Bebeklerimiz ve Biz

nice güzel yıllara cnm

Sağol bitanem senin ellerinden içmek daha güzel olurdu
inş. canım çok isterim birgün evinde seninle beraber karşılıklı çay içmeyi
inş. o günleride görürüz.
inşallah canım inşallahhh
günaydın canımm.çok saoll
sorma ya öle yaramaz çocuklar varki iyi burnu kırılmamış
yavrumunn

kadis günaydın cnm nasılsın ?

ekincim sanda günaydın cnm

meleğine çok geçmiş olsun.

sanada günaydınlarr canımm

aaa ne güzel nica senelere nice mutlu yıllara canım beraber yaşlanın bir yastıkta inş.
kuzularınızla beraber uzun ömürler versin rabbim

niye beğenmesin beğenir düşünmek bile yeter ne olcak bir çiçek bir yemek bile yeter
iş oki güzel günü hatırlamak canım

amin canım amin cümlemizinkini .onları bizlerden bizleride onlardan

elifcim günaydın ne güzel bak ruziş alıştı demek zorluk çıkartmadı maşallah kuzuya

bizimkide delinince sıkı tuttuk diye ağlamıştı birazda acısından tabiki ama fzla değil eczaneden eve gidene kadar bile sürmemişti ağlaması :)

şimdi daha farklı gelir gözüne tipi dimi bir hafta falan kalsın ilaçlı küpeleri üzerinde sonra altın küpelerini takarsın :)

mavili sanda günaydın iyi haftalar cnm.

teşekkürler canım ..
kuzuna da geçmiş olsun ayrıca çok çok

he ya şaşırttı bile ruze beni..
durabildiği kadar dursun dedi adam..
biraz böyle takılsın sonra takarız küpeleri.
bi de iltihap falan kapmasın...
kız abenzedi valla..
kaynanamlar karşı çıkıyordu deldirmeme..
onlarda çok beğendile...

sen nasılsın cnm ne var ne yok..nasıl geçti hafta sonu
bu arada özel mesaj gelecek çay için..
onu oku ondan sonra gözükür canım çayın

iyi bari ozaman baktınki ne zaman rahat ozaman takarsın canım ama krem vur çünkü ilerde çıkartığın zaman küpe bzen yara yapıp kulağını zedeliyor yara oluyor onun için krem sürün bepanten sür o iyi gelir

Selam fıstıklar , iyi haftalar dilerim.

Nil'imiz yine hastaymış çok geçmiş olsun, Egede 4 gündür çok hastalanmış serum felan takılmış ateş kusma, şimdi daha iyiymiş kreşe başladıkları için bu beklenen bişeydi diye tahmin ediyorum. En kısa sürede atlatır kuzucuklarınız.

ekinim ezgiden haber alırsa bize yaz tatlım.

Elif kadis frezya öperim sizleri bugün tekim departmanda , yoğunum anlıyacağınız yine gelirim.

kızlar doktordan geldik
orta kulak iltihabı
kulakda sıvı biirkmesi
boğazlar şiş
geniz akıntısı
doktor çarşambaya kadar yüksek ateş olabilir dedi
gece aşırı yükselirse diyede acil ilaçlarını yazdı
3 saattebir ateş düşürücü vericm
çarşamba hala ateşi olusa kan tahlili dedi
hemde idrar yolları enfeksiyon olmuş gene
off
kreş te olur dedi doktor
bide spry sıktımrıyor biizmki
doktor tteikler dedi mutlaka sprey sıkılakdedi
ilk defa bu kadar ateşle kaşılaşıyoruz
kucağımda uyuyakaldı şimdi
bu kaçıncı yaa

selamlar sevgiler güzel dostlarıma özledim sizleri pek uğrayamıyorum kuzu kapıyor elimden o nedenle sürekli çantasında bilgisayar şimdi uyurken bi bakıyım dedim ama kimsecikler yok hepinini bebişlerinizi sevgiyle kucaklıyorum,
nimovum canım benim Nilim hasta olmuş çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ,
Alide hasta Aferin ve tonimer diye bi sprey kullanıyoruz daha doğrusu spreyi kullanamıyoruz izin veriyor urun tamamen tıkalı o yüzden birde dr hnm beni baya endişelendirdi ve üzdü kalbini dinlerken masum bir üfürüm var dedi endişeye geek yok dedi ama ben çok üzgünüm belki hastalığından dolayıdır dedi kontrolde tekrar dinleyecek bilemiyorum inşallah iyileştiğide tekrar duyulmaz tek dileğim bu şimdilik...

ayşegülcüm, inşallah önemli bişey değildr
inşallah burun tıkanıklığından öyle gelmiştir
hep içimde şüphedir benim bu kalp mevzusu
bi kere rüyamda mutlak akalbini göster dedi biri bana , hala göstermedim bakkk

vazelin sürdüm ben..
annem vazelin iyi gelir dedii.akşam de bepantene süreyim bari..
teşekkür ederim cnm benim..

cnm çok kolay gelsin...
bende seni öperim kocaman..
müye çok selam söyle çok da geçmiş olsun dileklermi ilet cnm benim..

sizede geçmiş olsun

off offf..
geçmiş olsun cnm tekrardan ya..
çocuk hiç kurtulamayacak mı hastalıktan ya...
kreşe göndermek mi iyi göndermemek öi anlamadım valla ya..
böyle günler geçer mi?
uykuda sıksan cnm speryi..
yada eşinle ikiniz elini ayağını kafasını sıkıca tutsanız..
inşallah ilerlemez ve tekrarlamaz cnm

hg. canım..
valla özlettin kendini...
çok geçmiş olsun alişe...
umarım dr.un dediği de şimdiki hastalığındandır..
bak sana ne diyeceğim..
lvankentin girişinde planet aile yaşam merkezi var..
dışarda parayla çocukları bindirdiğimiz tüm oyuncaklar bedava..çok temzi mükemmel bi yer..
melih beyin yaptığı en iyi şeylerden biri..
biz ta burdan gidiyoruz oraya sana yakın servisi de var...
mutlaka götür cnm alişi..

Selam canlarım...
Herkese mutlu, huzurlu, en önemliside sağlıklı bir hafta diliyorum...

Bizde sabah gittik dr. ırem bir yaygara koprdıki sormayın ne olduğunu sormaya fırsat bile vermedi... Antibiyotik, öksürük şurubu ve vitaminimizi aldık geldik. Birde koruyucu olsun diye tek doz iğne olduk. Balgam ve öksürük başlamıştı ciğerlere inmesin diye tedbir amaçlı sanırım. Cuma günü kontrolümüz var inşalah ogüne kadar düzelir. Yoksa korkarım ben hastanelik olacağım
Yanlız hastane çocuk doluydu. Büyük, küçük, bebek sanki hepsi hasta...

Nimetcim Nilimede çok geçmiş olsun. Hay Allah ya idrar yolu ilthabı da nerden çıktı. Geldimi üst üste gelir zaten... Malesef onun ateşi çok yüksek oluyor dr. dediği gibide 3 günden önce geçmiyor. ırem'de de öyle olmuştu. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...

Nilgüncüm Alişime'de çok geçmiş olsun. Kalp üfürümü inşallah ciddi birşey değildir. Sen içini ferah tut. Bizim bir yakınımızın kızında doğumdan beri vardı. Şimdi 1 yaşında ve neredeyse kapanmış. Belki de dr. dediği gibi hastalığa bağlı birşeydir. Duaların seninle canım...

Ekincim evlilik yıldönümünüz ve eşini doğum günü kutlu olsun... Kuzularınızla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice nice yıllar görürsünüz inşallah....
Meleğinede geçmiş olsun. Allah dan kırık falan yok...Gerçekten öyle yaramaz çocuklar varki sanki içlerine canavar kaçmış gibi. Bazen okul çıkışlarına denk geliyorumda resmen korkuyorum.
ınşallah dr. iyi haberlerini alırsınız, bizide haberdar et merak da kalmayalım...

Oh Elifcim halletmişsiniz küpe işini... Aslında bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sorun çıkartmadığına sevindim.

kızlarrr nasılsınızzzz

ay butun bebıslerımıze gecmıs olsun acıl sıfalarrrr cok zor yaa bende korktum ardayı kresten aldım bellı bı surelıgıne salgınmıdır nedırrr anlamadımmm ates ve oksurukk ıyıyız allahtannn sımdılıkkk

herkese selammm.. tüm hasta bebişlere büyük geçmiş olsun.umarım tez elden atlatırlar bir bir hastalıkları

kış geldi. her tarafta mikroplar dolaşıyor. uzak kalmak mümkün değil...hele ben hergün 23 tane sıpanın elini tuta tuta yazı yazdırıyorum. ellerinin ne kadar hijyenik olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. ama napalım. başka türlü öğrenemiyorlar.okul açıldığından beri boğaz ağrısı yaşıyorum. kronik faranjit oldum. sesimi çok iyi kullanamamdan kaynaklanıyor galiba. çok aktif çok yaramz bir sınıf. hiç böyle bir sınıfım olmamıştı.

eve gelince dinlenmek ne mümkün...hele bir de berkan sınıfta olanları anlatınca çıldırıyorum. oğlum bari evde unutayım diyorum ama ne mümkün...

Çok çok geçmiş olsun nimicim yaaa daha tam kış gelmeden kuzular böle hasatalanıyor kar yağsa tamamen kış gelse naparız acep kreştete daha çabucak kapıyorlar tabi dimi
acil şifalar canım dikkat et ateş allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…