Bebeklerimiz ve Biz

slm canlarım
sohbet koyulaşmış emiri yollayıp gelicem , geçmişi de okuycam ama bi resim ekledim bakarsanız sevinirim
çok net değil am afikir verir belki

Acaba bizde ölemiydik yaa böle numara konusunda ama öle olsak sölerdi annem şimdiki nesil çocukları daha başka daha fenalar

yanlız kıyafet konusunda bana çektiğini itiraf ettiler annemle babamla :) geçen gün dediler
nerde cicili bicili bişey varsa getirirmişim bunu giydirin diyeee yok bu kıss kesin bana çekmişş

kızlar benim kuzu şimdiye kadar hep kahvaltıyı bulamaç yiyordu diğer şekilde çok denedim ama malesef
yemedi

bugünlerde artık bulamaçta yemeiyor sıkıldı zannımca bende dün kahvaltılık alıp annemlere bıraktım artık normal şekilde yapsın diyeee peyniri kesinlikle hiçbir şekilde ağzına sürmüyor
bir zeytin yiyor , çokokrem ve salam yumurtayıda bazen işine gelirse yiyor salamla çikolatyıda vermek istemiyorum çok ama ynapayım bugün yumurta yemiş birazda salamla ekmek yemiş öle öle alışırmı yaa

siz ne yapıyorsunuz kahvaltıda hele söleyinde değişik ne yapabilirim

Vaaay demek böyle bile güzel diyorsun, tamemen iyileştiğinde dahada beğeneceğin kesin o halde :) güle güle kullan arkadaşım.:)

saol yelizcimmmm

saol betülüm
yapma yaa, ödümüz kopuyo, allah korusun hepimizi bu felaketten

saol kadişimmm

ayy hava ne soğuk yaaa acayip evde ısınmıyorr napıcaz bu kış boyu bizzz

sorma kadişim şimdi böle olursa, önümüzdeki günlerde daha da soğuk olur

aynı sıkıntı bizde de var kadis..
bayağıdır kahvaltıyı bulmaç gibi yediremiyoruz..
peyniri de ağzına sürmüyor..
ama yumurtayı seviyor..
suda yağda fark etmez canı isterse güzel yiyor...
istemezse o da yok..
çokokrem babannesi veriyormuş ekmekle..hiç bişey yemediği zaman..ama her zamn çıkmıyo sofraya..
bi zaman mısır gevreği veriyordum ben...
şimdi onu da yemiyor..
peynirli omlet yaptım yemedi...
salam sosis pek sevmiyo..
arada bizden görürse iki atıştırıyo..
ben bu aralar sürekli portakal sıkıyorum kahvaltıya...hepsi bu işte...
değişik aklıma bi tek tabağı süslemek geldi..
mesela omleti yusyuvarlak yapıp seytinden göz domatesten ağız maydonozdan saç falan yapıp süslemek..
işe yarar mı bilmiyorum bizimkiler küçük..
3 yaş üzerinde işe yarıyor bu yöntem...
bi de simit poğaça tarzı şeyler yapılabilirç..
ruze onu da yiyorrr

Kadis benim kuzuma yumurtayı yasakladık elerjiden dolayı, domates salatalık peynir(pınar beyaz sa bayıla bayıla) zeytin yada zeytin ezmesi çikolata, pekmez, reçel allah ne verdiyse ekmek üstü yapıp lokma lokma veriyoruz, 1 saat sonrada ballı sütünü veriyoruz. Şimdiden az yemesi normal yeni başladı zamanla düzelir.

kadişim geçmiş olsun dün gece yezda huzursuzlanmış, inşallah hasta falan olmayacaktır

kahvaltı konusuna gelince
krem peynir, kaşar, yeşil zeytin, helva, domates, salatalık, melemen yer zeynep oda iştahı olduğunda
salamada bayılıyo ama vermek istemiyorum
tost seviyo bide kızlar, yumuşaak sandvich ekmeğine yapınca karnı açsa yiyo işte

kaynana konusuna gelince benimkide bayramdan sonra gelicek
ben yandım şimdi
tartışmalarımız başlıycak çocuklar yüzünden oluyo sadece ben ne desem tersini diyo çocuklara yüz veriyo, dediğiniz gibi bizim otoritelerde ayak altında:umursamaz:

Son düzenleme:
elifcim benimkide peynir yemiyor her çeşit denedim peyniri kaşar krem beyaz dil karper hiçbirini yemedi
cadı böreğin içinde falanda yemiyo ağzına gittinmi tükürüyor hemen

yumurtayı haşlıyorum sulu şekilde öle seviyor yada orta pişmiş şekilde olucak
onun dışında saydıklarımı yiyor

yelizcim evet deno alerji olmuştu dimi hatta buluştuğumuzda kaşınıyordu hatırladım bizimki domates salatalıkta seviyor onlardan belki yerr dediğin gibi peşinede süt veririm bazen istiyor zaten yavaş yavaş alışır herhalde

zehracım tostu deniycem bide belki sever ve yer zaten ekmeği kıtır seviyor hoşuna giderse yer
malesef dün gece zor geçti ama inş. geçicidir diyorum

Sütü bardakdamı içiyor biberondamı kadis? ben biberonu bırakılı çok oldu kamışlı bardak aldım ondan hemen hüpletiyor, onlar kirliyse kamış koyuyorum bardağın içine öylede hoşuna gidiyor.

Görüşürüz zehroşum

canım akşam yatmadan önce süüü diyor veya yatınca toksa ben 23:00 gibi veriyorum birde gece 04:00 gibi veriyorum kalkıp tekrardan bebe bisküvisi katıyorum canım içine onun için biberonla içiyor şuan
belki biraz ilerde bardakla içer kamış hoşuna gidiyor myve suyu içerken falan ama bardakta denemedim hiççç

ya kızlarr benim birsüredir devam eden baş ağrım varya ben yavuz selim hast randevu aldım dahiliyeye acaba doğru yeremi aldım ki ? başka hang bölüm olurki herhalde dahiliyedir. burdaki arkadaş haftada 4 gün max kursuna gidiyor cuam günü tam gün şirkette oluyor o cuma burda diye cumaya aldım randevuyuda bakalım ne diycek doktor

Benimde var kadis zamanın birinde bende dahiliyeye gittim, stres dedi. Ama ben kansızlığa bağlıyorum.
Git bakalım ne diyecek.

gidecem bakalım yelizcim migren olmasından korkuyorum

uzman tv den dinledimde şimdi benim enseden başlayıp kafama doğru yayılıyor ve sanki böle mengeneyle sıkıştıryorlar kafamı gözüme vuruyor ağrı birde aşağı eğilemiyorum orda anlatılanlara bakılırsa migren olabilir bende iyi düşünelim iyi olsun kansızlıktanda olabilir benim geçmişte yine olmuştu kansızlık demişti b 12 vitamini vermişti yollamıştı doktor ozamankiyle şimdiki ağrı arasında fark varr şimdiki daha kuvvetli

geçmiş olsun cnm
ihmal etme..
migren çok kötü cnm aklına bile getirme...
bu arada benzer sikayetler bir dönem bendede vardı dr. sinizütten demişti..a
acil şifalr

geçmiş olsun cnm
ihmal etme..
migren çok kötü cnm aklına bile getirme...
bu arada benzer sikayetler bir dönem bendede vardı dr. sinizütten demişti..a
acil şifalr

sağolcanım teşekkürler inş. canım kötü düşünmüyorum sadece şüpheleniyorum umarım değildir

sen nasılsın albina nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…