Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
dün bilgisayar çöktü.
berra ve geçmişe ait bütün fotolar yok oldu.eşimle bu yüzden çok kötü tartıştım.ne zamandır fotoları çıkaralım diyordum olmadı,cd ye yükleyelim diyordum onuda erteleyip duruyordu.en sonunda uçtu fotolar.öyle üzgünüm ki,hala aklıma geldikçe ağlıyorum sinirimden.kızıma 5-10 fotodan başka hiç bir şey kalmadı elimde.

akşam o üzüntü yetmiyormuş gibi berra birden huysuzlandı ve ateşlendi.bugünde ateşli.beklemedeyim bakalım.ateş dışında ne öksürük ne burun akıntısı var.sadece aşırı huysuz ve iştahsız.bakalım geceye allah kerim..

geçmişe çok bakamadım.
elif dikkatimi çekti.zam almışsın.allah bereket versin.iyi günlerde harca canım.
denomda rahatsızmış.geçmiş olsun...

Berra ya çok geçmiş olsun canım sadece ateş olması enteresan , olmadı bi dr a göster cnm.Acil şifalar.

Teşekkür ederim.

Resim olayına çok ama çok üzüldüm fakat veri kurtarma programı diye bişey var denedinizmi onu %100 olmasa bile büyük çoğunluğunu kurtarır.

Semihacım geçmiş olsun canım

fotoların gitmesi kötü olmuş yelizin dediği gibi bu programla en azından birazını geri getirme şansınız var

kızlar nasılsınızzzzz
hasta bebıslere gecmıs olsunnnnn
canım fotolar ıcın uzuldumm anlayabılıyorum senı ne kadar uzulmus ve sınır olmussundurrr

kızlar bende evıme geldım gelır gelmezzzzz merdıvenlerden dustum bılegım catladı 4 gundur alcalı 15 gun sonra cıkıcakk ıple cekıyorummmm

kızlar bebıslere egıtı olarak ne tur kıtaplar alıyosunuz ben ardaya bebekken dahi egıtım setı almıstımm ısıme yaradı ama artık seyretmıyo sıkıldıı gıbı arada sırada acıyorumm sızler ne yapıyosunuzzz

canım benım sagolllll

kızlar ben cıkar yemege goturecek kocısım hazırlanayımmm

Geçmiş olsun Semihacım...
Umarım bugece rahat geçer ve ateşi çıkmaz kuzunun...

Saol canım...
Geçmiş olsun Esmacım... Görünmez kaza işte kırık olmamasına sevindirici...

semihacım çok çok geçmiş olsun berraya, neyi var acaba? ateş varsa enfeksiyon olabilir cnm, yarına kadar bekle olmadı götürürsünüzü yarun
resim olayı için üzülme mutlaka dönüşü vardır
bizim pc de çökmüştü, eşim kasasını şirkete götürdü, şirketin programcısı yaptı valla, önce gidebilir tüm resimler demiş ama sonunda kurtarabilmiş:lepi:

geçmiş olsun esmacımm, allah beterinden saklasın, verilmiş sadakanız varmış demekki kırık falan olmamış

canımya çok üüzlüdm berraya da çok geçmiş olsun şimdi nasıl canım
iyidir inşallah

çok geçmiş olsun allah beterinden korusunn

semiha berraya cok gecmis olsun
insallah ilerlemez

esma da sana da cok gecmis olsun ucuz atlatmıssın
dikkatli ol tatlım

Öksürük çok şiddetliydi eve geldiğimde ilaçlarını verdikden sonra rahatladı birde keçiboynuzu ıhlamur karışık vermiş gün boyu k.walidem bende gelince verdim. ıyi olucak inşallah otomatikmen bende iyi olucam.

Bu arada netten gripde ve öksürükde verilmesi gereken iki kür daha okudum belki biliyorsunuzdur.

Girp ve soğukalgınlığı için ; Kuşburnunu küçük küçük doğruyorsun bir bardak suya 2 tatlı kaşığı kuşburnunu ekleyip 10 dk kaynattıkdan sonra çok soğuk olmayacak şekilde içiliyor. C vitamini deposu. Bence gün aşırı verilmeli.

Öksürük için; Orta boy karaturp un içini oyup 2 tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığı zencefil ekleyip 1 gece bekletiyorsun sabah içiriyorsun.

Henüz denemedim ama etikisinin olacaktır muhtemelen.

canım ben ilkini duymadım da ikincisinin çok etkili bir yöntem olduğunu duymuştum.kuşburnu da muhakkak faydalıdır denemek lazım.

Ben ikisinide bugün araştırırken okudum, dediğin gibi denemek lazım doğla bir kür neticede

ınternet de herşeyle karşılaşabiliyorsun. Teknolojiyi seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…