Bebeklerimiz ve Biz

slmlar bende tümgün evdeydim temizlik yaptım daha yeni oturuyorum.bugün zeynep çok huysuzdu ağlama nöbetine girdi kaçkere ssabrımı çok zorluyor.
yelizcim deniz nasıl oldu
ekinim geçmiş olsun canım
umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir

Selam canlarım...
Cumadan beri uğrayamadım. Cuma eşim izinliydi. Birkaç gündür kulağı ağrıyordu randevu aldım, sabah hastaneye gittik. Dr. 3 ameliyatı varmış çıkmış. Diyeceksiniz niye randevu veriyorlar cevap yok, diğer dr. dolu. Sinir olduk arkamıza baka baka geldik.
Kapıdan içeri girdik merdivenlerde eltim suratı 5 karış hayırdır dedim. 3'lü testi sorunlu çıkmış ayrıntılı ultrason demişler. Eşi hemen kestirip atmış aldıralım diye... Dumur oldum tabi nasıl yani ya bukadar kolaymı evlatdan vazgeçmek?:mymeka: Özele götürmemiş eşi çarşambaya Şişli'den ravdavu almışlar zavalı kadıncağız ogüne kadar nasıl bekliyecek bilmem.:teselli: Birşeyde söyletmezler herşeye cevapları var çünkütomato::mymeka:

Eve çıktım telefon çaldı. Annem nevar neyok dedim. Kardeşimin eşide hamile biliyorsunuz. Rahimde kist vardı. Dr. büyüme yapmaz demişti hamileliğin başında ama sürekli sorun çıkartıyordu. Yer değiştirip duruyordu. Ağrı yapmış dr. gitmişler kist rahim ağzına gelmiş büyümede yapmış yakından takip edilecekmiş. Al bir sorun daha(senağlama

Eeee dedim teyzem nasıl??? (1 hafta önce varisleri için ameliyat olmuştu) Demezmi ameliyat da hastane enfeksiyonu kapmış bacak kasıkdan aşağı komple mosmormuş. Allahdan vücuda dağılmamış ödemi boşaltmışlar ama oda uzun süre takip de kalacakmış.senağlama

İremde kötüledi dün sesi kısıldı. Pazartesi dr. götüreceğim. Huysuzlukda da tavan yaptı. Zaten sesi kısık daha kötü olmasın diye ağlatmamaya çalışıyorum. Oda bunu çok iyi kullanıyor. Sürekli kucağımda... Resmen kolumu kaldıracak halim kalmadı.:a015:

İşte böyle... Morelim sıfır anlayacağınız.
Ne diyeyim bunada şükür... Rabbim dermansız dertlerden korusun...:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarınızı eksik etmeyin kızar....

sevilim yaa hay allah tüm aksilikler üst üste gelmiş cnm yaa
allah beterinden korusun
iremciğe çok çok geçmiş olsun, dr götür bari pazartesi hemen
eltine de allahtan sabır diliyorum, çok zor bi süreç ama eşi baya bi gaddarmış diyeceğim
2 evladı var ,allah 3. yü vermiş
sağlam olanları kabul ediyo
ama sağlam olmadığını kabul etmiyo, hemen aldırmak istiyoo
allahın gücüne gidr
ben de aynı süreçten geçtim, 3 lü testimin sonucu çok kötüydü
amniyosentez oldum vs, eltinin en iyi ben anlarım
bence bol bol dua etsinler, allahtan umut kesilmez, hem illada kötü sonuç çıkacak diye bi durum yok, çoğu iyi çıkıyo testler sonunda
rabbim yanlarında olsunn

gelininize ve teyzene de geçmiş olsun cnm

hosbulduk hayatim :1hug::1hug:

helin nasıl, sen nasılsın
özlettiniz iyicene
arada uğra be gülüm
bak biz kızlarla buluştuk bizim evde
önümüzdeki ayda betüldeyiz
senide bekleriz burda olursan

takvim konusuna gelince kontrol panelinden imza kısmına yapıştırıcaktın , linki , yanlış hatırlamıyosam

vayyyyyyyyy yelizimi görüyorum aşağıda nasılsın güzelim, nası lgeçiyo hafta sonunuz
valla biz evdeyiz
daha doğrusu sadece çocuklar ve ben
eşim araba pazarına gitti
arabamızı satmak için
muhtemelen uzunca bi sürede haftasonlarını araba pazarlarında geçirir

geldiğinde yani 5 ten sonra carrefoura gideriz alışverişe

Selammmm-mutlu pazarlar diliyorum

Sewilcim allah eşine , teyzene , eltine ve gelininize şifa versin canım çok üzüldüm, Allah dermansız dert vermesin dediğin gibi...

ıremciğime ayrıca geçmiş olsun,götür bakalım ne diyecek dr , geldimi herp üst üste geliyor demen gibi.

Bizler iyiyiz çok şükür,eşim arkadaşının düğününe gitti kuzuyu bıcıbıcı yaptırıp yatırdım. turplu kürü yaptım ama taribi caizse zehir gibi içiremiyorumm.

Aynınız zehracım bende kuzumla evdeyim :) sakin bir haftasonu geçiriyoruz, benim eşimde gelince alış-verişe gidicez liste yapıyorum.

hayırlı olsun canım yenisinimi alıcaksınız?.

iyiyiz cok sukur bi yaramazlik yok

anacim geleyim geleyim de coook uzakta oturuyosunuz yaa .

Aynınız zehracım bende kuzumla evdeyim :) sakin bir haftasonu geçiriyoruz, benim eşimde gelince alış-verişe gidicez liste yapıyorum.

hayırlı olsun canım yenisinimi alıcaksınız?.

satılmış cnmmm
bakalım kısmet
başka marka düşünüyo eşim
focus tu aslında ben çok seviyodum ama eşim memnun değildi
zaten ben beğendiğim için almıştı ama hevesi hemen geçiyo en fazla 1 sene tutuyo
kendisi de ford ta olduğu için gene ford bakarız sanırım yelizcim

erken geldi arabayı sattığı için
bizde şimdi çıkıcaz alışverişe

serapcım seni görmek çok güzel, umarım daha sık katılırsın bize

betüşün evi çok uzak sayılmaz sana kıss merterdeydi yanılmıyosamkaydirigubbakcemile

sevilcim çok geçmiş olsun dyorum
inşallah bebe sağlıklıdır canım ya
kardeşinin eşide inşallah hayırlısıyla kucağın alsın
teyzende allahın izniyle toparlanır inşallah
eşinde inşallah ufak bi sorunla atlatır
iremimd einşallah bir an önce düzelr

çok geçmiş olsun

zeynep ateşlenmiş galiba onada geçmiş olsun

deniz daha iyi galiba
inşallah bütün hastlar biran önce sağlıklarına kavuşurlar

zeynep hafif ateşlendi ama toparlandı çok şükür n,mocum, dün akşamda oldu hafif ama bugün gayet iyiyidi, iştahsızlığı var birazcık sadece

Evet zehroşum gördüm gayet güzeldi ama eşin içinde olduğu için tabiki daha iyi bilir, hayırlı olsun cnm satışınız ve alacağınız yeni arabanız.

Zeynepmi ateşlendi ,geçmiş olsun daha iyi olmasına sewindim,pekmez ver cnm sabah aç karna düzelir iştahı.

iyi geceler bu arada :)

ıYı GECELER YELıZıM
saol cnmm
hayırlısı bakalım ne alıcaz

zeynep 2 gün ateşlendi ama uzun sürmedi ve hafifti, şurup bile vermedim
sadece nar extreli c vitaminli bi vitamin verdim toparlandı

sabah veriyim cnm pekmezi de , açar belki iştahını

Geçmiş olsun canım diş geliyor olabilirmi?

Bak şimdi bi topikde okudum kefir iştah açıp bağışıklığı kuwetlendiriyormuş, aktarlarda mayası satılıyormuş. evdede yapılınca tadı ekşi değil ayran gibi oluyormuş. Ben denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…