- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.481
İyi geceler,
Dün gece eve geldiğimden beri yorgan döşek vaziyetteyim, ateş kırgınlık o biçim.
Sabahda Deniz iyi görünmeyince bizi hastane paklar dedik,vurulduk iğnelerimizi, aldık ilaçlarımızı . k.peder ve k.validede hasta olunca bize bakacak birisi lazım dedi, ananemize geldik.
Bugün topik sakinmiş, haliyle beni merak edende olmamış, neyse ben kaçar p.tesine kadar raporluyum.
Bol bol dinlenip kurtulmamız lazım bu illetten.
iyi geceler kadişim
evet cnm cüzden başladık
bilenlerde cüzden başlıyo çünkü tecvidli , makamına göre öğreniyoruz
hocamız çok iyi bi bayan
ben bugün erken çıktım biraz zeynep durmadı cadı yaa
tam bana sıra geliyo ben okuycam başlıyo elleriyle ağzımı tutmaya, okumamı istemiyoo
Selam kızlar...
Bugün uğramayanlardan biri de bendim. Kociş izinliydi ırem hastalığı tam atamadı diye biryere çıkmadık. Tabi o evde olunca ne yemeğimiz ne istekleri bitti...
Yelizcim çok geçmiş olsun sanada kuzunada... Tez zamanda şifanızı bulursunuz inşallah... Eve bir girdimmi herkesi yoklamadan gitmiyor bu illet...
ıyı geceler kızlarrr hepınıze ıyı uykular,
tosunum bu aksam daha ıyıydı atesı cıkmadı ama oksuruk burun akıntısı hapsuruk devam edıyo ıstahı gıttı hıc yok sabah kahvaltı yaptı onunlaydı uyutmadan zorla pılav sevıyo dıye pılav yaptım onu bıle yemek ıstemedı zorla bıraz yedırdım gene aman bı an once ıglesselerde acıl sıfalar tum bebeklere
yatıyım artık bende herkkez uyurkenn tatlı uykularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?