- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.341
selamlar sevgiler güzel dostlarıma özledim sizleri pek uğrayamıyorum kuzu kapıyor elimden o nedenle sürekli çantasında bilgisayar şimdi uyurken bi bakıyım dedim ama kimsecikler yok hepinini bebişlerinizi sevgiyle kucaklıyorum,
nimovum canım benim Nilim hasta olmuş çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ,
Alide hasta Aferin ve tonimer diye bi sprey kullanıyoruz daha doğrusu spreyi kullanamıyoruz izin veriyor urun tamamen tıkalı o yüzden birde dr hnm beni baya endişelendirdi ve üzdü kalbini dinlerken masum bir üfürüm var dedi endişeye geek yok dedi ama ben çok üzgünüm belki hastalığından dolayıdır dedi kontrolde tekrar dinleyecek bilemiyorum inşallah iyileştiğide tekrar duyulmaz tek dileğim bu şimdilik...
vazelin sürdüm ben..
annem vazelin iyi gelir dedii.akşam de bepantene süreyim bari..
teşekkür ederim cnm benim..
QUOTE]
oda olur canımcım vazelinde yumuşak tutar
herkese selammm.. tüm hasta bebişlere büyük geçmiş olsun.umarım tez elden atlatırlar bir bir hastalıkları
kış geldi. her tarafta mikroplar dolaşıyor. uzak kalmak mümkün değil...hele ben hergün 23 tane sıpanın elini tuta tuta yazı yazdırıyorum. ellerinin ne kadar hijyenik olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. ama napalım. başka türlü öğrenemiyorlar.okul açıldığından beri boğaz ağrısı yaşıyorum. kronik faranjit oldum. sesimi çok iyi kullanamamdan kaynaklanıyor galiba. çok aktif çok yaramz bir sınıf. hiç böyle bir sınıfım olmamıştı.
eve gelince dinlenmek ne mümkün...hele bir de berkan sınıfta olanları anlatınca çıldırıyorum. oğlum bari evde unutayım diyorum ama ne mümkün...
mev cancim yaptırmıyorum ben zorunlu kalmadıkça, kendim yaparım düzenli evde.
Sen eğer kendin yapamayacaksan yaptır tabiki kuaföre. Emin ol düzelir. Eğer yemezsen tabi. Acıma falan olmaz merak etme eğer titiz işinin ehli biriyse.
Eğer o da ise yaramazsa protez yaptırırsin
bütün bebeklere çok geçmiş olsun
çok üzgünüm
haberlerde gördünüzmü bilmiyorum elazığda olan kaza 6 ölü 85 yaralı benim akrabalarım onlar .bizim oradaki düğünden dönenler zincirleme kaza. ölenlerrden de var tanıdığım ağır yaralılardan da.çok kötü çok
selam kızlar,maa aile griptik,elifimin neşesi gitti çok huysuzdu falan,neşeler geldi yerine,güller açıyo yüzünde.
ama bi balgamlı hırıltılı öksürüğü var,kaynanamda tereyağla pekmez ısıt bi kaşık ver dedi,
hatta eşimde vericektim uyuzluk etti.
biraz kocakarı ilacı ama denednizmi böyle bişeyi..
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?