Bebeklerimiz ve Biz

Maşallah Derin e uyku saatleri oturmuş artık hergün aynı saatte uyuyor farkettimde..!
Deniz gündüzleri hep uyumuyormuş h.sonu bendeyken uyuyor ama k.waldemde uymuyor 5-10 dk sonra
hemen kalkıyormuş

Bende düşünmüyorum çünkü deniz meraklı bir çocuk benim kulağımda boynumda bişey görse
tutup çekiyor eminim kendininkinide öyle yapar onun için biraz daha aklı ersin ondan sonra

ewet cnm baya uzun belimde şuanda ama kezban gibi değil :) gayet modern bir kesim var şuanda
kız kardeşimin düğününde kestirmiştim ama maşallah çok çabuk uzuyorlar...bazen çok hoşuma gidiyor.. çokda rahat şekil alıyor aksi değil saçlarım... ama yıkaması kurutması beni çok yoruyor
duşda mola veriyorum yıkardan bir çıkıyor heryer savaş alanı benmi duş aldım banyomu yıkandı..o hesap
düşün artık...
Omuz hizasında modern bir kesim istiyorum aslında şöyle ensede önler uzun arkalar kısa olan modeli çok beğeniyorum ama ona cesaretim yok..sen nasıl kestirdin zaten baya kısaydı seninkide

bakıyorum da cok dikkatlisiniz :)
ewet cnm cok sükür 41 kere maşallah barek allah artık büyüdü kızım

aynen anlattigin gibi cnm önler uzun arkalar kısa
fixtir benim hep o şekilde kestiririm
sölemesi ayip yakıştığını soylerler :))
tabi önler perçeeem

Anne olunca artık herşeye dikkat ediyorsun ister istemez... Sende bilirsin.. :)
Maşallah maşallah...tütütütütütü 41,5 kere benim nazarım değmez kuzucuğa annesi merak etme..
evet yaaa büyüdüler gerçekten yavru kelebekler

varsa yeni resim yollasana bakiim fikir olmuş olur..!!!!
Bende düşünüyorum öyle ama onun biraz uzununu +perçem kullanamıyorum ben saçlarımda dalga var hafif her sabah onun fönüyle uğraşamam sanırsam...senin düz dü dimi saçların

walla hiç gelmeyecekk bu zamanlar sanırdım
artık babası ile de yalnız wakit gecirebiliyor
hatta babası uyutuyor
bense biraz hawa alıyorum kızlarla :) AVM kahwe keyfi derken geçi buluyor ewe gelmem ama bana cok iyi geliyor
cunku artık babannesine bırakıp gunduz cıkmıyorum
biraz problem olmuştuu bende bırakmamaya karar werdim

ewet cnm benim duz saclarim
ratak sürmedigim cok olur :)

Maşallah derin de
bende denizi birakip çikabiliyorum o konuda bende rahatladim
k.waliden yakinmiydi size..?
Neden birakmiyorsun artik...derin mi istemiyor

ewe gidince bakarsın :)
bbu arada facebookta benim bilmedigi kimse war mı?
k.walide yakın sayılmaz cnm

size ve kuzularınıza merhaba...kayra bey pek fırsat vermiyo girmeme okadar huysuzki anlatamam dişleride çıkmadı daha bakalım ne olacak bu huysuzluğun sonu. hepiniz iyisiniz dimi?? geçmişi pek okuyamadım..
mevcanımın geçmiş evlilik yıldönümünü kutluyorum.. berfeyede çok geçmiş olsun canım..
mavicem sizinde başınız sağolsun canım..
Ekinnazcım sanada geçmiş olsun..
Soytarıcım bende saçlarımı hem kestirmek hemde boyatmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum biraz korkarım saç konusunda nasıl olur diye beğenmem kolay kolay..
dreamcim çıktınmı canım dışarıya?
Drydenisscim sen neler yapıyosun? seninde bıcırım dişleri çıkıyomuş galiba..Allah bize kolaylık versin..

begüm cüm bende saç kestirme konusunda çok cimriyimdir ama bu sefer kararlıyım en az omurlarıma
kadar kısaltmayı düşünüyorum..bakalım ne zaman..!!

Herkese iyi akşamlar mutlu sağlıklı yarınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…