Bebeklerimiz ve Biz

İlk sayfa Çok güzel olmuş zehroş :)

Nbr Sewilim ? Fıstığım nasıl?

sevilim teşekkürler inş. gidip eczaneden majezik aldım o bile fayda etmedi yawww nasıl bir ağrımıymış böleee

irem nasıl sen nasılsın canım daha iyidir inş kuzun

İyidir be canlarım...
Babamız izinli kuzuyla uyudu kaldılar. Bende aldım kahvemi keyif yapıyorum.
İrem daha iyi çok şükür ilaçlarımız bitti. Zencefile devam ediyorum. Öksürüğe ve balgama çok iyi geldi.
Yelizcim sen nasıl oldun deniz nasıl???
Kadişcim başını falan üşüttüysen ağrı kesici pek fayda etmiyor. Erkenden yatmaya çalış uyku iyi gelir.

afiyet olsun canımcım
canım banyo yaptığım zaman mutlaka saçlarımı kurutuyorum yoksa yatamıyorum yazın bazen asarım ama kış başlayınca artık kesinlikle ihmal etmem bende sinüzit var sanırsam kesin bilmiyorum ama onun belirtileri var yani sanki

dün erken yatmaya çalıştım ama benm cadı bırakmadıkiii oda gasta ya çok mızmızdı yattığımdanda bişey anlamadım malesef.

slm kızlar
hastalarımız varmış galiba zehra kadis çok geçmiş olsun sizlere.
bende yarın sabah mesaim var.
iyiyiz çok şükür.
bayadır giremedim kk a hata veriyordu hep.
umarım herkesler iyidir gelince bi bakayım dedim sizlere şimdi yemek yapmak lazımm

Günaydın

iyi haftasonları diliyorum ben işteyim bugün hava bayağı soğuk kabanımı giydim vallahii kışş geldim diyorrr kızlarrrr

kuzumun burnu hala akıyor ve çok tıkanıyor bugün col-d mix alıcam gündüz bir takip yaptırim bakim durum nasıl çok tıkanıyor nefes alamıyor yatınca yavrum ilaçlara devam ediyos inş. atlatıcaz

bugün çalışanlara kolaylıklarrr evde kuzularıyla olan annelere keyifli güzel birgün diliyorum
sabah kuzunun montunu çıkartım küçülmüş busene olur ama daha uzun bişey alayım diyorum bacaklarınıda kapatsın üşümesin belki yarın bakarım zaten bezimiz az kaldı carrefoursa yolu gözüktü bize
ordan da bir lcw yapıp mont bakarız kuzuşuma

günaydın kızlarŞeniz
bu sabah 6 da annem geldi memelekettendelikafadulden
beni böle görünce çok üzüldü, dayanamadı ağladı:gitme:
olucağımı biliyodu ama bu kadar kısa zamanda olucağımı tahmin edemezdi tabiiişakkıdı
çektiğin acılara değidimi dedisenağlama
bilmiyorum henüz dedim, çıkınca görücez:1rolleyes:
sağolsun şimdi bana annem bakıyo:icecream:
gelinimiz sabah gitti
bitek annem olsun bana yeter sözü her yaşı kapsıyo kızlar yaaa
:1hug::asigim:

günaydınlar iş yerimdeyim zeynep de benle şuan ofisteki çekmeceleri karıştırıyor.
zehram annenin gelmesine sevindim aynen öle birtek annesi olsun yetiyor insana.Allah başımızdan eksik etmesin onları.
yezdam hastaymış çok geçmiş olsun

gunaydın bayanlar nasılsınız kadıscım ve yezdacım hastaymış çok gecmış olsun

Zehracım sanada gecmış olsun cnm annende gelmiş ne mutlu sana bılıyormusun ben evlenelı 3 yıl oldu annem bı dogumuma geldı evıme herzaman gelemıyor ısten ızın yok malesef

Tenzılecım derınde nekadar tatlı çıkmış 41 kere masallah kuzuya

Unuttuklarım varsa affola bıdaha tekrardan bakıcam her gırışımde okudum yazdım fakat gönderınce hep error verdi

ayrıca 7 kasımda ızmıre gıtcektım esım yollamadı daha erken dedı 14 kasıma bılet aldı 17 kasımdada avukatla göruşmemız var şikayet dılekçesı vardı annemın ama benımde olmam gerekıyormuş ayrıca bayramdada ordayım esıme kalsa 1 hafta kal gel bızsız yanlız kalamıyor çok özluyor

selam kızlarrrrrrrrrr

siteye girmek ne kadar zor yaa

geçmişe bile bakamadım sayfalar açılmıyor birtürlü

nefinccim nasılsın canım demek zeynoda yanında
işe başlamış bile öpüyorum çokkk

zehracım senin adına çok sevindim canım
anne oldumu herşey yoluna giriyor dimii

OFF YAA SıNıR OLUYORUM NıYE BÖLE AĞIR OLDU BU ıSTE BÖLEEE

Zehracım annecin gelmiş hadi gözün aydın bir tek annem olsun bana bişey olmazzz :)) dimi reklamdaki gibi şimdi daha rahat olursun sende dinlen bolca hazır annecin gelmiş çabuk atlatırsın griibin ne durumda

zetüşüm sibelcim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

ekinim nasılsın canmım naz nasıl tahlili aldınmı sonuç neee

Selam kızlar

Nasıl yağmurlu istanbul, babişkomuz işte bugün bizde kahvaltıya babaneye geldik ooh mis gibi :) halen burdayız. Yağmur çok şiddetli yağıyor, pazar turuda yalan oldu... :)

slm yelız ve tenzıle nasılsınız

5 gundurde burda durmadan yagmur yagıyor hafta sonu esım ve arkadaslarımızla/kacamak yapacaktık ama hava soguk yarın ola hayrola dıyoruz

ızmırden esımın arkadasının nısanlısıyla bır doncez eger arkadasımın nısanlısı ızmıre gelmezse ben 3 gunde ıstanbula gelıp kalcam ınsallah hava karlı fılen olmaz

iyi hafta sonları herkese ....

Gözün aydın zehroş. Ana gibi yar olmaz hakkaten.

Kadis cim mont alacakmışsin sende. Benim kuzunun kaşe montu oluyor ama spor olan şişme olmuyor bu sene.bende piyasa araştırması yaptım. Lcw de var güzeller mont olarak 45 lira. Ama ben zara da ki şişme montları begendim. 59 lira. Ondan alacağım
bilgin olsun dedim canım.

merhaba sibel.
Kaçamaklara havalar engel olmasın canım. Keyfinize bakın sıkı sıkı giyinip.
Yeliz cim afiyet olsun, bizim babaanne de devre mülk te idi. Yeni geldi. Özlemiştir torununu, götürürüz bugün...
Ben çıktım görüşmek üzere güzeller

sagol tenzılecım lojman içinde kamelyalarımız var orda gıdıp şöminede mangal keyfı yapıp bıze gelıyoruz sabaha kadar oturuyoruz dama okey derken zevklı oluyor yada dışarı çıkıp nargıle ıçmeye gıdıyoruz cafeye bakalım yarın olsun bır planlama yapılır yıne

bu arada sıze bışı danışmak ıstıyorum efeye öglen uykusu uyutamıyorum uyutursamda 3 saat uyuyor gece çok gec yatıyor oglen uykusu uyumadıgı için akşam 8 de uyuyup kalıyor sabahta 10 ıle 10.30 gıbı kalkıyor sızce ac kalıyormudur uyandırsam gerı uyumaz ayrıca 12 de kalkıp sut ıçıyor bıde 5 ten sonra kalkıp ıçıyor

selam tekrardan

hava çok kötü bizim atölyeyi su basıyordu elektrikler gidince motorda çalışmadı su çekip durdular atölyedikeler allahtan geldide şimdi bitti su taşıma dertleri

trafik felç durumda eşim hala yolda eve gidememiş bizim belli değil ne zaman çıkacağımız

tenzile vallahi zara mağzası yok bizim yakınımızda zaten ben lcw mallarını daha çok beğeniyorum güzelde uygunda bakalım yarın nasip olursa hava kötü olmazsa olucak gibi ama almak istiyorum

Son düzenleme:
Aynen kadis fena hava, fırtına var arabadan binaya zor attık kendimizi.

Denize teyzesi almıştı bayramda şişme fuşya montunu wenice'den 75 e çok güzel, orayada bakabilirsin, lcw ninde güzel cnm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…