- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.301
sevilim yaa hay allah tüm aksilikler üst üste gelmiş cnm yaa
allah beterinden korusun
iremciğe çok çok geçmiş olsun, dr götür bari pazartesi hemen
eltine de allahtan sabır diliyorum, çok zor bi süreç ama eşi baya bi gaddarmış diyeceğim
2 evladı var ,allah 3. yü vermiş
sağlam olanları kabul ediyo
ama sağlam olmadığını kabul etmiyo, hemen aldırmak istiyoo
allahın gücüne gidr
ben de aynı süreçten geçtim, 3 lü testimin sonucu çok kötüydü
amniyosentez oldum vs, eltinin en iyi ben anlarım
bence bol bol dua etsinler, allahtan umut kesilmez, hem illada kötü sonuç çıkacak diye bi durum yok, çoğu iyi çıkıyo testler sonunda
rabbim yanlarında olsunn
gelininize ve teyzene de geçmiş olsun cnm
Selammmm-mutlu pazarlar diliyorum
Sewilcim allah eşine , teyzene , eltine ve gelininize şifa versin canım çok üzüldüm, Allah dermansız dert vermesin dediğin gibi...
İremciğime ayrıca geçmiş olsun,götür bakalım ne diyecek dr , geldimi herp üst üste geliyor demen gibi.
Bizler iyiyiz çok şükür,eşim arkadaşının düğününe gitti kuzuyu bıcıbıcı yaptırıp yatırdım. turplu kürü yaptım ama taribi caizse zehir gibiiçiremiyorumm.
sevilcim çok geçmiş olsun dyorum
inşallah bebe sağlıklıdır canım ya
kardeşinin eşide inşallah hayırlısıyla kucağın alsın
teyzende allahın izniyle toparlanır inşallah
eşinde inşallah ufak bi sorunla atlatır
iremimd einşallah bir an önce düzelr
çok geçmiş olsun
zeynep ateşlenmiş galiba onada geçmiş olsun
deniz daha iyi galiba
inşallah bütün hastlar biran önce sağlıklarına kavuşurlar
Geçmiş olsun canım diş geliyor olabilirmi?
Bak şimdi bi topikde okudum kefir iştah açıp bağışıklığı kuwetlendiriyormuş, aktarlarda mayası satılıyormuş. evdede yapılınca tadı ekşi değil ayran gibi oluyormuş. Ben denicem.
canım ya allah hepsine şifasını versin imşallah çok geçmiş olsunSelam canlarım...
Cumadan beri uğrayamadım. Cuma eşim izinliydi. Birkaç gündür kulağı ağrıyordu randevu aldım, sabah hastaneye gittik. Dr. 3 ameliyatı varmış çıkmış. Diyeceksiniz niye randevu veriyorlar cevap yok, diğer dr. dolu. Sinir olduk arkamıza baka baka geldik.
Kapıdan içeri girdik merdivenlerde eltim suratı 5 karış hayırdır dedim. 3'lü testi sorunlu çıkmış ayrıntılı ultrason demişler. Eşi hemen kestirip atmış aldıralım diye... Dumur oldum tabi nasıl yani ya bukadar kolaymı evlatdan vazgeçmek?:mymeka: Özele götürmemiş eşi çarşambaya Şişli'den ravdavu almışlar zavalı kadıncağız ogüne kadar nasıl bekliyecek bilmem.:teselli: Birşeyde söyletmezler herşeye cevapları var çünkü tomato::mymeka:
Eve çıktım telefon çaldı. Annem nevar neyok dedim. Kardeşimin eşide hamile biliyorsunuz. Rahimde kist vardı. Dr. büyüme yapmaz demişti hamileliğin başında ama sürekli sorun çıkartıyordu. Yer değiştirip duruyordu. Ağrı yapmış dr. gitmişler kist rahim ağzına gelmiş büyümede yapmış yakından takip edilecekmiş. Al bir sorun daha(senağlama
Eeee dedim teyzem nasıl??? (1 hafta önce varisleri için ameliyat olmuştu) Demezmi ameliyat da hastane enfeksiyonu kapmış bacak kasıkdan aşağı komple mosmormuş. Allahdan vücuda dağılmamış ödemi boşaltmışlar ama oda uzun süre takip de kalacakmış.senağlama
İremde kötüledi dün sesi kısıldı. Pazartesi dr. götüreceğim. Huysuzlukda da tavan yaptı. Zaten sesi kısık daha kötü olmasın diye ağlatmamaya çalışıyorum. Oda bunu çok iyi kullanıyor. Sürekli kucağımda... Resmen kolumu kaldıracak halim kalmadı.:a015:
İşte böyle... Morelim sıfır anlayacağınız.
Ne diyeyim bunada şükür... Rabbim dermansız dertlerden korusun...:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarınızı eksik etmeyin kızar....
günaydın kızlar
dün hiç bişeyi yoktu meleğin
gece bi uyandıkki yanıyor
hemen ölçtüm 39
hemenn ılılk duş
hemen şurup
şu an halen hafif var
çok kötü çksürüyor
saol sevilcim hem geçmiş olsun dileğin hemde arabamız için iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
iyi geceler canlarımm
belki yarın sabah açamam erken kalkıp koşturucam, yemek ev işi bir an önce bitsin ki
allah nasip ederse camide açılan kur an kursuna kayıt olucam yarında başlarım derslere sanırım
KADıSıM SANA AÇIK BıR ÇAY YOLLADIM CANIMMM aifyetle iç paşa çayıı
kusura bakma demli çaya param yetmediiikaydirigubbakcemile3
demli çayıda evimde ikram ederimmm inşallahhh:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?