Bebeklerimiz ve Biz

yok be yelizim o ben mutluyum diye mutlu oldu:ecrin_bebek:
ama ben dün çocuklar gibiydim ve oda espri üstüne espiri patlattı dr umun yanında bile sürekli kahkaha attık durduk

saçlarımıda kahve düşünüyorum cnmcımopuyorumnanaktan
yelizim ya gel sen şu şartları zorlada 21 inde yapalım buluşmayı
bayram sonrası kaynoş geliyo biliyosun artık zırt pırt çıkamam dışarıya
bi önceki hafta yap temizliğini zaten sen küçük evsin sana kim gelicek:1rolleyes:
sen gidersin annene kayınvalidene:1hug:

Son düzenleme:

bakk sen demek sıfırladıkk heee hani her halinle güzelsin diyordu sana bu erkekler varya hemen çark ediyorlarr :umursamaz:

neyse canım sen birde saçlarını boyatta ozaman görsün senii heeyytt kim tutars seni zehraa

maşallah zeynoya afiyet şeker olsun top top vitamin olsun kuzuyaaa

ya bende düşünüyorumda boyatmayı ama renge karar veremiyorummm yaaa

Tabii ki cnm espri maabında şettim. :)

Süper seçim olucak kanımca gözlerine tenine ve yeni burnuşuna yakışacak :) Loreal in süper parlak renkleri var çikolata kahve, koyu kumral süper bende boyuyorum ne yazıkki , beyazlar genetik.

Orası öyle zehra gelen pek olmaz ama temizliksiz bayramda olmaz. Hem biliyorsun durumu. Bakalım ayarlaya bilirsem katılırım, olmadı bensiz toplanırsınız:sinifsinif:

Kıs kambersız dÜĞÜn mÜ olur..
Ayarla ıŞlerını bebıŞım..
Bı gÜncÜkten bıŞıcık olmaz..
Halledersın....

Sohbet kkaynamıŞ bakıyorum da...
Ben de sıkılıyorum bÖlee buralarda..ıŞler Çok bındı tepeme...
BoĞuŞup duruyorum...

Bırınız yakınlarda olsanız da sıkılınca 2 adım gelıp bı kafa daĞıtsam nolurdu sankı

gerçektende elif yaa keşke sende istanbulda olsaydın kısss:a015:

yeliz ne yapar eder ayarlarsın sen eminim ben bunayerimseniben
ayrıca sensiz buluşma ne kadar keyifli olabilir kimafoldumben

ben geldim canlarım.tlfunumu kaybettim canım sıkkın.inşallah yarın eğitim alanında bulabilirm yoksa uçtu gitti tlf(
buluşma işine gelince gönül isterdiki 14 ünde yapabileyim bu sıkıntılar olmasın ama sicil olunca işiin ucunda çalışmak lazım.ayarlayalım da yeliz hepimiz olalım canım yaa

Selam şekerler...
Bugün babamız izinliydi.
kahvaltı falan derken saat 3 gibi ıstinye Park'a gittik. Biraz mağazaları dolaştırdık kuzuyu jetonlu oyuncaklara bindirdik yemek yedik döndük. Ne yalan söyleyeyim iyi geldi vallahi hem bana hem kuzuya...

Zehracım yeni halini beğenmene çok sevindim. Gönlüne göre olması çok önemliydi oldu Allahın izniyle...
Zeynomada maşallah götürmüş meyveleri löp löp et uzun uzun boy olsun kuzuma...

Betülcüm inşallah eğitim alanında unutmuşsundur. Bulamazsanda üzme kendini...

Kadişcim iyi yapmışsın randevu almakla. ıhmale gelmez varsa bir rahatsızlık ilaçlarla düşeltilir. Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah...

Varsa atladığım hepinizi öpüyorum en kocamanından....

sevilim ne güzel gezmişsiniz:dance:
bende gezmek istiyorum amahihoyyyt
şu bantlarım bi çıksın, bide araba alabilelim bende gezicem amaaaaaa:icecream:

sevilcim ne güzel etmişsniz valla süper geliyor insana.
inşallah kızlar ya bulurum birsürü tlf numarası var birde üstünde neyse bulamazsam sağlık olsun tabi.o kadar dalgınım ki balık hapı kullanmaya başladım belki iyi gelir diye unutkanlığıma

offf ne sınır su kk ya sabahtan berı acılmıyor bendemı sorun vardı acaba herkescıkler gırıp yazabılmış
Kadısım gecmış olsun cnm umarım onemlı bışı yoktur guzel haberlerını beklıyoruz
Zehroş 0 model halını hala beklemEkteyız cnm
Kızınada masallah bızım ogland meyve hastası fakat şimdl greyfurta takmış vazıyette.
Eftunncum sende tlf bulursun ınsallah cnm

Unuttugum varsa çok özur

Bu arada buluşmayı bayramdan sonra yaparsanız aranıza katılmayı çok ısterım hatta gelırımde

yarında arkadasım gelcek az önce tiramisu yaptım gelıncede kıymalı makarna yapıcam yemegımızı yıyıp çarsıya çıkalım dıyoruz

günaydın hatunlarr
kadişim o başğarısııı ıy ıyy bende de hep var , inşallah migren falan değildir
hatta bu aralar eğildiğim an bıçak gibi kulağımın sütüne doğru giriyor eğilemiyorum bu aralar , hatat tam kapıyı çaarken eğildim o sırada salak kafam bid ekapıyı açtım sağımı tutarken ağrı girdi diye sol tarafa kaıyı vurdum şimdi alnım şiş değilmiyor , iyiki kfayı kırmadım, azcuk aklımızı var oda gidecek bişey değil

bendenizde 3 gündür müthiş bir üşüme vardı eşim evde atletlerle dolaşırken ben böle sarmalanmış haldeydim , sebebi çıktı tabi , boğazlarım felaket burnumda akmaya başaldı dökülüyorum resmen, öksüürkte cabası, bişey değil çocuk zaten kurtulamadı hastalıktan bide benim yüüzmden tekrar edecek, kayınvalidem dün bendne geçti san deyip durdu üzüldü oda ?? , valla işe gelemsem kız benle kalacak daha çok geçecek diye işe geldim, yoksa hiç halim yok

doğumgünümden beri sürekli pasta yiyorum bu aralar çünkü çokfazla doğumgünü var etrafta , ee sonucu bana 4 kiloya patladı 4 kilo almışım yaaa
ühh dedimm

versek versek nasıl versek bilmiyorumkiiiiiiiiiii

zehracım maaşllah zeynoyaaa kıss tütüütüüüüü 41 kere

yavrim sende pek bi afettin tam oldun deseneeeeeeeeeeeeeeeee
çıtır çıtır yerler seni güselimmm :))))

hastayım ulen beeennnn, ayriyettende malum günlerimdeyim geneeeeeeeeeeeeeeeeee

yelizzz bacum kız şu pet şişeleree su koyup içinede elma sirkesi boca edip edip içiyomm valla sürekliii, iyi gelir mi bacım

zati kaldı şurda 20 gün ,işten çıkmama

dün melek öldürüdü bizi, bu aralar babaya çok düşkünüzzz, yemekte babasına kaşıkla yemek yediriyor, bak aferim tamam ye hasta olma tammam , bide acılı bişey yiyince acısı geçsin annecim diyip ağzına sokuşturum yemeği babaya bi ayndan acılı turşu veriyo arkasındanda bab accısı geçsin tamam diyip yedirdi adama,

evegeldik bu sefer almış eline bir bez baba sen hasta oldun deyip güya alnına bez koyuyoo, babacım sen şimdi cici oldun, ufff ufff ellerin buzzzz diyip elelrinin arasına alıyo sonrada şimdi sıcak diyo

zatenn yatıramıyorumda ben artık baba da babada babaaa, hatta öle bi ağlama krizine giriyorki babanın baa sı çıkıyo gerisi yoookkk çünkü ses çıkmıyoröyle bi ağlama katılarak yani, eşimde ben bişey yaptım zannedip koşa koşa geliyor alıyor kucaklıyor ah kuşum ah aşkım diye diye oda içli içli dudağı büke büke babaaaaaaaaa diyor .
:))))

Tünaydın Güzell anneler nasılnız bakayımmm

yelizcim elif ve zehraya katılıyorum sensiz olmaz daha doğrusu grup olarak herkes olmazsa olmaz benim için herkes bulunsun bayram sonrası olsun ozaman yelizde bulunsun emme benim çalıştığım hafta olmasın çalışanlar için ne zor program yapmak yaaa

sevilim ohh gününüz gün olmuş ne güzel eğlenmişsiniz kuzunda sevinmişir. yezdada öle öle eğlence merkezlerine bayılıyor kuzuların mutlu olması bizim mutlu olmamız demek zaten :) ayrıca geçmiş olsun dileğin için sağol canımcım öpüyorum seni ve iremciği

betüşüm geçmiş olsun canım telf kayıp olmuş inş. eğitim yerinde unutmuşsundur insan olan almazda müdürişyete veri inş. bılursun inş. canım yoksa can sağlığı artık

sibelcim teşekkürler canım eksik olma sizde iyi eğlenceler hüpletin bakalım tiramisuları efeyi öptüm

nimocum geçmiş olsun balım salgın herkesi vurdu yaaa sıcak bişeyler içç sürekli ilaçta varsa al mutlaka soğuk algınlığına yaa gelmezsen işe bütün gün senle kuzuyada bulaşıcak bu sefer acil şifalar en kısa iyileşmen dileği ile inş. canım yarın bakıcaz doktor ne diycek hayırlısı

nilede maşallah babacığını ısıtıyor he zillim bizim cadıda babacı olmuş bu aralar akşamları eve giderken ben gidiyom önden o babayı soruyor babam babam diyeee cimcime yüzüme bakmıyor bazen hiç bütün dünyası dilek olmuşşş yatıyor kalkıyor dilekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…