Bebeklerimiz ve Biz

saolun kızlar desteğiniz içinopuyorumnanaktan
siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum, iyiki varsınız, iyiki yanımdasınız:gitme::asigim:

selamlarrr
2 günlük tatilimiz bugün son yarın iş başı kuzu alıştı sabah zorlanıcağız yine bırakınca

zehracım heyecanlamamak eldemi bende olsam uyuyamam hayırlısı olsun bakalım

betülcüm eşine geçmiş olsun canım grip sizdemei uğradı aman zeynebe dikkat canım sende dikkatli ol

yelizcim sen nasılsın döndünüzmü eve deno nasıl daha iyimisiniz

bizde evde sıkıldık parka çıktık biraz 1,5 saat falan takılıp geldik babamız mesaide bugünde çalışıyor
kuzuyu uyuttumm bir bakayım dedim size
tırtıl kurabiye yapıcam sıkıldım boş durunca

akşam yine gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi ve kuzuları

slm canlarım
ameliyat olacağım hastaneye gittik, keşif için, bakıp döndük

balık yaptı bugün kocişim saolsun
birde nargile almış, onu tüttürdük balkonda kahveyle beraber

saol kadişim hadi hayırlısı bakalım

Selam kızlar, öğlen geldik evimize haftalık temizliğimi yaptım deniz çok huysuzdu hani derler ya hastalandığına üzülmem huy değiştirdiğine üzülürüm diye, aynen öyle çok mızmız ağlak bir çocuk oldu eve geldikden sonra 7 gibi ormandaki parka çıkardım, babamız berdiyi izlemeye gitti deniz yatağa ben buraya.

Hoşbuldum canımmm

Hastaneye gitmissiniz, nasıl beğendinmi?

oooh balıklar nargileler afiyet olsun tebrik ederim eşini, iyi bakıyor sana :)

saol yelizcimm, bakıyor valla sağolsun
baktık cnmm, ama içine girmedik, normal bi hastane, çok büyük değildi dışarıdan;, sonuçta önemli olan hastanenin güzelliği değil de dr umun tecrübesi aslına bakarsan çünkü başka hastanelerde yapsaydı rakam çok daha fazlalaşıyodu biliyosun anlatmıştım sana

Aynen maşallah
muhakkak cnm muhakkak,bu geceyide saymazsak kaldı bir gece :) çantan hazırmı? kim bakacak sen hastanedeyken emir ile zeynep'e.

iyi geceler

yeliz hoşgeldinnn hastalığın verdiği bir durumdur hepsinde oluyor çünkü çocukların düzelir oda yakında
nasıl oldunuz daha iyisiniz inş.

zehracım hastaneye gittiniz demek hadi hayırlısı olsun balık ve nargile keyfi yapılmış afiyet olsun

eşimde maça gitti kuzuyu yatırdım bir bakayım dedim
yemekte yedim ama yine acıktım çay demlemiştim kurabiyelerden atıştırcam eşimi bekliyorum oda maç bitince gelir anca

Aynen maşallah
muhakkak cnm muhakkak,bu geceyide saymazsak kaldı bir gece :) çantan hazırmı? kim bakacak sen hastanedeyken emir ile zeynep'e.

yok cnm daha çantamı hazırlamadım, yarına bıraktım o işlerimi, bide yarın banka işim var, çıkıp para çekicem, gitti paracıklarımmmmmmafoldumben
kardeşimler bizde kalıcaklar, yarın akşam gelicekler, gelinimiz durucak çocuklarla sabah ben ameliyata girdiğimde ilgilenicek, akşam da eşim eve gelicek, semra yani gelinimiz benle kalıcak gece hastanede, ben öle istedim çünkü eşime daha çok güveniyorum çovukların bakımı konusunda, emiri ders çalıştırır, zeynebi doyurup uyutur falan, zeynep herkese alışık değil çünkü zorlanır babasıda olmayınca, çarşamba günü emiri okula bırakınca eşim gelir bizi hastaneden almaya , işte böle düşünüyoruz cnmcım, hadi hayırlısı:Saruboceq:

bak alçak köfte , benim de canımı çektirdin şimdik o kurabiyelerden:mymeka:, nolcak şimdinaniknanik

Son düzenleme:
Selam kızlar....
Zehram Allah nazarlardan saklasın(41,5 kere maşallah) kocanı rabbim tüm bekarlara seninki gibi bir eş nasip eder inşallah...

Kadişcim bende aynıyım yemeği yedim çay koydum ama karnım aç gibi... Dolaplara baktım kalmamış birşey Bende istiyorum tırtıldannnnnnnnnnnnnn

saol sevilim,amin cnmm benim:Saruboceq:
ne yesek kıss bu saatte, benim de ciddi ciddi karnım acıktı aslınsa
öğlenle akşamı birleştirdik pazardı ya bugün, şimdi bu saatlerde acıkılıyokaydirigubbakcemile3

Saol kadiscim aradığım içinde teşekkürler. Daha iyiyiz şükür, ben bugün ilacım olmasına rağmen artık içmicem oldum olası sevmiyorum ilacı zaten.

Gayet iyi düşünmüşsünüz cnm, hadi bakalım hayırlısı.

Bende öğlen yediğimle duyuyordum vallahi kızlar az evlle pizza kraker yedim... :S

iyi akşamlar arkadaslar

dun bayan arkadaslarla toplasip aksam 10'a dogru cocuklari babalarina teslim edip,geceler aktik,
hemde birimizin eşi birakti hatta mekana:)7 ewli we cocuklu hatun(desperete hausewifeswari:))bu grup arkadaslarla hic boyle disari cikmamistik we dibine wurduk diyebilirim.gece 4'tü eve geldigimizde..hatta Fettah Can diye bi soz yaari wardir bilenler wardir belki, kendi albumunu cikaracak,mekanda o wardi sahnede acaip eglendik...coook superdi kizkiza

bu arada bugun ewlilik yıldonumum faceten gorenler olmuştur
canim kocamla 6 yili dewirdik,nice 16-26-56-76'lara, allah omur werdigi surece ayirmasin bizleri we birbirine aşık kimseyiiiiii

ooh mamalar götürülüyor bi yandan afiyet bal şeker olsun

zehroşum walla kocaman tebrikler cesaretinden dolayi,hayirlisi ile atlatirsin insallah

ıyı akşamlar kızlar bizde bugun k.valıdemlerı yolladık ev bom boş kaldı neysekı 7 kasımda izmire gitcem babamda ozamana hastaneden çıkçak onu görup bayramı yapıp öyle gelcez evlendım evlenelı aılemle ılk bayramım olcak heyecanlıyım.

Zehracım senınde az kalmış amelıyatına cesaretın içinde brovo valla ben çok tırsıgımda.amelıyattan sonra yasadıklarını anlatırsan sevınırım tecrubelı olcaksın

tenzilecim süper eglenmişsınız valla ayrıca evlilik yıl dönumun kutlu olsun cnm allah esınle ve kızınla senı hep mutlu etsın kutluyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…