- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.921
selamlar kızlar
mleğin bozğazları şişmiş zor nefes alıp veriyor, öksürüğü yok ama burun tıklaı boğazlar şiş
bende işe geldim iş bakıcam şte bol bol
allah hayırlı kapılar açsın
itirafcomdan alıntı çok güldüm
Dört yaşındaki azman yeğenimin her yaramazlığını kuşlar babasına söylüyormuş... Yine enerji patlaması yaşayıp tepeme çıkıyor. Bir parmağı gözümde, diğeri burnumda kulağımı ısırmaya çalışırken birden duraklıyor. Pencerenin önündeki serçeye takılıyor, yavaş ve sakin tavırlarla yanıma oturuyor. Ben olanlara anlam vermeye çalışırken durumu açıklayıcı sözler dökülüyor ağzından; ''Bak dayı, çaktırmadan bak... Kesin bu şerefsiz beni babama şikayet eden. Ne zaman azıtsam hemen geliyor pencereye... Hepsini babama anlatıyor... Neyse bekleyelim biraz, gider o şimdi...'' Yok yok bu eve sürekli mesaide bir kafes hayvanı kesinlikle şart...
kızlar beklenen son geldi işten çıkarıldım
56 gün ihbar süremi kullandıttırıyorlar
25 kasım son
sonunda girebildim nete.bugün aşımız vardı.onu yaptırdık babamız yok bu akşam kızımla keyifli keyifli yemek yedik.arkasından kayu başladı koltuğa oturdu izlerken dönüp bana birşey söylemek istedi.çok kötü düştü koltuktan.çok ağladı yavrum.
bu arada resimler ve yorumlar için sağolun kızlar
elifim seni çok az görebildim ama inan o kadar tatlı ve samimiydinki ..inşallah en yakın zamanda tekrar görüşmek nasip olur.ruzemiz de uykulu haliyle görebildik maşşallah kuzuma.Allah nazardan saklasın
Bugün biraz daha iyi...
Öksürük pek yokda burnu akıyor sesi çatallı... İlaçla devam ediyorum. Umarım dr. görmeden düzelir. Acayip huysuz ama sürekli kucağımda olmasına rağmen annem nerde diyip duruyor.
kadişim yezdanın pastasına bayıldım, çok güzeldi, yemeiş kadar oldukkk
yeni yaşı kutlu olsun meleğininŞeniz
bu arada emir kurabiyelerin hepsini sisldi süpürdücokacimcoook, çok beğenmiş
Az ewel aradım cnm , 4 yaşından önce alerji testi yapmıyorlarmış (benim bildiğim 2 idi ama? , araştırıcam)
ilave bir şurup daha vermiş, gıda alerjisi demiş. Daha dikkat edicez yediklerine Özellikle yumurta.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?