Bebeklerimiz ve Biz

canım istanbılamıııııııı geldin danam sengamyoncuiremsu
valla benim içnde aynı ne kk lı oluyor nede kk sızkaydirigubbakcemile5

ben burdayım.napıyosunuz hepiniz? kayra çok huysuz bu aralar.
dişimi çıkacak acaba? mızmız oldu çıktı..
geçmiş olsun canım diştir canım muhtemelen varmı damaklarda bir durum??

canım inan çok sabrediyorum ama bir anda bende delleniyorum yorgun argın eve git birde egenin huysuzlanmalar bitiriyor Allah eksikliğini göstermesin yavrumun tabi ama sabır sabır sabr taşı oldum hiç birşeyden memnun değil senağlamakızıyprum ağlıyor sonra gel barışalım diyorum bir öpücük ver gıdıktan diyorum veriyor:asigim: sonra yine anniiii anniiiiiii gezelim diyor alt kattaki kadında şikayet etmiş bizi çok gürültü oluyor diye iyice pskoljim bozuldu:a015:
canım toplamda 3 keremi yiyor birde emiyor dimi extra.peki katımı bayağı tanelimi yiyecekleri benim dana püğtürlü bile yemiyor çıldırıcam:a015:

mavili nasılsın canım
ruze nasıl
bende senin gibi istanbula hayran kaldım.
ilk defa evlendiğim sene gitmiştim.
görümcem leventte oturuyor.
sürekli gidiyorum artık ve her gittiğimde istanbula aşık olarak geri dönüyorum.
kanımı kaynatıyor o şehir benim

iyim canım sen nasılsın?
kızım iyi çok şükür bensizliğe alışıyor işte..yapışık ikiz gibi yaşadık 9 gün şimdi bocalıyor...ah istanbul....
ne güzel şehir vaslla....bi daha görrüm inşlahh

mavilim hadi ekle merakla bekiyom fotoları
serap nasıl cnm, ne zamadır uğramıyo buralaraÇok üzgünüm çoook
oysa onun sohbeti çok farklıydı, bayılıyodum onun yorumlarına:B]

ekledim canım resimleri...bakabilirsiniz...
bizim için çok güzel ve çok önemliydi istanbulu görmek...
serap ı yakından bi görseniz bi insan ancak bu kadar cana yakın ancak bu kadar dobra olabilir..
misafirperver...çok iyi birisi...
serap yoğun canım..kızı (helin) huysuzmuş bu aralar..uyku problemi var...
zamanının tümü onunla geçiyor..internete girincede evden işleri yürütüyormuş ancak o zaman girebiliyor.onda da kk ya vakit kalmıyor..
kurbanda ürdüne döenecekmiş...
bizi ürdüne davet etti..benim herif bozdu niyeti seneye yaza oraya da giderriz biz bu gidişle:1hug:

cnm emire bende pütürlü hiç bişey yediremiyodum ama zeynep maşallah alıştı ne versem yiyo, tabi tadını beğendiği sürececokacimcoook
evet cnm ya 3 öğün anca yiyor, o da az yani
memeye çok düşkün sabaha kadar meme ağzında uyuyo zaten sabah ta karnı tok oluyo emdiği için, uyanır uyanmaz yedirmiyorum kahvaltısını, 1 saat falan geçince anca acıkıor zaten
bi de çay delisi cadım benimkaydirigubbakcemile2
çok açık şekersiz çay veriyorum kahvaltı da o da kandırmak amaçlı, yumurtayı tıkıyorum ağzına, tam çıkaracakken, çayı gösteriyorum onun sayesinde yutuyo zillim benimkaydirigubbakcemile5

evet teyzesi büyüdü bayağı, saçları iyice sarıya dönükleştihihoyyyt, inşallah gene buluşuruz bi mekanda kışında haftasonu falan ayarlarsak bi kahve içimlik görüşürüz hasret gideririz bi gün:asigim:

error lu bir günden herkese merhaba...
mavilim dream im mirrorum şu an topicte kimler varsa herkese kucak dolusu öpücükler..
dünden beri evde bi uğursuzluktur dönüyor..akşam koca bi şişe pekmezi mutfak halısına boca ettim ne halı kaldı ne dolap..gecenin bi körüne kadar kocacımla halı yıkadık dolap sildik...
oda yetmedi sabah temizlik yapayım dedim..bi kova dolusu suyu antrede ki halıma döktüm...havada soğuk nasıl kurur bu halılar ya...

slm kızlarrrrrrrrrrr
bir saattir sayfaları okumaya çalışıyorum
yokk olmuyor sürekli error veriyor
nerden düştüm bu hataya bu gidişle geçmiş yazıları okuyamıyıcaz gibi görünüyorrr

nasılsınız kimler var bakalım enson dream yazmış mavili burda mirror burda başka kim var
hepinize öpücükler kızlarrrrrrr
bebeşler nasıl he birde semiha danası burdaymışş

mirrorum nereye gidiyon bacım hayırdır salıya kadar yokmusun şimdi yani
bizi kim güldürecek topikte egemede çok geçmiş olsun canım

dream canım nasılsın canım zeyno nasıl yemek yiyormu yavru
naz hala çok iştahsız
demek emirde bişi yemiyor niye böyle bunlar ya ezgide aynı benim
böyle yemeyince çabuk hasta olyorlar tabiki

mavilim bebeğüm nabıyın bayram tatilin güzel geçmiş
istanbula kadar uzanmışsın ohh gez bakalım ruziş nasıl canım

semiha daaaanamm sen nabıyın berra nasıl yüreümeye başladı seni topikte pek göremez olduk bu aralar sen nasıl oldun bayramdan önce rahatsızdın ya düzeldinmi canımm

beni soracak olursanız ben biraz keyifsiz ve düşünceliyim
gelelim sebebine.
bilenler bilir kızkardeşim doğum yapmıştıya bebeği 7. ayına girdi
çalışıyordu izini bitti 1 ayda ücretsiz iizn almıştı pazartesi işe başladı
kardeşimin işi 3 vardiye gece olarak işe başladı kent fabrikasında kalitede
eşide vardiyeli çocuk ortada kaldı işten çıksa tazminat vermiyorlar
annemler deseniz hala artvindeler ev yaptırıyorlar bitmrden gelemiyorlar
ablam malum rahatsız ne kadar bakabilir bilemiyoruz.bebişimiz çok mızmız ağlayan bir bebek sünnet
oldu bu arada dr tavsiye etmiş sünnet yaptırın ağlaması kesilir demiş
önceki kadar huysuzluğu yokmuş şimdi
aklım onlarda kaldı vardiye çalışmak zor çocuk olunca
napcak bilmiyorum dün gece ablam bakmış sabaha kadar mızmızlanmış annesini aramış
ben baksam eşi buraya yollamıyor işten çıksa 10 senelik tazminat var az değil yani
o yüzden bende çok sıkıntıdayımm

kafanızı şişirdim dimi kızlar napıyım
birilerine anlatmam lazım yoksa iyice sıkıntı basıyor

bu kadar yazdım bide error veriyormuş sinir olurum iyiceeeeeeeeeeeeeeee

ekinim nazım çok zormuş kardeşinin durumu cnm yaa
yokmu bebeğini baktıracak kimse en azından annenler gelene kadar bakabilecek, güvenilir biri
inşallah bebeği düzelir sünnetten sonra, ama merak ettim doğrusu huysuzluğunun sünnetle olan ilgisini canım

ayşegük senden nbr, alişimiz nasıl bakıyım
bi görünüyon, bi kayboluyon sen de

ekinnazım hoşgeldin bebeğüm ben iyiyim azda olsa doktor ilçaları bitirip adet görüp öyle kontrole gel demişti.ama içtiğim ilaçlar reglimi 13 gün attırdı.hala olmayı bekliyorum.acayip şiş ve agrasifim.
berrada iyi çok şükür.onu uyuttum ütü yapıyorum.

sizler iyisiniz.nazım nasıl.iştahı yok anladığım kadarıyla düzelir tatlım merak etme.geçicidir inşallah
bebek konusuna gelince.çok kötü zamanlama olmuş.eşi ne düşünüyor bu konuda eğer sen bakmaya istekliysen en mantıklı sen geliyorsun bana.eşi niye izin vermiyor anlamıyorum öylede olmazsa işide bırakmayacağına göre mantıklı ne olabilirki...sıkma canını sen herşey rayına oturur.

kızlar merhaba nasılsınız dilerim herkes ii dir...

kk nın yavaşlığı beni delirtecek fırsatta bulamıyorum bu ara pek bir de yavaşlık eklenince ooo hhhhh köpüklü oluyor yani...

neyse tüm hasta bebişlere sağlık diliyorum ekinimm zehram semihacım müüü danası nadiyecim tatarım drydenisim begüm84cüğüm soytarıcım alişimin anası varsa unuttuğum affola... hepinizi çoookkk öpüyorum kızlar..

çağan ve ben hastalıklarımızı tam atamadan tekrar farenjit olduk aldık bugün iki torba ilaç daha içip duracaz.... ya dışarı hiçççç çıkmıyoruz nasıl buluyor bu hastalıklar bizi anlamıyorummm...

haden bana eyvallahhhhkaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız

gizemiim bi düştü alnı şişti ya cok kötü oldu losolin sürdüm hemen cok agladı yavrum morardı aglarken valla nasıl gözümüm içine bakıyordu aglarken için acıdı ya

mavice gecmişolsun tatlım

hasta olan bebişler varsa onlarada gecmiş olsun

mavicem çok geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.hastalık mikrobu yerleştimmi vücuda tedavisi çok zo oluyor ya.biri bitmeden biri geliyor.bünyeyi sağlamlaştırıcı koruyucu şeyler içn.bol bol c vitamini takviyesinde bulunun.

slm kızlar nasılsınız

gizemiim bi düştü alnı şişti ya cok kötü oldu losolin sürdüm hemen cok agladı yavrum morardı aglarken valla nasıl gözümüm içine bakıyordu aglarken için acıdı ya

mavice gecmişolsun tatlım

hasta olan bebişler varsa onlarada gecmiş olsun

herkese selam, okuldan geldim çok uykum var, uykuya hasretim ya, sabah altıbuçukta kalkıyorum zor bela yetişiyoruz okula, çünkü arda da uyanıyor bizimle, gece çok sık uyanıyor zaten, uykudan hiçbirşey anlamıyorum

bugun öğrencilerle konuştuk da öğretmenim okuld açok yoruluyorsunuz değil mi diye sordular,
ben de deidm ki şuna inanın okulda daha az yoruluyorum, okulda daha rahatım dedim, evde arda sizden daha çok yoruyor dedim, hepsi gülüyorlar

sizler de iyisinizdir umarım, mavicem ve oğluşu hastaymış çok geçmiş olsun, gizemim düşmüş kıyamam allah beterinden korusun, mavilim iyi tatil yapmış ne güzel

ve diğer bacılar herkese selam olsunn

çokom gömün bebeği kıyamam sana, demek uykuya hadsretsin

tatarım geçmiş olsun gizeme de , rewsminde çok tatlı çıkmış

kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim....
zehracım biz hep edalarda kaldık...
cuma günü gittik...cumartesi izmiti gezdik..edalarda yattık..sabah da kahvaltıya seraplara gittik..serap akşama kadar abisi ile gezdirdi bizi......
süveteri lcw den aldım canım..14 ytl...resmini çekerim canım yakından hiç merak etme...
çokom hoşgeldin canım..
tatarım gizoşa da geçmiş olsun canım....özledim kız valla...

kızlar yelizde yok bugün denomu rahatsız acaba
haberi olan varmıı

zehracım sünnet olmasının ağlamakla ilgisi varmış
sünnet derisi pipisine yapışıkmış oda bebeği rahatsız edermiş
dr öyle demiş bende ilk defa duydum şaşardımmmmm
bakacak başka kimse yok canım ablam bakarda bebiş hiç durmuyor çok anneci
o yüzden zor olacak artık bi şekilde idare edecekler

semihacım kardeşimin eşinin izin vermemesinin sebebi uzak oluşumuz
ben gemlikte kardeşim istanbulda özleriz bebişi diyor o yüzden izin vermiyor yoksa ben çok iyi bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…