- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.361
bütün bebeklere çok geçmiş olsun
çok üzgünüm
haberlerde gördünüzmü bilmiyorum elazığda olan kaza 6 ölü 85 yaralı benim akrabalarım onlar .bizim oradaki düğünden dönenler zincirleme kaza. ölenlerrden de var tanıdığım ağır yaralılardan da.çok kötü çok
Bizde sabah gittik dr. İrem bir yaygara koprdıki sormayın ne olduğunu sormaya fırsat bile vermedi... Antibiyotik, öksürük şurubu ve vitaminimizi aldık geldik. Birde koruyucu olsun diye tek doz iğne olduk. Balgam ve öksürük başlamıştı ciğerlere inmesin diye tedbir amaçlı sanırım. Cuma günü kontrolümüz var inşalah ogüne kadar düzelir. Yoksa korkarım ben hastanelik olacağım
Yanlız hastane çocuk doluydu. Büyük, küçük, bebek sanki hepsi hasta...
Oh Elifcim halletmişsiniz küpe işini... Aslında bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sorun çıkartmadığına sevindim.
bütün bebeklere çok geçmiş olsun
çok üzgünüm
haberlerde gördünüzmü bilmiyorum elazığda olan kaza 6 ölü 85 yaralı benim akrabalarım onlar .bizim oradaki düğünden dönenler zincirleme kaza. ölenlerrden de var tanıdığım ağır yaralılardan da.çok kötü çok
dün eşime internetten öncesi ve sonrası burun ameliyatlarını gösterdim de
bana diyo ki ameliyattan önce beni asla boşamayacağına dair noterden kağıt imzalamadıktan sonra bu operasyonu unut diyoo
bende dedimki bizi ancak ölüm ayırır
büyük konuşma
ya başkasına aşık olursan günün birinde
bende dedim ki benim gönlüm sende, ölümden gayrı ayrılık olmaz bizeopuyorumnanaktan
kızlar 12.30 dana 16.30 a kadar sürüyo kur an kursumuz
hocamız çok iyi bi bayan
zeynebi orda uyutucam sanırım, tam uyku vakitleri çünkü
çayımızı da orda içicez
öğlen molası var
hergün 1 kişi çay için börek, kek bişeyler yapıp getircekmiş
uykum kaçtı uyuyamıyorum kızlar yaa
bu saat olmuş gözüme uyku girmedi hiç
yarın eşimle beraber dr a gidicez, eşimde benimle gelip bana yapılacak işlemleri sorup sorgulayacak
eğer tatmin olursak ameliyat için gün alıcaz
bir an evvel olsun bitsin istiyorum , heyecan, stres, korku hepside var
birde zeynebi düşünüyorum nasıl olucak bakalım
İnşallah Elifim Naber?
Ne olsun bitanem aynı bildiğin gibi..
çalışıp duruyoruz işte...
kuzuşum da iyi çok şükür..
dün halasının bi avuç saçını yolmuş zilli...
çok cadı oldu..çokkkk
denom nasıl sen nasılsın???
Aynen tatlım rutin,
Maşallah,
deme yaaa bilirim o saç yolmaları zor kurtardık zeyno ile denoyu zilli ruzenin elinden :).
Biz iyiyiz rabbime şükürler olsun.
ya o turp zencefil balı Deniz'e ne yaptıysa içiremedim birde tadına baktımki zehir, attım hepsini çöpe akşam.
hoşgeldin canım..Elifcim bak sen zilliye... Demek bir avuç saç:)
Bizde biraz daha iyiyiz. Ses kısıklığı düzelmeye başladı. Allah'ın da izniyle cumaya kadar kurtulacağız bu illetten...
SLM KIZLAR
Bİ SLM VEREYİM ÖLE GİDEYİM DEDİM
emiri okula gönderdim, birazdan da biz çıkıcaz kurs için
zeynebide orada uyutucam artık
sizler nasılsınız geçmişi detaylı okuyamadım
gelince fırsat bulduğumda okuycam inşallah
hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklar
Merak etme elifcim zamanla unutuyor üstüne düşüce inadına yapıyor, sonra başka huylar başlıyor :)
aynı tarif işte tatlım onun dediği turp un içinde bekletmemiş ama acılık bence aynı, acaba benim zencefildemi var bişey.?
Selam sewilim, çok şükür be tatlım, sizde daha iyiymişsiniz maşallah maşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?