???

nimetcim cn benim..
çok üzüldüm ama Allah'tan ümit kesilmez cnm..
Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar..
Nil bebeğin bereketiylede inş. daha iyi şartlarda gönlüne göre bir iş bulursun..
dualarım seninle cnm..

sonunda girebildim nete.bugün aşımız vardı.onu yaptırdık babamız yok bu akşam kızımla keyifli keyifli yemek yedik.arkasından kayu başladı koltuğa oturdu izlerken dönüp bana birşey söylemek istedi.çok kötü düştü koltuktan.çok ağladı yavrum.
bu arada resimler ve yorumlar için sağolun kızlar
elifim seni çok az görebildim ama inan o kadar tatlı ve samimiydinki ..inşallah en yakın zamanda tekrar görüşmek nasip olur.ruzemiz de uykulu haliyle görebildik maşşallah kuzuma.Allah nazardan saklasın

nimetim Allah hayırlısını versin hakkında Allah ın izniyle çok daha iyisini bulursun.ah ne diyim çok üzüldüm Rabbim tez zmanda hayırlı bir kapı açar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…