Bebeklerimiz ve Biz

canımcım hoşgeldin yoktun nezamandır

alişimdemi hastalandı geçmiş olsun canım acil şifalar inş. düşündüğü gibi birşey değildir. :teselli:

hoşgeldin hülyacım
sendemi hastasın canım benim geçmiş olsun allah sabır versin zamane çocukları işte
paşalar nasıllar bakem

berfeden vakit bulup giremiyorum nete.rahat vermiyor..geçte kalkıyoruz havada erken kararıyor işim hiç bitmiyor nerdeyse..hep aklıımdasınız valla..hasta bebişlere acil şifalar..

bütün bebeklere çok geçmiş olsun
çok üzgünüm
haberlerde gördünüzmü bilmiyorum elazığda olan kaza 6 ölü 85 yaralı benim akrabalarım onlar .bizim oradaki düğünden dönenler zincirleme kaza. ölenlerrden de var tanıdığım ağır yaralılardan da.çok kötü çok

Son düzenleme:
kızlar bi şey sorcam ya benim tırnak yapım pek güzel deil.aradada stresten tırnakta yerim..geçen bi kuaför arkadaşla tanıştım..manikürle zamanla düzeltirim tırnaklarını bana gel dedi..aranızda manikür yaptıran varmı nasıl acırmı.yada düzelirmi oje kullanmak hep içimde uhte kaldı.

a aa betül cum çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin .kalanlara sabır . Izlemedim haberleri daha. Nedir durum?

mev cancim yaptırmıyorum ben zorunlu kalmadıkça, kendim yaparım düzenli evde.
Sen eğer kendin yapamayacaksan yaptır tabiki kuaföre. Emin ol düzelir. Eğer yemezsen tabi. Acıma falan olmaz merak etme eğer titiz işinin ehli biriyse.
Eğer o da ise yaramazsa protez yaptırırsin

merhaba bu arada.
Hafta sonu giremedim hiç bugünde yoktum. Biraz sonra da ıstanbul a doğru yola çıkacağız kısmetse. 1 hafta oradayım, eşim yurt dışına gideceği için.
Şimdilik öpüyorum

canım sorma işte tırnak kenarındaki deriler soyuluyor bende onları yoldukça hep yanları yara oluyor..hiç hoş olmuyor tırnaklarım, ellerim çok güzeldir ama tırnaklarım da bi o kadar kötü..dediğin gibi inş.düzelir o zaman frenç te oje de kullanıcam.

başınız saolsun canım çok kötü bi durum ya..haberler başlamak üzere bakarım mutlaka..

slm kuzens lülülülülülübalgamlı öksürüğe yada kuru öksürüğe bal+ince rendelenmiş taze zencefil(toz zencefilde olur.)tazesi daha etkili aktarlarda bulabilirisn.
mucize bişey efe ye bebekliğinden beri veriyorum azcık acımtırak ama inanılmaz etkili. hiç öksürük şurubu vermiyorum.öksürmeye başlasın hemen bu karışımı dayıyorum sabah akşam 3 günde hiç bişi kalmıyor.ben bir tk kasşığı veriyorum sen bir çay kaşığı ver.(dolu dolu)hayden bayssopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım
şöle bi geçmişe baktım da
betülümün akrabaları trafik kazası geçirmiş, çok acı, allah geride kalanlara sabır versin
ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorumm

nilim gelinim çok hastalanmış
canım ya kıyamam ben ona kuzum nasılda tüm hastalıklar aynı anda yakalamış kuzumu
çok çok geçmiş olsun nimetcim, zor günler bekliyor seni, kulak iltihabı baya ateş yapıyo

mümüzün egeside kreş hastalığına yakalanmış, çok geçmiş olsun egemize, iletirsen sevinirim yelizcim
sen irtibattasın mücümüzle, sevgilerimizi de iletirsen sevinirim canımcımm

ekinim nazım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebeğümmmmmm
nicce mutlu, aşk dolu yıllara cnm arkadaşım
gerçektende ben de eşimi çok ama çok seviyorum
rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

dün eşime internetten öncesi ve sonrası burun ameliyatlarını gösterdim de
bana diyo ki ameliyattan önce beni asla boşamayacağına dair noterden kağıt imzalamadıktan sonra bu operasyonu unut diyoo

bende dedimki bizi ancak ölüm ayırır
büyük konuşma
ya başkasına aşık olursan günün birinde
bende dedim ki benim gönlüm sende, ölümden gayrı ayrılık olmaz bizeopuyorumnanaktan

kızlar 12.30 dana 16.30 a kadar sürüyo kur an kursumuz
hocamız çok iyi bi bayan
zeynebi orda uyutucam sanırım, tam uyku vakitleri çünkü
çayımızı da orda içicez
öğlen molası var
hergün 1 kişi çay için börek, kek bişeyler yapıp getircekmiş

selamlar kızlar..
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum..
ekinim balım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah ömür boyu mutlu birliktelik nasip etsin cnm arkadaşım..
Betül cüm bende henüz haberlerde görmedim ama başınız sağolsun cnm. Allah sabır versin..

Zehroşym Allah sanada zihin açıklığı versin.. ınş. çabucak öğrenirsin.. Allah kabul etsin cnm..

ne demek zeynepcim, atla gel hemen
cnm aslında ben biliyorum ama hızlandırmak ve tecvidli okumayı öğrenmek istiyorum açıkçası
düşündüm de her şeye zaman bulabiliyorum neden kur anı kerim için de zaman ayırmayım
allah nasip ederse usulüne uygun öğreneceğim canlarım

uykum kaçtı uyuyamıyorum kızlar yaa
bu saat olmuş gözüme uyku girmedi hiç
yarın eşimle beraber dr a gidicez, eşimde benimle gelip bana yapılacak işlemleri sorup sorgulayacak
eğer tatmin olursak ameliyat için gün alıcaz
bir an evvel olsun bitsin istiyorum , heyecan, stres, korku hepside var
birde zeynebi düşünüyorum nasıl olucak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…