Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim kestin demek sütten bende çok tırsıyordum bu konuda ama benimde sorunsuz geçti bende ketçap sürmüştüm 1 hafta falan zorladı sonra alıştı unuttu gitti ama meme aşkı hala devam ediyor illak göründe ucuyla oynaıp öpücük konduracak

canım halıyı niye kaldırıyorsunki alerjimi yapıyor demek astım olsa anlıycam ama seninki alerjik bronşit dimi acil şifalar canım

slm kızlar nasılsınız gecmişi çok fazla okuyamadım hasta kuzular var sanırım geçmiş olsun tez zamanda ıyılesırler ınsallah
Zehrada gun almış hakkında hayırlısı olsun
bizdede k.valıdemler var yogunum çok fazla gırıp bakamıyorum

slm canlarım
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun diyorum
bugün kimse uğramamış , uğrasa da 1 mesaj yazıp çıkmış
bende kursa başladığım için gündüzleri açamıyorum
akşama bekliyorum ama gece kuşlarını
aşkı memnu bittiğinde bide reklam aralarında uzuycam pc yeeopuyorumnanaktan

iyi geceler bayanlarrr

öle vallahi zehracım topik bugün 1 sayfadan öte gitmedi vallahi
nasıl gidiyor kurs ,cüzden başladın tabiki kolaymı öğrenebiliyormusun canım

bende kociş gelene kadar baktım aşk-ı memnuya ama kuzunun uyku saati gelince huysuzlandı onu yatırdım çay koymuştum içtik bir bakayım dedim ne var ne yok diye

iyi geceler kadişim
evet cnm cüzden başladık
bilenlerde cüzden başlıyo çünkü tecvidli , makamına göre öğreniyoruz
hocamız çok iyi bi bayan
ben bugün erken çıktım biraz zeynep durmadı cadı yaa
tam bana sıra geliyo ben okuycam başlıyo elleriyle ağzımı tutmaya, okumamı istemiyoo

ıyi geceler,

Dün gece eve geldiğimden beri yorgan döşek vaziyetteyim, ateş kırgınlık o biçim.
Sabahda Deniz iyi görünmeyince bizi hastane paklar dedik,vurulduk iğnelerimizi, aldık ilaçlarımızı . k.peder ve k.validede hasta olunca bize bakacak birisi lazım dedi, ananemize geldik.

Bugün topik sakinmiş, haliyle beni merak edende olmamış, neyse ben kaçar p.tesine kadar raporluyum.
Bol bol dinlenip kurtulmamız lazım bu illetten.

Selam kızlar...
Bugün uğramayanlardan biri de bendim. Kociş izinliydi ırem hastalığı tam atamadı diye biryere çıkmadık. Tabi o evde olunca ne yemeğimiz ne istekleri bitti...
Yelizcim çok geçmiş olsun sanada kuzunada... Tez zamanda şifanızı bulursunuz inşallah... Eve bir girdimmi herkesi yoklamadan gitmiyor bu illet...

her gelen hastalık haberiyle gelir oldu kızlar yaa
sevilim sizede geçmiş olsun cnm yaaa

zeynebinde burnu akmaya başladı , inşallah ilerlemez

yelizcim geçmiş olsun canım acil şifalar birden nasıl böle yakalandınız hay allah acil şifalar canım annenin ellerinden bakılırsan çabucak atlatırsın canım merak etme

ne güzel en güzelide tecvidli zaten ben tecvidsiz okuyabiliyorum malesef zaman oldukça okuyorum işte unutmasam iyidir vallahi

selam sevil iremcikte toparlayamadı dimi kendini dediğin gibi eve girdinmi sıradan geçiriyor ben korkuyorum yezdaya geçicek diye birden giriyor işte nekadar dikkat etsek yinede oluyoruz işte havaların kararsızlığı galiba bunun nedeni biryerde çok fazal grip salgınıda var

iyi geceler zehracım ben yatmaya gidiyorum kuzuya süt vereyim birde içmeden yattı ölece

eşimde bilgisayarı devir alacak maçın yayını kesmişler tv den bilg. izliycekmiş

ekinim iyi geceler altta görüyom seniii

ıyı geceler kızlarrr hepınıze ıyı uykular,

tosunum bu aksam daha ıyıydı atesı cıkmadı ama oksuruk burun akıntısı hapsuruk devam edıyo ıstahı gıttı hıc yok sabah kahvaltı yaptı onunlaydı uyutmadan zorla pılav sevıyo dıye pılav yaptım onu bıle yemek ıstemedı zorla bıraz yedırdım gene aman bı an once ıglesselerde acıl sıfalar tum bebeklere

yatıyım artık bende herkkez uyurkenn tatlı uykularrrr

Günaydınlarrr

güzel birgün olsun bugün son iş günü yarın evdeyim işlerimi yarısını akşamdan yapıcam yarısınıda yarına artık eğer bir aksilik çıkmazsa kızakardeşime gidicem yarın kalmaya kayınvalidesinin ablası vefat etmişti hem taziyeye hemde ziyarete :)

bu saat olmuş kimsecikler gelmemiş huhu bacılar nerdesiniz

canım daha iyi olmasına sevindim inş. en kısa sürede atlatır hasatlığından dolayı iştahsızlığı normal canım oda düzene girer yakında

bütün herkes hasta ateşli ve grip vaziyette herkese geçmiş olsun diyelim

günaydınlar hayırlı cumlar herkese
denizime ve yelizime çok geçmiş olsun
iremciğim ve ardam da bir an önce topparlarlar inşallahhh
benim kuzumuda dün doktora götürdüler, bir kulağı düzelmiş bir kulağı halen iltihaplı ve aktığı için öküsüğe dönmüş bir sürü ilaçla dönmüşer eve gene, çocuk aç aç içiyor o urupları yaaa
gece bounca da annne kulağım acıyo diye ne kendisi uyudu nede ben uyudum, allahım bir an önce iyileşsin tüm kuzular yaaa, kafayı sıyıracak gibi oluyor insan son 1 aydır sürekli hasta yaa, 4 kez doktora gittik bri ayda herşey üstüste derler ya aynen öyle
hala maaş falan yok , bankalardan arıyorlar yarın ev sahibi arar, delircek gibi oluyorum.
biraz önce ihbar süremi kısaltması için genelmüdür yardımcısına çıktım, oda demezmi çek alayım falan deme şahsi imzalı senet al diye çek alırsan alamazssın paranı dedi.

bir an önce bi düzlüğe çıksak, bi hastalıklar gitse başımdan

gunaydın kızlarrrrrr

kadıscım canım sagolll aman bı ıglessındeee baska bısey ıstemıyorummm sen nasılsın prenses nasıll opuyorum canım sızlerı kahvaltı hazırlıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…