Bebeklerimiz ve Biz

Nimocum çok üzüldüm ama olanın önüne geçemiyoruz maalesef, beni örnek al dünya kadar borcun içerisinde iki kere işten çıkarıldım.Ağlamak sızlanmak yerine kolları sıva ve dört elle iş aramaya başla , senin şansın benden daha çok birincisi benim kadar borcun yok ikincisi önünde 56 gün var,az değil. Tanıdık tanımadık herkese haber sal. Ben inanıyorum süren dolmadan başka bir iş bulacağına daha iyi imkanlarda kim bilir evine daha yakın her son bir başlangıçtır unutma. Dualarım seninle.

Mev.can geçici bir süreçtir,bocalama evresi. Üstüne gitme görmezden gel.Olmamış gibi davran homurdanma ve ufakda olsa kesinlikle vurma derim ben. Bu eğitim çok sabır istiyor hemde çook.

Evlilik yıldönümüzü en içten dilerimle kutluyorum nice nice senelere.

iyi geceler arkadaslar
bugun yogunluktan hic giremedim

mewcan ewlilik yıldonumunuz kutlu olsun canim insallah mutlu mesut nice seneler gecirirsiniz

nimocum canim hakkinizda hayirlisi olsun, sakin cok uzme kendini olacagin onune gecilmiyor ki,sansin bol olsun arkadasim

betul cok gecmis olsun kuzuna onemli bir seyi yok degil mi?

kızlar beklenen son geldi işten çıkarıldım
56 gün ihbar süremi kullandıttırıyorlar
25 kasım son

Nimetim canım arkadaşım şuan nedesem nesöylesem boş gelecek biliyorum.
Ama Rabbim Meleğimin şansına ferah kapıları açacak sana buna inanıyorum. Lütfen moralini yüksek tut, önünde 2 aya yakın bi zaman var mutlaka yeni bir iş çıkcaktır karşına... Dualarım seninle...

Betülcüm geçmiş olsun Zeynoma önemli birşey olmadığına sevindim.

Mevcancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Hep beraber nice mutlu seneler...
Kuzun içinde Yelize katılıyorum geçici birsüreçtir. Sakin olmaya çalış sen bağırdıkça o daha fazla inada bindirecektir.

Saol Tenzile sen nasılsın Derin hanım nasıllar???

tam cıkıyordum yelizcim
bizde iyiyiz sagol yok yaramazlık,insallah yarin gorusmek uzereee allah rahatlık wersin

tsk sewil hepimiz iyiyiz,optum

Oyyy kıyamam geçmiş olsun canım,gerek kalmaz merak etme canım düzeltirsin sen fıstığımı.

Bu arada bilmem farkındamıydınız deniz kolunu kaşıyıp duruyordu zehrada,sivri ısırdı sandım annemde, en son siz gittikden son wc den çıkarken bir baktım bütün kukusu alerji olmuş,kabarmış. Şok oldum kremledim felan ama yok sürekli kaşındı eve geldik eşimle hemen acile gitti çünkü durmuyordu kaşıntıdan iki tane iğne yaptı kaşıntı devam ederse gece diye birde şurup yazdı.Şimdi iyi bişey kalmadı ama ben randevu aldım k.walideyle k.peder yarın götürcekler alerji testi için. Muhtemelen yumurta diyorum ben.ınşallah bana çekmemiştir

Son düzenleme:
slm kızlar
tenzile iyi geceler size.
yeizcim geçmiş olsun denoya.bakalım yarın ne diyecekler?
sevilcim iremede geçmiş olsun.doktora gerek kalmadan atlatırsınız inşallah.

Hay Allah ya bak sen neler olmuş denoma...
Kaşıntıya biz dayanamıyoruz kuzum ne yapsın. ınşallah alerji falan çıkmaz. Belki nemli falan kaldıysa pişik olmuştur. ıyi düşünelim iyi olsun.
ınşallah yarın iyi haberlerini alırız akıllı kuzunun...

slm kızlar
tenzile iyi geceler size.
yeizcim geçmiş olsun denoya.bakalım yarın ne diyecekler?
sevilcim iremede geçmiş olsun.doktora gerek kalmadan atlatırsınız inşallah.

Saol canım benim...
Havalar tam hastalık havası gündüzler sıcak geceler serin. Birde sürekli kudurduğu için çok terliyor tabi grip kaçınılmaz oluyor. Ne diyelim rabbim dermansız dert vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…