- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.661
günaydı kızlar hepiize güzel bir hafta diliyorum..
bizim haftamız hiç ii başlamadı... sabah geldi haber zaten son 2 aydır çok rahatsızdı ve 5 gündür hastanede yatıyordu.. eşimin babanesinin vefat haberi geldi... bayağı yaşlıydı belki acılarından kurtuldu ama insanın kolu kanadı kırılıyor sanki...
hepinizi öpüyorum fırsat buldukça bakmaya çalışırım.
sanada merhaba canım.evet canım ya bişi yemiyor bunada şükür hasta olmasındaselam güzel bebeklirin güzelll anneleri, yorucu bi haftasonundan sonra herkese merhaba....
mavice başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.
ekinnaz bebişin bişi yemiyormuş. benim küçük böcekte dün pek bişi yemedi. dişimiz çıkcak herhalde. uzun zaman kendi elimle dişlerini kaşıyıveriyorum. öylece duruyor kuzum.
mev*can evlilik yıldönümünüz müş. tebrik ederim eşinle nice mutlu yıllara.
dream, mavili , mavice , soytarı, jege, ms eda, monpetit, mev*can, ali's moter, ekinnaz, frezya...
herkese merhaba
nerdesiniz bacılar
iş yapıyom ama size bakmadan da yapamıyorum valla
bide arkadaşım gelicek oturmaya, zeynep uyurken toparlıyorum evi, bi yandanda hazırlık yapıyorum
iyiyim canım sağol sizleri sormalı. minik kuzu iyi dünpek birşey yemedi. diş gelecek galibada mız mız . dün sadece hanm efendi istedi diye dışarı çıktık gezmeye. yoksa ne benim ne eşimin dışarı çıkacak hali yoktu. bebiş iyi de anne azcık depresyonda o kadar. bi huzursuzluk var. geçmişten gelen... bu kadar diyebileceğim. huzursuz,kimsesiz hissediyorum kendimi. birazda kederli... neyse boşv errr.. zeynep nasıl iyi mi biraz daha. maşallah resminde çok güzel çıkmış...
sasol şekerim:):):):))))))))
Selam jege nabersin...deromm nasıl...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?