Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızlar....
yoğun geçen hafta sonu ve yorgun ben..hepinize güzel bir hafta diliyorum...
ruzem çok yoruyor beni..dört gözle hafta sonu bekliyorum ama istediğim gibi geçmiyor..
kucağımdan inmiyor..
gücüm enerjim yetmiyor...
hiç durmuyor...
düzen uyku hiç bişey kalmadı...
allahım yardımcım olsun..geçmişe vaktim yok...
umarım herkes iyidir...

soytarım bacım kulağımı çınlatmışsın..canım benim..geldim bak..
mavicemin cenazesi varmış..
canım başınız sağolsun..allah size ve eşine sabır versin...rahmet eylesin rabbim....

MAVİCEM EŞİNİN DE SENİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN CNMM
ölüm allahın emri cnm, toprağı bol, mekanı cennet olsun babannenizin inşllah

kızlar sürekli error veriyo, 2 saatte açılmıyo yaa
ekinnaz, soytarı, mavilim, mavicem,aliş mother şu an burda olan herkesi ve tatlışları öpüyorum

ekinim naz yemiyomuş sanırım , aman cnm hasta değilmiş şükür ki, inşallah bugün yer bişeyler annesicokacimcoook
dün zeynepte hiç bişey yemeden sadece emdi, teyzeme gitmiştik karşya trafikten 3 saatte anca ulaşabildikkafamçokkarıştı
orda da akşama kadar ne uyudu ne bişey yedi
yerini çok yadırgıyo zeynep, -tatlicadiarzu-

nerdesiniz bacılar
iş yapıyom ama size bakmadan da yapamıyorum valla
bide arkadaşım gelicek oturmaya, zeynep uyurken toparlıyorum evi, bi yandanda hazırlık yapıyorum

selam güzel bebeklirin güzelll anneleri, yorucu bi haftasonundan sonra herkese merhaba....
mavice başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.
ekinnaz bebişin bişi yemiyormuş. benim küçük böcekte dün pek bişi yemedi. dişimiz çıkcak herhalde. uzun zaman kendi elimle dişlerini kaşıyıveriyorum. öylece duruyor kuzum.
mev*can evlilik yıldönümünüz müş. tebrik ederim eşinle nice mutlu yıllara.
dream, mavili , mavice , soytarı, jege, ms eda, monpetit, mev*can, ali's moter, ekinnaz, frezya...
herkese merhaba

iyiyim canım sağol sizleri sormalı. minik kuzu iyi dünpek birşey yemedi. diş gelecek galibada mız mız . dün sadece hanm efendi istedi diye dışarı çıktık gezmeye. yoksa ne benim ne eşimin dışarı çıkacak hali yoktu. bebiş iyi de anne azcık depresyonda o kadar. bi huzursuzluk var. geçmişten gelen... bu kadar diyebileceğim. huzursuz,kimsesiz hissediyorum kendimi. birazda kederli... neyse boşv errr.. zeynep nasıl iyi mi biraz daha. maşallah resminde çok güzel çıkmış...

Mavilim evet cnm seni andım kulaklarınmı çınladı..:)
cnm bizdede durumlar aynı..5 dk durmuyor sürekli peşindeyim bi kucak istiyor bi iniyor..hiç bir şeyler oyalanıyor hemen sıkılıyor...ben gine neyse allah k.walideme sabır versin dün 5-10 dk uyuyormuş..
Dün benim kuzumda bişey yemedi özellikle sebzesini hiç yemedi..Sağlıkları yerinde ya bunada şükür..
Zehracım maşallah gelenin gidenin eksik olmuyor kolaylıklar cnm..
Drydenis sana merhaba...

sanada merhaba canım.evet canım ya bişi yemiyor bunada şükür hasta olmasında
çok keyifsiz neşesi yok hiç
topiğimizin en miniği nasıl diş çıkarırken bebişler çok zorlanıyor kolayca çıkarır inşallah dişlerini
nerdesiniz bacılar
iş yapıyom ama size bakmadan da yapamıyorum valla
bide arkadaşım gelicek oturmaya, zeynep uyurken toparlıyorum evi, bi yandanda hazırlık yapıyorum

danamm bidanemmmm görüşemiyoz şu error delü etti beni yazmaya korkar oldum inan
demek arkadaşın gelecek valla şuan bende sende olmayı isterdim ne güzel sohpet ederdik iyi sohpetler sana canım arkadaşınla
zeynodadamı var iştahsızlık havalardanmı acaba napalım iyi olsunlarda
yemesinler farketmez

kızlar müü bugün gelmiycekmiydi yoksa salımı demişti
naptı acaba merak ediyorum egemde özlemiştir anasını
müü gızz geldiysen ses verrrrr

cnm arasıra hepimiz o hislere kapılırız, gönlünü ferah tutmaya çalışıp nas ve felak ve ayetel kürsiyi oku
demek senin kuzunda bişey yemedi dün
büyük ihtimal dişelrindendir cnm ya

gönlümü ferah tutamıyroum yaaa.
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın, yuvasında huzurlu mutlu yaşamak nasip etsin...
soytaruuu napioyrsun bacımm deniz nasılll iyi mi kuzu?
jege bacııı sen nassınn?

saol drycim
iyiyiz hamdolsun
sen de iyi dusun iyi ol
yoksa hepimizde oluyor bazen boyle durumlar

hatunlar napıyosunuz bakiiimmm umarım herkes iyidir, biz iyiyiz yaramaz oğlumun peşinde koşturmaya devam ediyorum iş güç bitmiyor işte...

hoşgeldin alicigin annnesi
bitmez işler tabi koşturmalar
bitmesinde
allah saglık wersin
hersey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…