Bebeklerimiz ve Biz

hah benim herüfün kafasına saksı düşmüş herhal..aradı şimdi özürdiliyor..haklısın salaklık bende çocuk hasta istersen bende gitmeyeyim dedi..anam bunlar ne gel git akıllılar..

canım sağol ,alişim nasıl , bayram elimi öpmeye gelicekmi bak ben kız annesi olduğum için öncelik siz gelirsiniz şimdiden ikramların hazırlık aşamasına başladık...
sizde ne var ne yok neler yapıyosun bayrama ,
temizlik bittimi ?

iyiyiz bizde canım sağolasın geliriz tabii :)))) hazırla şekerleri harçlıklarıcokacimcoook
valla napalım iş bitermi koltuklar temizlendi halıları vercem perdeler yıkancak daha bide baklava yapcam fırsat bulursam işte böylee sarmayıda unutmayalım tabiii hihoyyyt

kızlar ya maşallah valla birden nasıl çoğaldık herhalde bu günün en online olan halindeyiz toplucaaaaaaaaaa
jegeciğim iftara misafilerin varmış koılay gelsin bu arada benim kürdan kebabı harika oldu millet bayıldı valla çok sağol canım hatırlamışkeneŞeniz
yelizim resimleri yolladın anacım bak bakem beğenecenmi oğluşumun montunu vede tulumu gerçi ben tulumu iade edip ayakkabı aldığımı söylemişmiydimkaydirigubbakcemile3 çünkü 92 cm di tulum ee benim oğlan zaten :jeyyar: bende virdim geriiii
drydeniss canım valla bence parmak izide yoksa tanıdık bu işi yapan ya ne bileyiö krşı komşuda soyulmuştu değilmi???ne diyelim zaten hayrını görmez hiçbirinin merak etme canımklava:
monpetitcim canım iyiyim sağol inşallah yarınn ilacı bitireceğim perşembeyede oruçtutmaya başlayacağım kendimibu ramazan bir garip hissettim sonunu bari tatayım biraz.
bu arada çokmu soğuk izmir canım ben gelirkene o zaman yelek falan alayım egeye bu durumda:uhm:
berfinsena çok çok geçmiş olsun diyorum umarım bir daha haketmediğin sorunları yaşamasıın sen güçlü bir kadınsın sağlam duruşununda bu iyi yerlere gelmende çok etkisi vara.s.

kocaman bi AMINNNNN diyorum

yuwanın toparlanmasina sewindim Allah bozmasin ,nazarlardan koruusun
sağol canım benim iyi dileklerin için

hah benim herüfün kafasına saksı düşmüş herhal..aradı şimdi özürdiliyor..haklısın salaklık bende çocuk hasta istersen bende gitmeyeyim dedi..anam bunlar ne gel git akıllılar..
kızma tatlım boşver sonra oda neden böyle konuştum der kendine kızar onlardada denizler gibi hep gelgitler var ,
bu arada berfeme geçmiş olsun biz eylülsenayı 3 gün önce götürdük dpktora ama hala çok geçmedi arada hep burnu akıyor yavrum benim ,okadarda dikkat ediyoruz ,teyzeleri
kızım 2 gündür ede ede diyor benim kız eski türçeyle dillleniyor ama çooook tatlı söylerken ,
Berfinsena...maşallah canim allah birdaha yaşatmasin
kimseye yaşatmasin...yuvaniza nazar değmesin...
arkadaşım çok sağol hiç birimize yaşatmasın mevlam

merhaba kızlar benimde 9.5 aylık bi oluşum var.bide derdimiz tabi bu çocuğu topraklardan alamıyoruz sizce ne yapmalıyım.saksıların dibindeki toprakları aına atıyor.bal gibide yiyor.ne yapcaz bilmiyorum bin kerede anlatıyorum onun yenmeyeceğini doğal olarak beni anlamıyor.saksıları dısarı cıkardım ama balkon açık olunca yada çamasır asmaya kalkınca kaşla göz arasında yine toprak yiyor.sizinkilerde de böle bi sorun var mı?ayrıca neyin yenip neyin yenmemesi gerektiğini bilyor.şimdi anlatacağıma gülmeyin.gecenlerde altını aldım bezi güzelce kapatıp yukarı koydum üstünü giydirmek için çabalarken zil çaldı bende kapıya yöneldim tabi.tam o sırada bi öğürme sesi geldi içerden bide kostum baktım ki biizm ki al sen o bezi içindekini aç emziğini batır içne parmaklarını sok parmaklar desen malum.pislik iiçinde en sonda azına deydirmiş herhalde midesi kalktı.şimdi bez görse transit yanından geçiyor.yani onu yememesi gerektiğini biliyor.ama bu toprak işiyle basa cıkamıyorum.ne yapsam

klasik erkek canım boşver hemen anlamışama hatasını sen ona bak birde dediğim dedik olanlar varrrrrrrsengözlerimebaksanab

demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilecegini okumustum

demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilecegini okumustum

yanılmıyorsam 5aylıktan beri belki daha da erken olabilir demir ilacı veriyorum ve hergün kahvaltıda 2 tatlı kaşığı pekmez yediriyorum.:ecrin_bebek:acaba doktora götürsemde bi ölçtürsem mi kan sayımını..çocuklarının basına böle bişey gelen var mı acaba

grafiti demek bezindeki kakayı yaladı heee
bak sen yaramaza kırk yıl düşünsem bezin bantlarını açıp yiyeceği gelmez aklıma...
birde artık kaçıyor demek...
toprakla ilgili bende demir eksikliği diye biliyorum...dr una sordunmu hiç...?

canım ya götür baklım neden o dişleri damağının içinde çıkmak için neyi bekliyormuş alişimizin:1no2:
ben aynı be canım izmirde gidicez cumartesi günü.malum bu hafta yoğun ama 9 gün tatil yatarım artık bolbolmirmirmirmir
danam ben anlamadım berfinseanyla konuşmaınza kulak kabarttımda siz el öpmeyimi gidiyorsunuz kız anası falan dedi ya berfin sana yevrüm dünürmü değiştirdiniz yoksa normal ziyaretmi sanki öbür türlü anladımda senin dünür zeynep değülmüydü duymasın vallasengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

canım merhaba hoşgeldin aramıza öncelikle.
canım oğlunun toprak yemesi bence bir takım eksiklikten dolayı ona ihtiyaç duyabilir bence hemen bir doktora götürmelisin rahmetli babanem anlatırdı eskiden köyde bebeklerinin toprak yediğinden yada işte kiremtilerden parça alıp falan anlamazdım tabi bence götür doktora kanına baktır ve eksiklik varmı öğren daha çok küçük ve midesine gidecek toprakparçaları ona çok zarar verebiliryasakkelime
kakasını yemesi için de olabilir yani bazı bebebklerin yaşadığı bir tecrübedir yani :roflol::roflol: güldüm kızma ama bende aynı haltı yemişim küçükkene bu yüzden büyükler kakasını yiyen güzel olur bilem derlerrrrrrr:roflol::roflol:

bende bu toprak yeme alışkanlığını demir eksikliğinden diye duymuştum..sanırım bu konuda sana en iyi yardımcı olacak kişi bi uzman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…