Bebeklerimiz ve Biz

Bende toz zencefil kullanıyorum canım. Diğeri daha iyiymiş sanırım (ama aldığın yerden eminsen yani taze çekilmişse sorun yok) ama kazıması ve toz haline getirmesi zor oluyormuş.
ınşallah Denoma da şifa verir.

Kefir mayasıda aklımda henüz alamadım..!

Onu da yaparken her aşamada lastik malzeme kullanacaksın. Birde mayalanması için karanlık yerde bekletmen gerekiyor. Güneş ışığı ve metal formülünü bozuyormuş.
Mayalanma süresünde de 24 saat yeterli daha fazla kalırsa ekşiliği artıyor. Gerçi nekadar ekşi olursa okadar yararlıymış ama kuzular fazla ekşiye gelemez sanırım.

slm canlarım
bugün izinliyim kayınvalidemin dr işi var diye zeynep almak için erken çıktım evdeyim
başsağlığı dilekleriniz için sağolun Allah razı olsun
zehram Kur'an kursunu başlamış ne güzel darısı başıma
geçmişe çok göz atamadım ama ekinim evlilik yıldönümü geçmiş galiba Rabbim nice mutlu yıllar göstersin inşallah

iyiyiz çok şükür canım gerileme var gibi 2 haftadır görmeyen arkadaşlar küçülmüş dediler bu haftasonu.
sanırım bu tedavi uuzn bir süreçte olacak
siz nasılsınız denom nasıl

Aman maşallah cnm, kesin sonuç olsunda operasyon olmadan yavaş yavaş olsun cnm, inşallah tekrarı olmadan kurtulacaksınız.

ıyiyiz çok şükür tatlım yok bir yaramazlık...

selam arkadaşlar herkese...
geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkürler
Ali uyurken iki dakka bakıyım dedim görüşürüz yine
sevgiler...
Elifcim evet duydum orayı sen ne zmanlar götürüyorsun tek başıma gitmek içimden gelmedi açıkçası...

ve hasta olan bebişlerimizede tek tek geçmiş olsun diyorum öpücüklerimi yolluyorum fazla vaktim yok kusura bakmayın ayrı ayrı yazamadığım için...

Mayalanan kapdamı plastik olacak cnm?

Evet şekercim şu 2 kiloluk yoğurt kutuları ideal oluyor. Yani bana kefir mayasını veren arkadaş öyle söylemişti.Süzüceğün süzgecinde plastik olması gerekiyor.
Mayayı tekrar kullanmayacaksan yani hemen yeni bir mayalama yapmayacaksan kaynamış soğutulmuş suyla zedelemeden temizleyip suyun içinde buzdolabında saklayabilirsin. Onun için can kap kullana bilirsin ama kapağının plastik olması şart eğer yoksa kavanozla metal kapak arasına poşet koyabilirsin.

Heemmmmmmm anladım canım beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim söylediklerine dikkat edip o şekilde yapıcam bende.

sevilim sen nasılsın irem nasıl oldu

İrem daha iyi şekercim en azından sesi düzelmeye başladı. O iyi olmaya başlayınca zincirleme olarak bende iyi olmaya başlıyorum.
Ama biraz önce dilini çıkartıp duruyordu bir baktım ki dilinin arka kısmı kabarmış.

Zeynebin gözünün daha iyi olmasına çok sevindim. Aman geçsinde bırak yavaş yavaş olsun...
Kayınvaliden ameliyat için gün aldımı?

yok canım daha almadılar şubat tatilinde olacak görümcem öğretmen kayınpederde öğretmen onların tatiline denk getirecekler
ama yine kalple ilgili bir mevzu bugünküde
öyle oluyor tatlım ya kuzuların sağlığına bağlı bizim moraller Allah hep güzel günlerrini göstersin bizler kuzularımızn

Nedemek canım...:1hug:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... :sm_cool:
Zaten burdaki bulunma amacımızdan biride doğru bildiğimiz yararlı bilgileri paylaşmak değilmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…