Bebeklerimiz ve Biz

cnm çok geçmiş olsun, inan bende bilmiyorum hangi bölümden randevu alınır baş ağrısı için
senin sürekli ağrıyo , sürekli bahsediyosun cnm ya
çok geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur, hadi hayırlısı bakalım

birde seni tebrik ederim hem 23 de süt veriyosun yezdaya hemde gece 4 de kalkıp beb bisküvisi ile veriyosun vallahi bravooooo

ben akşam yatarken bile süt içirmiyorum korkumdan yatağa işer diye
dün bezledik ama yapmadı sabah götürünce wc ye yaptı
bezemesek kesin yapardı ama:)

selamlar kızlar ..
nasılsınız bakalım..
zehroşum sargın çözüldü sanırım..
nasıl şişlikler indimi..

hoşgeldin zeynepcim
evet cnm alçım alındı ama bant taktı bu seferde
1 haftada bantla gezicem
sonuçta çok hassas şu an burnum
yatarken falan yana yatarsam ya da burnumun üstüne falan yamulmasını önlermiş:))
bide çevrenin bana karşı yani burnuma karşı daha dikkatli davranmasını yani darbe almamı engellermiş
şişliklerim henüz tam inmedi, 1 ayda falan anca inermiş cnm
buna şükür bu haliyle bile tam istediğim gibi
elimle dokunduğumda kemer gelmiyo artık elime:lepi:

zeyneple yatıcaz dedik ama üst katta öğretmen arkadaşım var o kahveye çağrıdı 8 aylık çok tatlı bi kızı var, sohbet ettik biraz döndük evimize
ama zeynep uyumadı bi türlü
şimdide kayuu izliyo hanfendi
1.5 kg mandalina ve yarım muz yediicokacimcoook

saol canancımmm
kullanıcam inşallah
saçlarımın renginide değiştirmek istiyırum bu aralar
dün eşimle dr dan gelirken arabada konuşuyoruz da onunda çok hoşuna gitti burnuşum herhalde
hatunu sıfırladık diyoooo:jeyyar::icecream::teytey:

delirdim bi saattir msj yollamaya çalışıyorum off..zehracım gözün aydın canım..güle güle kullan burnunu.seni face ekledim kabul edersen sevinirim kk ağır açmıyor yeni burnuna face den bakayım bari:))

zehracım elin değmişken deiştir tüm istediklerini.gerçi ben senin şaç rengini sana çok yakıştırıyorum ama olsun deişiklik her zaman iyidir..bende boyatacam zaten:))

mevcancım hemen kabul ederim faceden ama orda da yeni resmim yok
birde kızlar sizden ricam ailemden ameliyat olduğumu bile olmadığı iöin face de yorum yaparsanız burnumdan bahsetmeyin olur muopuyorumnanaktan

tamam canım sen ekle yeni halini biz bahsetmeyiz..deriz ki zehra sana ne olmuş böyle zaten güzeldin sanki olmuşsun bi afet :)

bak sen canan:1rolleyes:
sen var ya senn:icecream:
zaten dr umun dediği doğal olsun ki seni uzun zaman görmeyen biri bile estetik olduğunu düşünmesin
sadece sende bi güzellik var ama çözemedim ne? desinler
beni hiç değiştirmedi yeni burnum ben aynı ben
ifademle herşeyimle aynıym yani

çoğunun anlayacağını sanmam

canım bır yazıyorum sonra oglum durmuyor öğretmenım..gecen yıl ucretsız ızındeydım bu yıl tekrar basladım goreve..

ne güzel eğitimcisin yani
ilköğretimde mi öğretmensin, kaçıncı sınıfı okutuyosun ve tek çocuğun mu var
ne çok sordum demi
ama seni tanımak içindi hepsi:ecrin_bebek:

Bak seeen demek sıfırladık diyor, hani her halinle beğeniyordu, hani sen böylede güzelsin sözleriii varya bu erkekler bilmemki ne demeliklava:

Saçlarını ne renk yapıcan, bence; karamel , yada kahve sana daha çok yakışır...!

Son düzenleme:

sağol canım evet çok sık oluyor malesef artık gitmem gerekiyor .
inşallah canım inşaalah bende öle olmasını diliyorum bakalım hayırlısı
napim be zehram mecbur bugünlerde zzten iştah yokk açbeğil aç dolanıyorr birde çocukken süt içmiyordu yazmıştımda bilmem hatırlarmısın kalsiyum eksikliği fazlasıyla varr kuzuda yoğurt yemez peynir yemez bari sütü düzgün içsinde yavrumm kemikleri kuvvetlensin bebe bisküvisinide tok tutsun diye veriyom canım

belki wc olayını başlatsam bende vermem geceleride şuanda öle bir dert yokya rahatım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…