Bebeklerimiz ve Biz

hayrlı cumalar kızlaaar hepınıze

canım ya gecmıs olsun ne dır bu cocukların hastalıklarıı acıl sıfa versın yuce rabbımm
durumunda zor ya maas alıcagın var alamıyosunnn

Canım allah beterinden korusun bak düşündüğün gibi bieşy çıkmadı allaha şükür ilaçlarını kullansın tez zamanda iyileşir inş. melek gerçektende insan başka birşey düşünmüyor biran önce iyileşsinde diyosun başka birşey görmüyor insanın gözü

iş içinde hakkında hayırlı nimocum müdürün bir bilfiği vardır illaki inş. alırsında veririsin kirasını ne zor yaa kira derdide ayrı bir şey inş.birgün tüm ev isteyenler ev sahibi olur yaa içinde biz nimocum

ninetcim çok uzuldum valla ne desem boş ama bu gunlerde geçicek ev sahıbın ıyı ve anlayışlıysa anlar belkı halınızı

Nilmelek içinde çok uzuldum ama ıyılesır annnesı bu arada yarında senın dogum gunun allah bol kazançlı sevgı dolu hastalıksız bir sene gecırırsın dogum gunun kutlu olsun cnm

hayırlı cumalar olsun canlarımm

nilime çok geçmiş olsun nimetim, inşallah diğer kulağıda düzelir kuzumun

arda da daha iyiymiş , ona da geçmiş olsun

benim cadı da çok mız mız bu aralar
bana kursta hiç rahat vermiyo, neyseki bugün hocamızın odasında uyudu da daha rahattım bende, dersimi dinleyebildim
sonsuz bi huzur kaplıyo içim, kurstayken kızlar
inşallah öğrenmek isteyen herkese nasip etsin rabbimm

semihayı aradım şimdi merak ettim uzun süre girmeyince
berra düzelmiş, sağlık sorunları yokmuş, neti bozukmuş ondan dolayı girememiş semiha, selamı var hepinize

selam kızlarr

yelizime denoma nilmeleğe çok geçmiş olsunn acil şifalar
nazda bu aralar sürekli altına kaçırıyor azar azar çiş diyor gidiyoz bişi yok 5 dk geçiyor çiş diyor yine
bişi yok sonunda altına kaçırıyor sanırım idrar yollarında sorun var pazartesiye kadar bekliyicem
düzelmesse dr götürücem

zehracım demek tecvitli okuyorsunuz allah sihin açıklığı verdin

slm kızlar
bugünlerde pekbir sakinmiş buralar
bende giremedim birkaçgündür
yeliz deniz ve nilmeleğe çok geçmiş olsun arda ve irem daha iyilermiş.naz a da çok geçmiş olsun kış gelince hastalılarda geldi.Allah beterinden korusun
zehramda kursa devam ediyormuş ne güzel.bu arada dün gece rüyamda gördüm zehra seni.hayrolsun.
kadisim daha iyi sanırsam.
yarın sabah mesai yapabilirim off.yarın öğlen bebek görmeye gidececktik ama beraber gideceğimiz arkadaşlardan birinin işi çıkmış iptal olmuş kaldı bizim gezme.

ekinim sorma
bugün bende zeynebi yetiştiremedim, sabah sabah bi de halı sildim zaten geç kalıyorum kursaa

betülüm hayır olsun inşallah nasıl gördün kıss beni, ölcemmi yoksa ben bu ameliyatta:sinifsinif:

ıyi geceler kızlar,

Nasılsınız?

Biz daha iyiyiz, inşallah dahada iyi olucaz. Elifim Betüşüm,Zehroşum ve Sevilim arayıp şifa dileğiniz için çok teşekkür ederiz kızlar, öpmüyorum şimdi, grip geçsin doya doya öperim :)

kızlar nasılsınız hepınıze ıyı geceler gercı sabahın 6 sı oldu ılk GUNAYDINNN benden olsunn :)))

hasta bebıslere tekrar gecmıs olsunnn
arda ıyı masallah ama antıbıyotıge devam edıyoruz bıtene kadar
zehracım korkma canım ya bak ablam 2. sılıkon amelıyatını oldu dun bugunde cıktı evınde

günaydınlar
yok be zehracım nerden geldi aklına .güzel bir rüyaydı bu öle toplanmıştık yine aklına getirme öle şeylerlmaz:
herkesin günü güzel geçsin benim bugünkü mesaide haftaya kaldı artık:sm_cool:

günaydın kızçeler...
mükemmel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
işlerim çok yoğun..
önümüzdeki haftada böyle olacak...
kızım ve ben iyiyiz çok şükür..
bugün avm gezeceğiz.yarın misafirlerim var kahvaltıdan geceye kadar...
kendinize iyi bakın bitanelerimmmmmmmm

saol esmacım, ablana da çok çok geçmiş olsun cnm, ardanın iyi olmasına sevindim

betüşüm sen nasılsın, zeynep nasıl oldu, gözü ne durumda umarım daha iyidir

yelizcim bol bol c vitamini alın iyileşin;denomla beraber ;;;pazartesi sana ihtiyacım olc
ak biliyosun salı sabahı yatıyorum hastaneye

elifcim sana da kolay geşsin cnm, eminim en güzel şekilde ağırlarsın sen misafirlerini
bugün hiç halim yoktu kızlar, fazla işe güce bakamadım
yazlık kışlık ayrımını yaptım kendi giysilerim için, çocuklarınkini daha önceden yapmıştım, kendiminki için üşeniyodum
eşiminkileri hiç çıkarmadım daha, ne buluyosa onu giyiyo garibim yaaa

bi dünya da ütüm var yapılması gereken ama eliim kolum kalkmıyo:umursamaz:

kızlar bu saat olmuş hava hiç serinlemedi, zeynepte az önce uyandı, çorbasını içirdim, şimdi doğru parka gidiyossssss:ecrin_bebek:

betüşüm sen nasılsın, zeynep nasıl oldu, gözü ne durumda umarım daha iyidir

canım iyiyim çok şükür eşim grip bizde de .ona bakıyoruz işte..
zeynebin gözü de daha iyi çok şükür hala var şişlik ama biraz daha inmiş durumda tedaviye devam ediyoruz işte.
senin salı kaçta ameliyat ?

cnm salı sabah 7.30 da hastanede olmamı istedi yusuf bey
pazartesi akşam 12 den sonra bişey yeme dedi
o kadar korkuyorum ve de heyecanlıyım ki anlatamam
kaç gecedir uyku tutmuyo
ameliyata gideceğim gece sabaha kadar gözümü kırpamam herhalde

Ayyy heyecana bak yahuu :))) bende uyuyamam :)

Betüşüm geçmiş olsun eşine çok aman dikkat edin ve eşim maske taksın mümkünse, zeyno için. Acil şifalar.

canım insan heyecanlanmaz mı valla ben bile seni düşünüp heyecanlanıyorsam eğer seni tahmin edemiyorum bile.pzt gece senle beraber uyumayız tatlım:))
yelizim sağol tatlım bugün c vitaminine boğdum adamcağızı biranönce iyileşsin diye.umarım denomla sen daha iyisinizdir.döndünmü evine canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…