- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.981
canım sağol ,alişim nasıl , bayram elimi öpmeye gelicekmi bak ben kız annesi olduğum için öncelik siz gelirsiniz şimdiden ikramların hazırlık aşamasına başladık...berfinsena canım hoşgeldin Allah kimseye dert tasa vermesin herşeyin yolunda olmasına sevindim gerçi ben görmemiştim o yazıları çünkü epeydir bakamıyorum ama senin için herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
canım sağol ,alişim nasıl , bayram elimi öpmeye gelicekmi bak ben kız annesi olduğum için öncelik siz gelirsiniz şimdiden ikramların hazırlık aşamasına başladık...
sizde ne var ne yok neler yapıyosun bayrama ,
temizlik bittimi ?
saol hayatımJege slm şekerim iftara misafirin varmiş
kolay gelsin demek derin dede sinyaller var..
Allah şifa versin
sağol canım benim iyi dileklerin içinkocaman bi AMINNNNN diyorum
yuwanın toparlanmasina sewindim Allah bozmasin ,nazarlardan koruusun
kızma tatlım boşver sonra oda neden böyle konuştum der kendine kızar onlardada denizler gibi hep gelgitler var ,hah benim herüfün kafasına saksı düşmüş herhal..aradı şimdi özürdiliyor..haklısın salaklık bende çocuk hasta istersen bende gitmeyeyim dedi..anam bunlar ne gel git akıllılar..
arkadaşım çok sağol hiç birimize yaşatmasın mevlamBerfinsena...maşallah canim allah birdaha yaşatmasin
kimseye yaşatmasin...yuvaniza nazar değmesin...
cok sewindim afiyet olsun şekerimjegeciğim iftara misafilerin varmış koılay gelsin bu arada benim kürdan kebabı harika oldu .
hah benim herüfün kafasına saksı düşmüş herhal..aradı şimdi özürdiliyor..haklısın salaklık bende çocuk hasta istersen bende gitmeyeyim dedi..anam bunlar ne gel git akıllılar..
merhaba kızlar benimde 9.5 aylık bi oluşum var.bide derdimiz tabi bu çocuğu topraklardan alamıyoruz sizce ne yapmalıyım.saksıların dibindeki toprakları aına atıyor.bal gibide yiyor.ne yapcaz bilmiyorum bin kerede anlatıyorum onun yenmeyeceğini doğal olarak beni anlamıyor.saksıları dısarı cıkardım ama balkon açık olunca yada çamasır asmaya kalkınca kaşla göz arasında yine toprak yiyor.sizinkilerde de böle bi sorun var mı?ayrıca neyin yenip neyin yenmemesi gerektiğini bilyor.şimdi anlatacağıma gülmeyin.gecenlerde altını aldım bezi güzelce kapatıp yukarı koydum üstünü giydirmek için çabalarken zil çaldı bende kapıya yöneldim tabi.tam o sırada bi öğürme sesi geldi içerden bide kostum baktım ki biizm ki al sen o bezi içindekini aç emziğini batır içne parmaklarını sok parmaklar desen malum.pislik iiçinde en sonda azına deydirmiş herhalde midesi kalktı.şimdi bez görse transit yanından geçiyor.yani onu yememesi gerektiğini biliyor.ama bu toprak işiyle basa cıkamıyorum.ne yapsam
demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilecegini okumustum
SEMİHACIM iyiyiz sen nasılsın, oğlumda iyi uyuyor şimdi hergün yaramazlıkları dahada artarak devam ediyor erkek çocuklar daha yaramaz oluyor sanırım sen nasısın bebişin nasıl?
iyiyiz bizde berra yaramazlık ypmanın zevkini yeni yeni anlıyor.öğrendikçede yapıyor.bende onun peşinde koşturmakla meşgulum.
jegecim slm kolay gelsin sana.
berfinsena herşeyin eskisine dönmesine sevindim.allah bi daha sende dahil kimsyee yaşatmasın.
drydeniss slm canım
mev*can takma kafana erkek milleti her zaman algılayamıyorlar olayları hepsi aynı
hoşbulduk yevrümm iyiyim işte nolsun evde oturmaca aynen devammirmirmirmir
alişde iyi yaramazlık yapıyor durmadan sıpam işte
yok anam diş miş valla dert oldu içime bayramdan sonra hacettepeye götüreceğüm bakalım bi araştursunlar evladımın dişlerini
sen ne yapıyorsun ne var ne yok bakiiiimmm
merhaba kızlar benimde 9.5 aylık bi oluşum var.bide derdimiz tabi bu çocuğu topraklardan alamıyoruz sizce ne yapmalıyım.saksıların dibindeki toprakları aına atıyor.bal gibide yiyor.ne yapcaz bilmiyorum bin kerede anlatıyorum onun yenmeyeceğini doğal olarak beni anlamıyor.saksıları dısarı cıkardım ama balkon açık olunca yada çamasır asmaya kalkınca kaşla göz arasında yine toprak yiyor.sizinkilerde de böle bi sorun var mı?ayrıca neyin yenip neyin yenmemesi gerektiğini bilyor.şimdi anlatacağıma gülmeyin.gecenlerde altını aldım bezi güzelce kapatıp yukarı koydum üstünü giydirmek için çabalarken zil çaldı bende kapıya yöneldim tabi.tam o sırada bi öğürme sesi geldi içerden bide kostum baktım ki biizm ki al sen o bezi içindekini aç emziğini batır içne parmaklarını sok parmaklar desen malum.pislik iiçinde en sonda azına deydirmiş herhalde midesi kalktı.şimdi bez görse transit yanından geçiyor.yani onu yememesi gerektiğini biliyor.ama bu toprak işiyle basa cıkamıyorum.ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?