Bebeklerimiz ve Biz

slm şekerler
ben bugün çok daha iyiyim
annemin gelmesi çok mutlu etti benii
güzel dilekleriniz içinde çok ama çok öpüldünüzzzzz

hava acayip soğuk

kombi yanıyo ama fayda vermiyo sanki

mont konusunda lcw hakketen güzel kadişim
zeynebinde iki montunu lcw dan almıştık taş gibi hiç yıpranma olmadı, çok memnun kaldık
wenice de çok kaliteli yelize katılıyorum

kızlar benim oğlum 1.5 yaşında ve hiç süt içmiyo meyve aromalı sütleride denedim kesinlikle içmiyo ben nasıl sevdire bilirim bir fikri olan varmı

kızlar benim oğlum 1.5 yaşında ve hiç süt içmiyo meyve aromalı sütleride denedim kesinlikle içmiyo ben nasıl sevdire bilirim bir fikri olan varmı

cnm benim kızımda asla yumurta yemiyo ne yaptıysam nasıl denedisem veremedim gitti:gitme:

cnm bi süre vermesen, belki daha sonra içmek ister
yoğurt , peynir falan yiyosa çok sorun yapma şimdilik, belki ilerde sever
yerimseniben

sibelcim saol tatlım
evet eşim söledi aradığını, görüşemedim senlede
ama o gün arayan kimse ile görüşemedim, konuacak durumum yoktu inan
mutlu oldum ama çok saol

zehram tekrardan geçmiş olsun canım.sanşlısın ki annen yanında ben hasta olsam böyle bi şansım bile yok.hasta bebişlerede geçmiş olsun..sitenin ağırlığından geçmişe bakamadım..

hem annemı hem babamı ben ızmırı özledım

Nekadar zor aıleden uzak olmak he deyınce hemen gıdememek hasta olsam bı esım yanımda allah razı olsun aılemı aratmaz hıç ama ınsan arıyo gecenlerde aılem babamın yenı amelıyat olmasına ragmen bırıne kızıp gelıyorlardı cumbur cemaet esımle zor durdurduk allah razı olsun kocaman ve benı seven bır aılem oldugunu bırkez daha gördum canım aılem ve bırıcık esım ıyıkı varsınız ıyıkı hep beraberız

huuu huuu kımsecıkler gelmemış hıç yarın esımle bırbırımıze vakıt ayırmak ıçın butun işlerımı yaptım

Kışlıkları hallettım buzlukta bıkac bışı vardı bırının getırdıgı bıkac bışı hepsını attım gereksızdı bızım ıçın çokta ıyı oldu ıçım rahatladı valla

Selam kızlar...
Dün, bugün kışlıkları çıkartmakla uğraştım çok şükür bitti.
Acayip soğuk var 2 gündür kombi yanıyor hadi bakalım hayırlısı... Bursa ve Bolu da kar varmış onun soğuğu herhalde...
Oh maşallah Yelizim analı kızlı döktürdünüz demek... Eeee ne diyelim kıskananlar çatlasın ozaman...

vallahi kış geldiki ne geldii kızlarr bayağı soğuk yaaa

bende dünden beri kombiyi yakıyorum malesef kuz hasta diye mecnur birde üstünü örtmüyor kalın giydiriyorum ama yinede üşüyo zannediyorum ne bileyim

sevilicim bende dün hallettim kışlık işlerini işten geldim apar topar onları çıkartmaya koyuldum
irem nasıl iyileşti dimi

iyi geceler kızlar..
Zehroşum geçmiş olsun cnm..
Ohh annecinde gelmiş..daha kısa sürede iyileşirsin..öpüldün cnm..
kadiş geçmiş olsun cnm.. acil şifalar..
Yeliz'cim kurtlar döküldü demek. iyi eğlenmişiniz sevindim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…