Bebeklerimiz ve Biz

bende ikinciyi duydum yeliz
we bal zaten otomatikman iyi geliyor haberin olsun
sutune karıstır muhakkak

he ya bende çok seviyorum ama bazen birşey araştırırken karşına çok moral bozucu şeyler çıkabiliyor onu sevmiyorum

Öylemi.. ben yeni duydum,
balın mucizesi ortada zaten, her sabah kahvaltıdan sonraki sütüne katılıyor.Anlamsız gıcıklarınada veriyorum limonla beraber.

Günaydınlar

Herkese Hayırlı cumalar

bugün haftanın son iş günü çoğunluk içinde işin son günü malesef ben yarın çalışıyorum umarım fazla iş olmazda erken çıkarım Kdv Stopaj vergiler var onları yapıcaz müşavirle el üstünden brde muhasebeye bakar kaçarım herhalde

herkese günaydınn

hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kadiscim kolay gelsin canım

günaydın kızlar hayırlı cumalar...

esmacıma çok geçmiş olsun cnm...
umarım yanında yardımcı birileri vardır...

yelizim denoma acil şifalar diliyorum cnm benim..
birincisini değil de ikincisini çok yapardık biz...
teyzem hep torununa yapardı...
şiddetle onu tavsiye ederim...
umarım çabucak atlatır denom..

bu arada ben bime gidemedim..
sen gidebildin mi cnm

Günaydın kızlar güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum hepimize, dualarımız kabul olsun inşallah

Teşekkür ederim Elifim, hımmm öylemi ben yeni okudum geç kalmışım öğrenmek için, yarın pazardan turp alıp denicem...

Sabah işe geldiğimde henüz açılmamıştı tekrar çıktım , bel yastığına baktım beğenmedim , arkasında koltuğa asacak lastikde yoktu, uyku setine baktım iyi değildi almadım, bi tanede bebek battaniyesi aldım çok şirin pembeli felan,bi tane uyku tulumu aldım

Tekrar selamm

bende gidemedim bime kızlarr buraları kimseye bırakıp gidemiyorumki birkaç işi birden yapmak ne kadar zor yaaa bi sekreter almadılar gitti beni şu telefona bağladılar yaaa hem muhasebe hem sekreterlik arada teknik ofise yardım patlıyorum bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor

Yapacak bişey yok kadis ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin durumuna getiriyorlar....

Mailede bakıyorum şimdi...

gelmemiştir belkide dosya ebadı büyüktü çünkü toplu yolladım birde gidenler arasında görünüyor ama
kuzularımız için çok güzel şeyler var içinde

ben de sen hatılatmasan unutmuştum bak bu turp kürünü iyi oldu..

tulum ve battaniyeye iyi diyorsun yani..güle güle kullansın denom...
e ben bu eşime ne diyim şimdi...
bende cuma vakti kaçayım o zaman..kalırsa

birden fazla mail gelmiş kadis bakıyorum şimdi, teşekkürler.

40 liralık tulum gibi değil ama neticede korur, battaniyede polar ın biraz kalını oda iş görür.
Sen bi çık bak cnm kalmışsa beğenirsen alırsın.

hatunlarrrrr gunaydınn nasılsınızz arda pasa kalkmadı daha onu beklıyoum bendee :))

bu gece kalorıferler yanmaya basladı kızlar bıım hava cok sogudu burdaa antalya cennetmıs vallaaaaa

arda gelecelerı cok ustunu acıyoo napıcam bılmıyorum gecen sene tulum almıstım gıymemıstı sıkılmıstıı bende baska bırıne verdım arda gıymıyo dıyoo karar veremedım alsam gıyermıı buyuduya bellkı rahatsız olmaz dıye dusunuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…