Bebeklerimiz ve Biz

nimom hoşgeldin cnm
laptopun da hayırlı olsun
çok sevindim almana
repte kutlamıştım meleğimin doğumgününü
şimdi burdan da nice mutlu yıllara diyorum
resim bekliyorum ayrıcana

:) çok hoş neyseki okulun yakin canim sorun değil...
Zeyno hn. Hem uyumuyor hem uyutmuyor geceleri..
Gündüzde anasinin koynunda sicakliğinda uyuyor
yerim ben o cimcimeyi..

iyi akşamlar kızlar
yemeği çok kaçırdım bu akşam
acayip şiştim rahatsızlık veriyor.
siz neler yapıyorsunuz.

merhaba kızlar, harala gürele günler geçiyor bu aralar daha da hızlı. Eee nasılsınız bakalım, bu aralar kimseleri göremez oldum. Ben yavaş yavaş bayram temizliği gibi birşeyler yapıyorum, kızımın bayramlığını aldım yarın papalarını bakmaya gideceğiz, ilk bayramımız. Geçen sene karnımdaydı bu sene kucağımda kuzum ne güzel.

Tatar doğum günün kutlu olsun, çoluğun çocuğunla nice sağlıklı yaşlar diliyorum
Ali'nin annesi sende hoşgeldin tekrar, keyifler nasıl

Birde replerinize :lepi: daha da önemlisi replerinize eklediğiniz o güzel mesajlarınıza senağlama teşekkür ediyoruma.s.

aaa semiha senin repinle özel üye olmuşum, kendimi çook özel hisediyorum teşekkürler rep veren altın bulsun kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar edacım özel üyeliğin hayırlı olsun canım...

bende yarın kendime birşeyler bakmaya gideceğim

çocukların kini hallettik ehhh sıra bende dimi ama geçen bayram aldığım pantolonu bir giydim iki beden büyük nasıl sevindirik oldum anlatamam..hihoyyyt

eklemedim fatoşcum, çünkü çok az resmi var
çok uykusu gelmişti, huysuzlandı, 2 - 3 resim anca çekebildik onlarda pek güzel çıkmadı
gene de ilk fırsatta eklerim senin için

olsun zeynep herhaliyle güzeldir
ikindin bizde ebrarla uyuyakalmışız iyi alıştım bende ramazanda normalde gündüz hiç uyuyamıyordum

Herkese günaydın güzel mutlu sağlıklı huzurlu neşeli bol bereketli bir geçiririz umarım.

Denom haftasonundan beri iyiden iyiye anne demeye başladı babası soruyor bu kim kızım Annee diyor..
Ben soruyorum ben kimim kızım Anneee diyor..Nasıl güzel bir duygu anlatamam..!
Allahım herkese nasip etsin..Bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..Yavrularımızı bizlere bağışlasın.(aminnnnn)

Sabah sabah pek bir duygu yüklüyüm ben nedense..!

Herkese günaydın,
güzel bir gün tatlı sohbetler diliyorum hepinizea.s.
yelizim günaydın çok güzel dimi anni anne daha otmatiğe bağlasın deno bak sen o zaman göreceksin:lepi:
biizmki gece anne diyor ben efendim diyorum sonra o bla bla bişey söylüyor sonra yine anniiiiiiiiiiiiiiiii efendim sonra yine bla bla bişeyler ve gecemiz inan hep aynı kelimelerle geçiyorkafamçokkarıştı
Allah her isteyeni anne olmayı nasip etsin gerçekten hiç birşeye değişilmeza.s.

herkese günaydın, dün yine tüm günümüz hastanede geçti ardanın hırıltısı devam ediyordu, tekrardan gittik, dr bu sefer penisilin iğne yağtı, hemşireler test yapmadan iğneyi vurmak istediler, ben de bunu kabul etmedim, oğlum deneme tahtası mı yani, ya alerjik bir reaksiyon olursa, sorumluluğu da üstlenmiyorlar, ben de yaptırmak istemiyorum dedim ve çıktım, antibiyotik tedavisine devam ediyoruz

berkan da ishal olmuştu, onu da muayene etti dr, öksürüğü devam ediyordu, ona da antibiyotik, bir sürü ilaç verdi, eve geldik kualağım ağrıyor demeye başladı, eşim masaj yaparak uyuttu, çok şükür bu sabah daha iyiydi uyandığında

günlerim böyle hastalıklarla geçiyor,evin heryeri ilaç, allah beterinden korusun ama çok zormuş ya

denomuza aferin:lepi:, insanın nasıl da hoşuna gidiyor anne sözünü duymakk:asigim:

arda bey daha çok baba baba diyenlerden, uykusu geldiğinde bir de acıktığında anneee diyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…