- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.001
müüü çok soğuk değil ama yinede yanında ince bir hırka bulundur sbah kapalıydı az önce yağmur yağdı şimdi günlük güneşlik
jege kolay gelsin canım
grafiti hoşgeşgeldin bencede bir kan sayımı falan yaptırın
mevcan en azından yaptığı hatayı anlamış canım
çok teşekkürler canım arkadaşım hepimizin yuvasından böyle sorunlar uzak olsun ,ilgin alakan için tekrar sağola.s.a.s.kızlar ya maşallah valla birden nasıl çoğaldık herhalde bu günün en online olan halindeyiz toplucaaaaaaaaaa
berfinsena çok çok geçmiş olsun diyorum umarım bir daha haketmediğin sorunları yaşamasıın sen güçlü bir kadınsın sağlam duruşununda bu iyi yerlere gelmende çok etkisi vara.s.
tatlım hoşgeldin a.s.bencede arkadaşların dediği gibi demir eksikliği anlattıkların öyle gösteriyor hemen doktora götür derim bebişin midesi mahvolur ALLAH korusun ,bir anlık dalğınlıktan yararlanır bebekler bunada biz annelerin dikkat etmesi gerek yavrum kakayı dahi denemiş ay ne kötü olmuştur midesi ALLAHIM esirgesinmerhaba kızlar benimde 9.5 aylık bi oluşum var.bide derdimiz tabi bu çocuğu topraklardan alamıyoruz sizce ne yapmalıyım.saksıların dibindeki toprakları aına atıyor.bal gibide yiyor.ne yapcaz bilmiyorum bin kerede anlatıyorum onun yenmeyeceğini doğal olarak beni anlamıyor.saksıları dısarı cıkardım ama balkon açık olunca yada çamasır asmaya kalkınca kaşla göz arasında yine toprak yiyor.sizinkilerde de böle bi sorun var mı?ayrıca neyin yenip neyin yenmemesi gerektiğini bilyor.şimdi anlatacağıma gülmeyin.gecenlerde altını aldım bezi güzelce kapatıp yukarı koydum üstünü giydirmek için çabalarken zil çaldı bende kapıya yöneldim tabi.tam o sırada bi öğürme sesi geldi içerden bide kostum baktım ki biizm ki al sen o bezi içindekini aç emziğini batır içne parmaklarını sok parmaklar desen malum.pislik iiçinde en sonda azına deydirmiş herhalde midesi kalktı.şimdi bez görse transit yanından geçiyor.yani onu yememesi gerektiğini biliyor.ama bu toprak işiyle basa cıkamıyorum.ne yapsam
bende alsam şu tarifi merak ettim doğrusu a.scok sewindim afiyet olsun şekerim
amin canım amin çok sağol:1hug:berfinsena herşeyin eskisine dönmesine sevindim.allah bi daha sende dahil kimsyee yaşatmasın.
1.3. ve sonuncu resimlere bayıldım...hele ağzında emzir dayı gibi elinin kaldırmışya çok hoş..:)
amam ben tukumu böyle görmemiştim benim görüdüğüm kollar ve baş açıkda diğerlerler bütün
şekilde idi...
saol cnm..öpüyorum
Mücüm nerden buldun bu yazıyı...
Dr.Şükrü Cido denizin Dr u da merak ettim...
grafiti demek bezindeki kakayı yaladı heee
bak sen yaramaza kırk yıl düşünsem bezin bantlarını açıp yiyeceği gelmez aklıma...
birde artık kaçıyor demek...
toprakla ilgili bende demir eksikliği diye biliyorum...dr una sordunmu hiç...?
gızz delü şimdi geldim çarşıdan valla terledimnan dana neresi günlük güneşlik
şakır şakır yağmur yağıyor burda.
az sonra orayada gelir çabık git gel çarşıya.
bu arada istiyom ben bayılırım salatalık turşusuna.
saol canım benimCANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÇOK
DİKKAT ETMEK LAZIM BİRDEN HAVALAR SOĞUDU
KIŞLIK HİÇ BİŞEYİMİZ YOKTU HEP KÜÇÜKLERDİ
ACİL ALIŞERİŞ YAPTIK BİR SÜRÜ CİCİLER ALDIK ÜŞÜMEYELİM DİYE :))
İNŞALLAH HASTA FİLAN OLMAYIZ AMAN ALLAH KORUSUN
gızz delü şimdi geldim çarşıdan valla terledim
ama akşama doğru yağa bilürmüşş
tamam bebeğüm adresini yolla hemen göndereyiz sana
saol canım benim
alişimizde cicilerini güle güle iyi günlerde giysin
selamın hellooooooooo garularrrr
laptopumu aldım anacımmm adslimide bağlatayım yanınınzdayım anammmm kaçışınız yok bendennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?