Bebeklerimiz ve Biz

slm kızalr iyi akşamlarrrrrrr
evlenme yıldonumunuz kutlu lsun canım daha nice senelere inşalahhhhhhh:içelim::içelim:a.s.

herkese iyi geceler kızlar 1 yaş civarı olan bebekleriniz nasıl gece uyuyormu ebrar hala en az 3 kez kalkıyor artık çok yormaya başladı
herşeyi denedim tulum mu sıkıyor dedim,muhallebi yaptım akşam üzeri uyutmadım yine aynı yine aynı
ne zaman gece yatıp sabah kalkcaz yaaaaa
zehra kıyamam zeynebe hem yiyor hem sesini çıkarmıyor demek
benim cadıda çekmece merakı sardı iyice açıyor parmaklar sıkışınca önce bir bakınıyor etrafına kimse kurtarmazsa sesini çıkarıyor yaaaa
mavice canım başınız sağolsun
mevcan iyi günlerde kullan cnım hediyeni
semiha ve little sizede iyi geceler

zehracım bugün denk gelipte bir türlü konuşamadık.içiriyorum tatlım .biberonla günde üç öğün veriyorum ben.

herkese iyi geceler ebrar uyumuşken yataayım bende çok yorgunum öptüm mis kokulu bebişlerinizi

iyi geceler canım.deliksiz uykular

iyi geceler kızlar
littlemda burdaymış bi denk gelemdik gitti
mevcancım nice mutlu senelere cnm , eşinle prensesinle, bi ömür boyu mutluluklar dilerim
monpetitcim çok yoruluyosun sende değil mi cnm ya bide gece kalkmak tekrar yatmak sersem gibi oluyosundur kesin, allah tüm şçalışan annelere yardım etsin cnmmmm
zeynep te çok kalkıyo gece ama ben sabah 9 a kadar uyuyorum, uykumuzu alıyoruz biz

kızlar iyi geceler nasılsınz benim bayram tatili anca bittti evime döndüm ama sizleri cok özledim
mevcan canım yıldönümünüz kutlu olsun hayatım
mavice basınınz sağolsun canım ya üzüldüm inann allah sabır versin
7 ekimde benim doğum günümdü kocis güzel bi mont ve iç çamasırı almıs çok sevindim canım koacım seni seviyorummmmmmmmmmm
kızlar ben kacar hepinize iyi geceler
adını yazamadığım diğer arkadaslarım canlarım benim öpüldünüz hepiniz

ii gecelr kızlar mesajlarınızı tek tek okudum ilginize ve desteğinize sonsuz teşekkürler... görüşmek üzere

CNM güle güle giy

mavicem cnm başınız sağolsun cnm

Herkese Gü-nay-Dın Gününüz aydın neşeniz bol olsun...
Deniz hanım gece bizimle yattı onu ezmiyim diye kendimi kastım sanırım boynum fena halde
tutulmuş oynatamıyorum...Cadı kızım benim...

herkese günaydın,
herzamanki gibi bu sabahda 7:00 de ayağa kalktık,
nasılsınız bakalım
soytarı, mavili, jege, dream, çoko, ekinnaz, monpetit, mavice, anneyim ben, semiha, little, frezya, mevcan, tatar, kartalsevil... ve unuttuğum kimler varsa hepinize mutlu birgün diliyorum, bebişleri kocaman öpüyorum...

yelizcim deno koynunda uyudu demek ne güzel çok hoşuma gidiyor ama benim yavru yanımda yatmıyor kalkıyor uyurken bile alsam tekmeliyor bizi rahat edemiyor beyefendi :)))

günaydın kızlar, güzel bi gün olmasını diliyorum
bugün hava güzel gibi görünüyo, emiri okula bırakmaya giderken zeynebi de dolaştırayım biraz

siz neler yapıyosunuz ballı lokma tatlılarınız nasıl bugün

Günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri
Hepinizde keyifler yerindedir umarım.
Ay kıyamam o boyun ağrısıda felaket birşeydir. Bu aralar bendede çok sık oluyor. İreme uyuturken bende uyuyup kalıyorum ve sonuç malumunuz....

Ayşegülcüm sorma koyun koyuna yattık :) çok güzel olmuş ama
Dream cim selam canım evet hava çok güzel ama tedbiri elden bırakma sen..çarpması zeynomu kış güneşi..:)
Of sevilcim sorma yaa denomla yattık akşam kendimi kasmışım boynumu döndüremiyorum...

slm kızlarr
yelizcim bende nazı yanıma yatırdığım zaman öyle oluyorum
heryerim tutulmuş kalkıyorum

ayşegülcüm hoşgeldin canım demek alişde naz gibi erkenci
sabah sabah iş yapacakklarya kalkıyorlar

kızlar bende çok rahatsızım akşam bi mide bulantısı ishal baş ağrısı mahfoldum
şimdi bulantı felan yok allaha şükür ama çok müthiş bir halsizlik içim değişik sanki yüreğim çıkacak yerinden
kemiklerim dahi ağırıyorr
yemek bile görmek istemiyorum nazı daha iyi anlıyorum insan trahatsız olunca bişi istemiyor
nazı uyutup bende uzanayım bari
öpüyorum hepinizi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…