- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.741
bakıyorum da cok dikkatlisiniz :)Maşallah Derin e uyku saatleri oturmuş artık hergün aynı saatte uyuyor farkettimde..!
Deniz gündüzleri hep uyumuyormuş h.sonu bendeyken uyuyor ama k.waldemde uymuyor 5-10 dk sonra
hemen kalkıyormuş
Bende düşünmüyorum çünkü deniz meraklı bir çocuk benim kulağımda boynumda bişey görse
tutup çekiyor eminim kendininkinide öyle yapar onun için biraz daha aklı ersin ondan sonra
aynen anlattigin gibi cnm önler uzun arkalar kısaewet cnm baya uzun belimde şuanda ama kezban gibi değil :) gayet modern bir kesim var şuanda
kız kardeşimin düğününde kestirmiştim ama maşallah çok çabuk uzuyorlar...bazen çok hoşuma gidiyor.. çokda rahat şekil alıyor aksi değil saçlarım... ama yıkaması kurutması beni çok yoruyor
duşda mola veriyorum yıkardan bir çıkıyor heryer savaş alanı benmi duş aldım banyomu yıkandı..o hesap
düşün artık...
Omuz hizasında modern bir kesim istiyorum aslında şöyle ensede önler uzun arkalar kısa olan modeli çok beğeniyorum ama ona cesaretim yok..sen nasıl kestirdin zaten baya kısaydı seninkide
ewet cnm benim duz saclarimvarsa yeni resim yollasana bakiim fikir olmuş olur..!!!!
Bende düşünüyorum öyle ama onun biraz uzununu +perçem kullanamıyorum ben saçlarımda dalga var hafif her sabah onun fönüyle uğraşamam sanırsam...senin düz dü dimi saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?