Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlarrrrr

semihacım teşekkürler canım
mevcancım bende wc eğitimin başlamadım ama bencede geçici bir süreçtir en kısa sürede düzelir saki olmaya çalış Ayrıca evlilik yıldönümünmüş nice mutlu yıllara

betülcüm zeyno ufak bir kaza atlatmış geçmiş olsun allah beterinden saklasın

sevilim iremede geçmiş olsun canım burun akıntısı bizdede başladı havaların sıcak soğuk olması dediğin gibi grib kaçınılmaz oluyor inş. doktora götürmeden atlatır canım

yelizcim denomada geçmiş olsun acil şifalar testi yaptır yinee dediğin gibi ne olur ne olmaz

Gelelim bize pazar günü olan huysuzluk tam gaz devam ediyor birden normal oluyor birden bakıyorsun salya sümük kucak istiyip ağlıyor anlamadım bir sıkıntısı var ama , ilgi çekmeye çalışıyor diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma geçicidir diye düşünüyorum artık

selamlar kızlar

mleğin bozğazları şişmiş zor nefes alıp veriyor, öksürüğü yok ama burun tıklaı boğazlar şiş

bende işe geldim iş bakıcam şte bol bol
allah hayırlı kapılar açsın

Günaydın canım hay allah bütün çocuklar hastalanmaya başladı kışın yavaş yavaş gelmesi hasalığıda beraberinde getiriyor çok geçmiş olsun canım öksürük şurubu ne veriyorsun canım ya ventolin yada bricanly ver onlar nefes açıcı rahat eder kuzum
acil şifalar :a015:

Günaydınn güzel bir gün diliyorum, sağolun bakalım ne diyecek dr.

Nimicim geçmiş olsun canım,ılaç kullanıyormusun kreşde ıhlamur verseler söylesende.

meleğe çok geçmiş olsun ya...
az önce geçmişe baktım hiç mesaj yoktu..
şimdi baktım gece bi dünya şey yazılmış..
benim makine kafayı yedi sanırım

itirafcomdan alıntı çok güldüm

Dört yaşındaki azman yeğenimin her yaramazlığını kuşlar babasına söylüyormuş... Yine enerji patlaması yaşayıp tepeme çıkıyor. Bir parmağı gözümde, diğeri burnumda kulağımı ısırmaya çalışırken birden duraklıyor. Pencerenin önündeki serçeye takılıyor, yavaş ve sakin tavırlarla yanıma oturuyor. Ben olanlara anlam vermeye çalışırken durumu açıklayıcı sözler dökülüyor ağzından; ''Bak dayı, çaktırmadan bak... Kesin bu şerefsiz beni babama şikayet eden. Ne zaman azıtsam hemen geliyor pencereye... Hepsini babama anlatıyor... Neyse bekleyelim biraz, gider o şimdi...'' Yok yok bu eve sürekli mesaide bir kafes hayvanı kesinlikle şart...

:smiley-cool::smiley-cool:

kızlar beklenen son geldi işten çıkarıldım
56 gün ihbar süremi kullandıttırıyorlar
25 kasım son

hakkıında hayırlısı olsun cnm inşallah
dualarım seninle
en kısa zamanda daha iyi evine daha yakın bi iş bulman dileğiylee

geçmiş olsun betülcümm, ufacık ta olsa bi kaza atlatmışsınız

demek annem nerde diyoo kuzum benimm, çok şeker bişey yaaaaa , maşallah
geçmiş olsun sevilim, inşallah hastane yolları görünmeden düzelir kuzun

mevcanım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmm
berfe altına kaçırmaya başlamış sanırım
lütfen çok üstüne gitme, bağırma, sakin yaklaş
sen benim yaşadıklarımı yaşasaydın sinir krizine girerdin herhalde
kaç kere halıları yıkadım bu sene:gitme:

kadişim yezdanın pastasına bayıldım, çok güzeldi, yemeiş kadar oldukkk

yeni yaşı kutlu olsun meleğininŞeniz

bu arada emir kurabiyelerin hepsini sisldi süpürdücokacimcoook, çok beğenmiş

merhaba aaa aaa aaa
kuzu ile sulu boya , parmak boyasi we pastel ile cesitli boyamalar yaptik,costu kuzu resmen,ama isimiz bitince kaldirdim,haftada 2 kez yapsak yeter saniyorum:)

herkes iyidir umariim
zehrayi goruyorum sadece asagida
naber nasılsın canim

Az ewel aradım cnm , 4 yaşından önce alerji testi yapmıyorlarmış (benim bildiğim 2 idi ama? , araştırıcam)
ilave bir şurup daha vermiş, gıda alerjisi demiş. Daha dikkat edicez yediklerine Özellikle yumurta.!!!

iyiyim tenzile
zeynebe yoğurt çorbası pişirdim bende
mama sandalyesine oturttum, kendi yiyor şimdii
bi yandan da akşam için yemek pişiriyorumm
bugün öğlen uykusu uyumadık, 2 saat yanında uzandım ama ıı uyumadıı
sabah 10 da kalktı ondan sanırım
neyse akşam erken yatırayımda döndün eski düzenine

zeynep te abisiyle yapıyo, sulu boya, pastel boya, oyun hamuruu

anne bak ders yapıyoss emirle diyo kuzum benimmmm

kadişim yezdanın pastasına bayıldım, çok güzeldi, yemeiş kadar oldukkk

yeni yaşı kutlu olsun meleğininŞeniz

bu arada emir kurabiyelerin hepsini sisldi süpürdücokacimcoook, çok beğenmiş

Sağol canım eksik olma teyzesi çeşit çoktu ama en güzelinin ve yakışanın bu olduğunu düşündük sositososito

afiyet şeker olsun canım emir paşaya cokacimcoook

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…