Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim arkadasina hayirli ugurulu dogum nasip etsin rabbim,saglıkla kucagina alsin insallah

yarın oglen arkadaslarla zamann yolcusunun karısını izlemeye gidecegiz
cok methettiler
war mi izleyen aramizda?

sağol tenzile amin amin

vallahi nezaman sinemaya gidemiyorum hiçç
sen iyi vakit ayırabiiyorsun böle aktivitelere evde olmanın verdiği avantaj mı acaba

oyle de diyebiliriz kadiscim
ama bunun farklı bir acilimi da olabilir.
esinin sana gosterdigi toleransa bagli olarak haftasonu ogle uykusunda onlari basbasa birakarak arkadasinla dostunla 2 saat kacamagin kimseye zarari olmas.

benim şuan için böle bir şansım yok istesem yapabilirim ama çalışan olduğun zaman dahada zor herşey
bütün hafta işte olmak herşeyi çarpıtıyor hafta sonundada eşimle ve çocuğumla beraber oluyorum genelde çünkü kuzu bütün hafta benden ayrı kaldığı için ilgilenmek istiyorum bizde hep beraber bişeyler yapıyoruz nihayetinde zaten avm falan gidiyoruz kuzuyu eğlendiriyoruz

oturduğum çevremde gidebileceğim bir arkadaşım yok malesef olsada ben eşimle gitmeyi tercih ederim

oglen ukusunu kastetmistim ben kadis!nihayetinde o an 3ünüzün birsey yapmasi imkansiz,
ama dedigin gibi oturduğun çevrende gidebileceğin bir arkadaşın yok ise de yapacak bir sey yok zaten,
herkes nasil mutlu oluyorsa oyle yasıyor hayatini netice de...

:))) hadi ya o kadar yani:)
o zaman kardesin fantastik bilim kurgu sewmiyor :)

kadişcim sen onlarla mutluysan bişi değilde,kendin için bişey yapmak adına arkadaş ortamı ii oluyo.bende üniv. arkadaşlarımla görüşmek istiyorum çok ama bu çocuklarla zor..

Mutluyum hekercim şikayetçi değilim tabikide ama ben çalıştığım için malesef çokta zaman ayıramıyorum vakit olursa filmide beğenirsem evde eşimle seyrediyoruz

malesef evet 3çümüz imkansız annemede bırakıp gitme şansım yok zaten bütün hafta bakıyor kadncağız hiç değilse hafta sonunda dinlenmesi için ,mümkün olduğunca hafta sonu çalışıyorsam erken almaya çalışıyorum.
benimki babasıyla durur ama uzun kalmaz ben yoksam uzun süre mızıklıyor o yüzden bienim için bu gezmeler biraz daha geç dönemlerde

olsun kadiscim dedigim gibi sartlar we imkanlar dahilinde oluyor hersey

bizimde berfeden ötürü hiç bi sosyal aktivitemiz yok..sinemaya gitmek artık benim için lüks oldu..evde ben baktığım için kimsenin yanında durmuyor.karşıda ablamlar var orda bile 1 saat anca kalıyor..

zehracım berfede öyle msn bazen açık kalıyor nasıl yapıyor anlamadım millete msj yazıp yolluyor.hele bi keresinde erkek yiğenimi açıp götttt yazmış:))yiğenim şok olmuştu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…