Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerimm.

Zehracım geçmiş olsun canım bide gripemi yakalandın, hay allah. Az kaldı alçın aldığında daha rahat edersin sanırım.

herkese günaydınnnnnnnnnnn...
cumhuriyet bayramımımız kutlu olsun....nice 86 yıllar görsün inşallah...
dün evdeydik malumunuz..
haybeden tatil yaptık iyi oldu..
kışlıkları çıkardım yıkama ütülme ev temziliği yordu dün beni...
eşimle kuzu da uyuduluar bol bol..
yemeği de dışarda yedik...çok iyi geldi valla...alışveriş yaptık sonra döndük eve...
erkenden yattım...
pazar günü gezeceğiz temzilik derdim yok bu hafta..

herkesler umarım iyidir..
zehracım bi de grip olmuşsun ya...
bol bol c vitamini canım..
hem çocuklara da geçmez...
aman dikkat et kendine..
akşamları çok aramak istiyorum telefonu tam elime alıyorum..
salih rahatsız etme diyor..dinleniyordur yatıyordur diyor..
geri bırakıyorum...
bi sesini duymak istiyorum müsait olunca bi çağrı at balım ya

günaydın kızlar
saolun canlarım tavsiyelerinize uyucam
dün keçiboynuzu pekmezi yedim, badem yedim bi avuç güç verirmiş
ıhlamur,kuşburnu,adaçayı,çubuk tarçın kaynattı arkadaşım ondan içtim 3 kocaman kupa
ama gene burnum tıkalı
dr umu aradım kongest içebilirsin dedi, bugünde silikon hortumu çıkarıcaklar, akşam gidicez dr a

elifcim ne zaman istersen arayabilirsin sesimi duymak için
gelinimiz kahvaltı hazırlıyor şimdi bende size bi bakıyım dedim

Elifim günaydın tatlım aynen bütün haftanın temizliğini bende yaptım kışlıklarda vardı yapılcak ama cumhuriyet kutlamaları girince kaldı bu akşam kuzumla yaparız onlarıda, :)

Zehroşum tekrardan geçmiş olsun canım, yaptığın karışımdan bol bol iç cnm bol bol da dinlen, verdiği ilaç iyi kendine gelirsin biraz. Öpdüm.Afiyet olsun :)

Tünaydınlarrr

Kaçgündür giremiyorum ne var anladım sürekli eror verip duruyor yaaaa

dün malum tatildik evdeydik temizlikle geçti hafta sonuna bende rahatım ama bu hafta işteyim malesef
yarın çalışıyoss erken kaçarım inş.

hasta bebişler daha iyidir umarım benim kuzumda çarşambadan beri hasta ateş yok ama çok huysuz burun şar şar akıyor öksürükte başladı tabi hemen ilaca baladık bu sabah sarı gelmeye başladı burun akıntısı antibyotğe başlıycaz galiba bu gidişle

dün sabahtan bir baş ağsısı tuttu ilaçla geçirmeye çalıştım ama malesef akşam üzeir çok zorladı benii
dayanılacak gibi değildi başım kesseler hissetmezdim o derecefenaydı ağrı
kuzunun huysuzluğu üstüne gelince biraz eşim biraz benn idare ettik işte

zehramı dün aradım ağrısı çoktu kendiside yazmış zaten atlatıcan inş. canım gripte yakalamış birde aksilik 2 kere geçmiş olsun diyelim ozaman canımcım bol bol dinlen ve arkadaşının hazırladığı karışımdan içiver.

çok geçmiş olsun kadişim sana da yezdaya da
içiyorum cnm
bal, tarçın, limon karışımı yedim biraz öncede
sabah da ilaçlarımı içtim, inşallah en kısa zamanda toparlanıcam ve aranıza bomba gibi dönücemmmmopuyorumnanaktan

Selam canlarım...
Herkese hayırlı cumalar...
Kadişim, Zehram çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşalah tabi Yezdamda...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.........
merhabalar

hastalarimiz warmis
zehra&kadis cok cok gecms olsun acil sifalar dilerim

sağol canımcım

inş. canım biz dört gözle onu bekliyoruz zaten

Selam canlarım...
Herkese hayırlı cumalar...
Kadişim, Zehram çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşalah tabi Yezdamda...

sevilim teşekkürler inş. gidip eczaneden majezik aldım o bile fayda etmedi yawww nasıl bir ağrımıymış böleee

irem nasıl sen nasılsın canım daha iyidir inş kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…