J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.141
oglen ukusunu kastetmistim ben kadis!nihayetinde o an 3ünüzün birsey yapmasi imkansiz,benim şuan için böle bir şansım yok istesem yapabilirim ama çalışan olduğun zaman dahada zor herşey
bütün hafta işte olmak herşeyi çarpıtıyor hafta sonundada eşimle ve çocuğumla beraber oluyorum genelde çünkü kuzu bütün hafta benden ayrı kaldığı için ilgilenmek istiyorum bizde hep beraber bişeyler yapıyoruz nihayetinde zaten avm falan gidiyoruz kuzuyu eğlendiriyoruz
oturduğum çevremde gidebileceğim bir arkadaşım yok malesef olsada ben eşimle gitmeyi tercih ederim
:))) hadi ya o kadar yani:)kardeşim izlemiş,hiç bi filmi kaçırmaz o bizde gidicez,fragmanda çok beğenmiştim ama kardeşim eh işte dedi,
bişe anlamamış,o matrix tende bişe anlamamıştı şaşırmadım o yüzden.
bence git güzele benziyo ben seviim öyle filmleri,adamın genetik bi hastalığı varmış,birden
kayboluyo başka bi zamanda buluyo kendini,eric banada hiç giyinik değilmiş bu arada..
yani bilgine.
kadişcim sen onlarla mutluysan bişi değilde,kendin için bişey yapmak adına arkadaş ortamı ii oluyo.bende üniv. arkadaşlarımla görüşmek istiyorum çok ama bu çocuklarla zor..
oglen ukusunu kastetmistim ben kadis!nihayetinde o an 3ünüzün birsey yapmasi imkansiz,
ama dedigin gibi oturduğun çevrende gidebileceğin bir arkadaşın yok ise de yapacak bir sey yok zaten,
herkes nasil mutlu oluyorsa oyle yasıyor hayatini netice de...
slm kızlar
nasılsınız
olsun kadiscim dedigim gibi sartlar we imkanlar dahilinde oluyor herseymalesef evet 3çümüz imkansız annemede bırakıp gitme şansım yok zaten bütün hafta bakıyor kadncağız hiç değilse hafta sonunda dinlenmesi için ,mümkün olduğunca hafta sonu çalışıyorsam erken almaya çalışıyorum.
benimki babasıyla durur ama uzun kalmaz ben yoksam uzun süre mızıklıyor o yüzden bienim için bu gezmeler biraz daha geç dönemlerde
nbr kadişim, keyifler nasıl cnmmsanada slm canım
a.s.
qq111 ömö m
slm dreamcim gormemişim seni
opuyorum seni de
nbr kadişim, keyifler nasıl cnmm
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?